Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@02:14:35 GMT

فارس| اصناف سراسر کشور با مشکل مالیاتی روبه‌رو هستند

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۹۷۶۲

فارس| اصناف سراسر کشور با مشکل مالیاتی روبه‌رو هستند

نماینده وزیر صنعت در اتاق اصناف ایران گفت: ما ۸۳۰۰ اتحادیه و ۳۵۰ اتاق اصناف در کشور داریم که مشکل مالیات، مشکل اکثر آنها است. ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ابراهیم درستی شامگاه جمعه در همایش نقش تجار و توزیع در رونق تولید با بیان اینکه با این رکودی که وجود دارد در بخش مالیات فشار زیادی بر اصناف وارد می‌شود، اظهار داشت: ما 8300 اتحادیه و 350 اتاق اصناف داریم که مشکل مالیات، مشکل اکثر آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در بخش مالیات بر ارزش افزوده از هر کالایی چندین با مالیات گرفته میشود در صورتی که مالیات بر ارزش افزوده باید مانند بقیه کشورها مالیات بر مصرف باشد و هر کسی که بیشتر مصرف کرد بیشتر مالیات پرداخت کند.

نماینده وزیر صنعت در اتاق اصناف ایران تاکید کرد: مسئولان و نمایندگان مجلس باید فرار مالیاتی که در بخش غیررسمی است و هزینه‌هایی که اصناف متهم می‌شوند را در نظر بگیرند.

درستی افزود: هر جا قرار است کسب و کاری انجام شود اول بیمه، مالیات ورود می‌کنند و علاوه بر این اصناف به عناوین مختلف شرکایی پیدا کرده‌اند که یکی از آنها نمایشگاه‌های فصلی و غیرفصلی مختلف است و این واقعا حق اصناف به عنوان بازوی توانمند نظام نیست.

وی گفت: از نمایندگان مجلس درخواست داریم که در اصلاح قانون نظام صنفی به ما کمک کنند زیرا با اصلاح این قانون بسیاری از مشکلات اصناف برطرف می‌شود.

درستی اظهار داشت: اصناف قشری هستند که واقعا مظلوم واقع شده‌اند و این در حالی است که هرکجا که قرار بوده خدمتی انجام شود در سیل، زلزله، مدرسه سازی، کارهای خیر اصناف پیش قدم بوده‌اند.

نماینده مردم کرمان: افزایش 48 درصد مالیات کمر اقتصاد کرمان را می‌شکندافزایش 5 درصدی اظهارنامه‌های مالیاتی در سمنان؛ مالیات مستقیم در استان افزایش 41 درصدی داشته استافزایش 48 درصدی سهم وصولی مالیات در استان کرمان فضای کسب و کار را نابود می‌کند

مخالفت اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف با برگزاری نمایشگاه‌های فصلی غیرتخصصی

قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران، نیز در این مراسم با بیان اینکه اصناف پتانسیل بالایی دارند که از آن استفاده نمی‌شود، اظهار داشت: از مسئولین انتظار داریم ما را حمایت کنند و جلوی موانعی که دستگاه‌های اجرایی بر سر راه ما می‌گذارند را بگیرند.

وی گفت: در حالی که بازاریان و اتحادیه‌ها باید به دنبال توسعه و برنامه‌ریزی راهبردی باشند عموما به دنبال رفع موانعی هستند که برخی دستگاه‌های اجرایی و نهادها با کار صنفی و موازی‌کاری ایجاد می‌کنند.

نوده فراهانی گفت: در حالی که اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف با برگزاری نمایشگاه‌های فصلی غیرتخصصی مخالفند اما شهرداری برخی شهرها اقدام به دادن مجوز برای برگزاری نمایشگاه‌های غیرتخصصی می‌کنند و ما باید جوابگوی تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی در برابر تخلفات صنفی غرفه‌داران این نمایشگاه که پروانه کسب هم ندارند باشیم.

وی با بیان اینکه بدنامی این حرکت‌های غیرحرفه‌ای برای جامعه اصناف است، گفت: انتطار می رود نمایندگان مجلس که قانون نظام صنفی را تدوین کرد‌ اند بر اجرای این قانون هم نظارت کنند تا جلوی این حرکت‌ها گرفته شود.

بازاریابی اجتماعی و نوآوری دو اصل مهم در بازار

علی محمد میرزاده مدرس دانشگاه و کارشناس رسانه نیز در این همایش با بیان اینکه اگر اصناف تغییرات بازار را پیش بینی نکنند و بروز نشوند محکوم به شکست هستند، اظهار داشت: امروز همه چیز تغییر کرده و بازارهایی که بهشتی بوده‌اند جهنمی شده است.

وی افزود: در این اوضاع بازار بعضی‌ها فک می‌کنند که 30 سال کاسبی کرده‌اند و الان دچار کساد شده‌اند اما در واقع آنها یک سال کاسبی کرده‌اند و 30 سال آن را تکرار کرد‌ه‌اند.

میرزاده تصریح کرد: تغییرات بازار خیلی شدید است در اواسط قرن 20 صاحب نظران می‌گفتند هر 70 روز علم دنیا دو برابر می‌شود ولی اگر الان بودند اذعان می‌کردند که هر 7 ساعت علم دنیا دو برابر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بازاریابی اجتماعی و نوآوری و خلاقیت دو اصل مهم در بازار است و چینی‌ها با بازاریابی اجتماعی نیازها را سنجیده‌اند و بازار جهانی را در دست گرفته‌اند.

میرزاده با تاکید بر اهمیت آموزش، گفت: آموزش مختص یک رده نیست بلکه همه رده‌های یک سازمان از مدیریت تا رده‌های پایین باید خود را بروز کنند.

وی گفت: اولین چیزی که در مثلث بازاریابی باید در نظر گرفت نیاز است اما متاسفانه نیاز با خواسته اشتباه گرفته می‌شود.

میرزاده تاکید کرد: در فضای کسب و کار تمایز کالا زیاد است و هنر مدیریت تبدیل کردن تهدیدها به فرصت‌ها است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر کسب و کار مجازی رو به افزایش است به طوری که در سال 95 حدود 85 کسب و کار مجازی ثبت شده بود اما الان  496 کسب و کار مجازی ثبت شده است.

وی با بیان اینکه اگر نتوانید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنید محکوم به شکست هستید، گفت: کمبود امکانات رفاهی یکی از مشکلات کشورها در حال توسعه و جهان سوم است در کشورهایی مثل کشور ما خرید یک نوع تفریح محسوب می‌شود.

میرزاده با بیان اینکه صاحبان کسب و کار باید مدیریت کیفیت جامع را افزایش دهند، افزود: شما نمی‌توانید بقیه را محکوم کنید که کار نکنند و بخواهیم که مجازی‌ها تعطیل شوند بلکه باید خودتان را بروز کنید.

وی با بیان اینکه در مهندسی تغییر سه اصل مشتریان، رقبا، دگرگونی حرف اول را میزند، گفت: تغییر را از خودمان شروع کنیم نه از نیروهایمان.

میرزاده بیان کرد: مهم‌ترین کیفیت برای بازار، کیفیت درونی فرد و ارتباطات درون فردی است و اولین کیفیت نیز کیفیت محصول و خدمات است.

انتهای پیام/ن

R41382/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی