Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ روز شنبه خبر "حلق‌آویز" شدن اپستین در زندان منتشر شد؛ درست شبیه دهها مورد ماجرای حذف فیزیکی در سریال آمریکایی معروف "هاوس آو کاردز"!

از زمان اعلام خودکشی "جفری اپستین " میلیاردر و سرمایه‌گذار معروف آمریکایی در زندانی در نیویورک، جنجال سیاسی گسترده‌ای در صحنه سیاسی و رسانه‌ای آمریکا آغاز شده است؛ گویا برای طرفداران سریال معروف "هاوس آو کاردز" (خانه پوشالی) سوژه جدیدی برای مقایسه میزان واقعی بودن ماجراهای فساد انگیز تودرتوی حلقه قدرت سیاسی و اقتصادی در آمریکا، به وجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش عصرایران، اپستین متهم بود که دهها دختر نوجوان زیر سن قانونی را از طریق پرداخت پول وادار به بردگی جنسی کرده و با آنها رابطه جنسی داشته است.

روز شنبه خبر "حلق‌آویز" شدن اپستین در زندان منتشر شد؛ درست شبیه دهها مورد ماجرای حذف فیزیکی در سریال معروف "هاوس آو کاردز"؛ و این در حالی است که اپستین ماه گذشته نیز اقدام به خودکشی کرده بود اما به گفته مسئولان زندان، این اقدام او ناکام مانده بود.

اپستین رابطه نزدیکی با دونالد ترامپ و خانواده کلینتون داشت. او همچنین با برخی از چهره‌های نامدار در عرصه سیاسی جهان از جمله با "شاهزاده اندرو" پسر ملکه بریتانیا نیز رابطه نزدیکی داشت.

حالا با مرگ او در زندان، بسیاری از رسانه‌ها و شخصیت‌های سیاسی درباره او اظهار نظر می‌کنند؛ درست مشابه لحظه‌های پس از جنجال‌های سیاسی خاص در سریال "هاوس آو کاردز" که برای لحظاتی تحلیلگران در شبکه‌های تلویزیونی آمریکا درباره موضوع جنجالی به بحث و جدل می‌پردازند.

گفتنی است اپستین در سال 2008 نیز به اتهامی مشابه دستگیر شد و از سوی دادگاه به 13 ماه زندان محکوم شد؛ اما او با استفاده از نفوذ خود توانست با موافقت دادگاه، دوران محکومیتش را نه در زندان، بلکه در دفتر کارش در ایالت فلوریدا آمریکا بگذراند.

در آن زمان "الکس آکوستا" وزیر کار مستعفی ترامپ، دادستان ایالت فلوریدا بود و گفته می‌شود رابطه نزدیک و دوستی اپستین با او، باعث حکم سبک دادگاه شده بود. آکوستا پس از جنجال دستگیری دوباره اپستین در ماه گذشته مجبور به استعفا شد.

از سوی دیگر ترامپ هم که رابطه نزدیکی با اپستین داشته، دیروز تلاش کرد با ری‌توییت کردن فیلم اظهارات کاربری به نام "ترنس ویلیام" ( یک بازیگر و کمدین آمریکایی)، توپ اتهامات را به زمین کلینتون ها بیندازد. او نوشت: "جفری اپستین اطلاعاتی در مورد بیل کلینتون داشت و او حالا مرده است."

ترامپ و اپستین در سال 1997/ عکس آرشیوی

او در توییتی دیگر نوشت:" اینکه وقتی افرادی که اطلاعاتی درباره کلینتون‌ها دارند، کارشان به مرگ می‌کشد و با خودکشی به مرگ می‌رسند؛ دیوانه کننده است!"

از سوی دیگر بسیاری از رسانه‌ها در آمریکا این شائبه را مطرح کرده‌اند که چگونه با توجه به اقدام به خودکشی ماه گذشته اپستین، از او مراقبت‌های کافی نشده تا در سلول انفرادی دست به اقدام دوباره نزند.

شهردار نیویورک که خود یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا هم هست، با پیش کشیدن این شائبه مرگ اپستین را مشکوک دانسته و خواستار نحقیقات کاملی درباره علت و نحوه مرگ او در زندان شده است.

"بیل دی بلازیو" (شهردار نیویورک) در این رابطه گفته:" می‌خواهیم بدانیم که او از چه چیزهایی باخبر بوده و چند نفر میلیونر و میلیاردر در فعالیت‌های غیرقانونی او شریک بوده‌اند؟"  

"ویلیام بار" دادستان کل آمریکا هم دیروز اعلام کرد  درباره تخطی احتمالی از نحوه اعمال اقدامات پیشگیرانه از خودکشی از سوی  زندانبان‌ها‌ در مورد "اپستین" تحقیقات خواهد شد. پلیس فدرال آمریکا هم اعلام کرده درباره خودکشی اپستین تحقیقات خواهد کرد.

اپستین 66 ساله هم همچون ترامپ اهل نیویورک و سرمایه‌دار بود. او رابطه نزدیکی هم با ترامپ داشت و بسیاری او را "جعبه سیاه" اطلاعات زیادی درباره فساد جنسی و اقتصادی سرمایه داران و سیاستمداران آمریکایی می دانستند.

او 6 ژوئیه گذشته (حدود 40 روز پیش) به اتهام ایجاد شبکه وسیعی از دختران نوجوان زیر سن قانونی برای سوء استفاده جنسی، تحت بازداشت قرار گرفت.

خودکشی مشکوک او در زندان، در شرایطی که ماه گذشته هم یک بار هم به صورت ناکام دست به چنین اقدامی زده بود، بحث‌های زیادی را در فضای سیاسی و رسانه‌ای آمریکا ایجاد کرده است.

ماجرای خودکشی این سرمایه‌گذار نیویورکی نزدیک به محافل قدرت و ثروت، بسیار مشابه به سناریوی " حذف‌های فیزیکی" در سریال آمریکایی معروف" هاوس آو کاردز" ( خانه پوشالی) است که به تازگی فصل جدید آن هم از سوی شرکت "نتفلیکس" - بدون حضور چهره جنجالی و شخصیت اول فصل‌های پیشین این سریال (کوین اسپیسی)- منتشر شده است؛ و جالب اینکه اسپیسی هم به اتهامی مشابه (سوء استفاده جنسی از مردان نوجوان در طی دهه‌های گذشته) پرونده‌ای مفتوح در دادگاه دارد و به خاطر همین مساله از بازی در ادامه سریال "هاوس آو کاردز" کنار گذاشته شد.

برچسب ها: خودکشی

منبع: خرداد

کلیدواژه: خودکشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۰۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا

دانشگاه‌های آمریکا یکی از مهم‌ترین عناصر قدرت نرم راهبردی آن به شمار می‌روند. نقش دانشجویان و اساتید تنها به کسب علم محدود نمی‌شود، بلکه بیشتر به شخصیت‌سازی و جوانه زدن تمایلاتی می‌رسد که پشتوانه درک حقیقت هستند. این همان چیزی است که جرقه‌های تحصن و تظاهرات در محکومیت جنایت نسل کشی رژیم صهیونیستی را در فلسطین اشغالی برانگیخته است.

به گزارش ایسنا، متن پیش رو یادداشت احمد القطامین، تحلیلگر سیاسی اردن است که در پایگاه خبری«راهبرد معاصر»منتشر شده است:

وقتی صحبت از نقش دانشگاه ها در زندگی اجتماعی هر کشوری می شود، از بستری تعاملی صحبت می شود که در آن دو عنصر علم و اندیشه با هم ارتباط تنگاتنگ دارند و در نتیجه لوکوموتیوی را تشکیل می دهند که جامعه را هدایت می کند و آن را در جنبه های مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.


وقتی از نقش دانشجویان و اساتیدشان در زندگی جوامع صحبت می‌کنیم، در واقع وارد دنیایی پیچیده و به هم پیوسته می‌شویم که تأثیر آن در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فکری گسترده است. دانشگاه‌ها فقط مراکز آموزش نیستند، بلکه قطب‌های حیاتی ای هستند که بر توسعه جوامع تأثیر می‌گذارند و اجتماع حول محور آن شکل می‌گیرد.

تحولات اخیر نشان دهنده پیدایش محوری راهبردی و تعیین کننده است که مواضع دولت آمریکا را درقبال موضوع فلسطین به دو مرحله جدا تقسیم می کند


دانشجویان تنها افرادی نیستند که از اساتید خود دانش دریافت می کنند، بلکه آنها نیروی محرکه راهبردی برای تحول هستند که با دریافت آموزش و پروراندن مهارت ها، قادر به تجزیه و تحلیل موضوعات، ابداع راه حل ها و بکارگیری آنها در محیط می شوند.

می توان گفت، نقش دانشجویان و اساتید دانشگاه تنها به کسب علم محدود نمی شود، بلکه بیشتر به شخصیت سازی، تقویت ارزش ها و جوانه زدن تمایلاتی می رسد که پشتوانه درک حقیقت هستند و به شکل گیری مواضع اخلاقی در زمینه موضوعات اساسی مطرح شده کمک می کند.


این در واقع همان چیزی است که جرقه های تحصن و تظاهرات در محکومیت جنایت نسل کشی رژیم صهیونیستی را در فلسطین اشغالی برانگیخته است. تحولات اخیر نشان دهنده پیدایش محوری راهبردی و تعیین کننده است که مواضع دولت آمریکا را درقبال موضوع فلسطین به دو مرحله جدا تقسیم می کند.


نخبگان سیاسی آمریکا که دوره های طولانی هژمونی صهیونیست ها بر مؤسسات آمریکایی به دنبال سرکوب اعتراضات بودند، اکنون شاهدند دانشگاه های آمریکا با نهایت قدرت به محلی برای مبارزه با صهیونیست ها تبدیل شده اند و نمی توانند جلوی این حالت غیرقابل کنترل را بگیرند. دانشگاه های آمریکا یکی پس از دیگری به جنبش اعتراضی می پیوندند و ماهیت و وحدت شعارهای مطرح شده به وسیله دانشجویان از تمام خطوط قرمز تعیین شده به وسیله طبقه سیاسی حاکم در آغاز جنبش مردمی فراتر رفته است.


این شعارها از درخواست آتش بس در غزه و تسهیل دسترسی به کمک های بشردوستانه به شعارهای صریح در محکومیت صهیونیسم و نژادپرستی و توقف جنایت ها و نسل کشی های رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. تظاهرات دانشگاهیان باعث افزایش ترس میان نخبگان سیاسی حاکم بر آمریکا شده است و با توسل به زور شروع به تهدید و ارعاب کرده اند.


 وقایع آمریکا ساعت به ساعت متشنج می شود. تیم‌های پلیس و سرویس‌های امنیتی به کمپ‌های معترضان در بسیاری از دانشگاه‌ها حمله کرده، به محوطه‌های دانشگاهی یورش برده و صدها دانشجو و استاد دانشگاه را به شیوه‌ای بسیار خشن و تحقیرآمیز دستگیر کرده اند.


در این مرحله نخستین حلقه‌های قدرت نرم دانشگاه‌ها شکسته شد و به نظر می‌آید آمریکا از نظر اخلاقی در برابر جهانیان در حال سقوط است. شاهد صحنه‌هایی هستیم که از صحنه های هجوم حامیان دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۰ میلادی عجیب و توهین‌آمیز نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات دو شبیه سازی آمریکا برای حمله به ایران
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • سناریوی خودکشی، قتل از آب درآمد
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • سناریوی خودکشی قتل از آب درآمد
  • سناریوی خودکشی قتل از آب درآمد/ همدستی خیانت‌آمیز زن جوان با مرد همکار
  • سناریوی خودکشی قتل از آب درآمد | همدستی خیانت‌آمیز زن جوان با مرد همکار
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا