Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن اکبری روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به اعتبارات محدود استانی، این اقدام نیازمند اعتبارات ملی است.

وی بیان کرد: فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور در سفر روز گذشته خود به استان قول داد که تا پایان سال جاری این شبکه تعویض شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه زیرساخت‌های کلی شبکه بی‌سیم را در استان داریم فقط باید آنتن‌ها و شبکه‌های بی‌سیم دستی تقویت و نوسازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۲ سال است که اعتبار جریمه شکار غیرمجاز به استان‌ها پرداخت نمی‌شود اضافه کرد: در سال‌های گذشته این جریمه‌ها در قالب حق کشف به ماموران که در کشف شکار غیرمجاز نقش داشتند یا مخبرانی که همکاری داشتند، پرداخت می‌شد ولی ۲ سال است به دلیل کمبود اعتبار از مرکز پرداخت نمی‌شود.

اکبری اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست به جد پیگیر است که امسال این اعتبار به استان‌ها پرداخت شود.

وی گفت: مهمترین مشکل ما در استان مشکل وصول این جرایم است چرا که در حال حاضر بیش از یک میلیارد ریال طلب از شکارچی‌های غیرمجاز داریم و دریافت آن نیازمند دادخواست و پرداخت هزینه داوری به دادگاه است تا این ضرر و زیان را بگیریم.

وی ادامه داد: هزینه دادرسی دادگاه باید از محل اعتبارات جاری استان تامین شود که تاکنون نتوانسته‌ایم این اعتبار را تامین کنیم.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست دیروز (جمعه) از عبدالله اسدی برون، محیط‌بان مجروح شده به دست شکارچی غیرمجاز در بیمارستان شهدای قاین عیادت کرد.

سرهنگ جمشید محبت خانی درباره دستگیری شکارچی متخلف گفت: تاکنون با همکاری نیروی انتظامی سرنخ‌های خوبی را به دست آورده‌ایم و به زودی فرد متخلف دستگیر و تحویل مقامات قضایی خواهد شد.

عبدالله اسدی برون ۲۲ مرداد امسال توسط شکارچی غیرمجاز در مناطق آزاد شهرستان قاینات از ناحیه سر، صورت و دست زخمی و در بیمارستان شهدای قاین بستری و عصر امروز برای ادامه روند درمان به بیمارستان امام رضا (ع) بیرجند منتقل شد.

خراسان جنوبی دارای چهار منطقه حفاظت شده «درمیان»، «مظفری»، «آرک و گرنگ»، «شاسکوه» و سه پناهگاه حیات وحش «تالاب کجی نمکزار نهبندان»، «رباط شور» و «نایبندان طبس» و هفت منطقه شکار ممنوع درح، جیک و زیدر، باقران، کمر سرخ، لشکرگاه عشق آباد و علی حیدر است.

منطقه حفاظت شده باقران بیرجند و کمرسرخ سرایان نیز در آخرین نشست شورای عالی حفاظت محیط زیست به عنوان ۲ منطقه حفاظت شده جدید مصوب شد که به زودی به خراسان جنوبی ابلاغ می‌شود.

۷۵۵۶*۳۰۲۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست طرح های زیرساختی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۳۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • شکارچی غیرمجاز در سبزوار قبل از شکار دستگیر شد
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر