Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده وزن ۵۸- کیلوگرم تکواندوی ایران پس از کسب سومین مدال طلای خود در بازی‌های یونیورسیاد گفت: خوشحالم که با سومین مدال طلا از این رقابت‌ها خداحافظی می‌کنم.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از ایتالیا، آرمین هادی‌پور پس از کسب سومین مدال طلای خود در بازی‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان گفت: به این دلیل که کسب مدال در این رقابت‌ها، امتیاز سهمیه المپیک داشت، نفرات مطرح زیادی در این رقابت‌ها حاضر شدند که همین امر باعث افزایش سطح کیفی مسابقات شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سطح فنی مسابقات تکواندو همیشه بالاست و یونیورسیاد نیز از این قاعده مستثنی نیست.

او درباره رقیبان خود در این مسابقات نیز گفت: در مبارزه اول برابر حریف چین تایپه، داور با عملکردش من را اذیت کرد. ۹ بر صفر از حریف عقب افتادم اما با راهنمایی‌های مربیان توانستم جبران کنم و به پیروزی برسم. حریف کره‌ای نیز فنی‌ترین تکواندوکار مسابقات جهانی نوجوانان شده بود و به این مسابقات آمده بود تا مدال بگیرد اما خوشحالم که توانستم او را نیز از پیش رو بردارم. در دیدار فینال نیز می‌دانستم برابر حریف مغول که قهرمان آسیا بود چه کار می‌کنم اما گاهی اوقات عقب می‌نشستم که باعث شد حریف امتیاز بگیرد اما بلافاصله جبران کردم.

تکواندوکار وزن ۵۸- کیلوگرم ایران افزود: خدا را شکر توانستم در سومین حضورم در بازی‌های یونیورسیاد باز هم به مدال طلا برسم و با سومین مدال طلا از این رقابت‌ها خداحافظی کنم. دیگر به دلیل شرایط سنی نمی‌توانم در بازی‌های یونیورسیاد شرکت کنم و خوشحالم که توانستم در موفقیت کاروان ورزشی ایران بار دیگر تأثیرگذار باشم.

وی با تاکید بر این که از این پس هدف اصلی‌اش رسیدن به اولین مدال سبک وزن ایران در بازی‌های المپیک است، گفت: با ۲۰ امتیاز دیگری که که برای کسب سهمیه المپیک از این مسابقات گرفتم دیگر بحث گرفتن سهمیه المپیک تمام شد و از این پس برای مدال المپیک تمرین می‌کنم. دوست دارم با کسب خوشرنگ‌ترین مدال در المپیک دل مردم و خانواده‌ام را شاد کنم. امیدوارم با دعای خیر مردم به این هدف برسم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یونیورسیاد ۲۰۱۹ ناپل تيم ملي تكواندو ايران آرمین هادی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۳۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فصیحی: استاد اولین‌ها هستم و از حضور در لیگ الماس خوشحالم
  • هدفم شکستن رکوردهای استقامت ایران است
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • برای کسب سهمیه انفرادی المپیک ناامید نیستیم
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک