Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@00:04:21 GMT

آخرین اخبار از ماهواره ای پارس 1 و پارس 2

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۰۳۴۶۱

آخرین اخبار از ماهواره ای پارس 1 و پارس 2

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه مدل پیش پروازی ماهواره عملیاتی «پارس یک» آخرین مراحل طراحی خود را می گذراند، گفت: پیش بینی می شود این ماهواره در آذرماه تحویل وزارت ارتباطات شود.

به گزارش مشرق، حسین صمیمی با اشاره به اقدامات پژوهشگاه فضایی ایران در ساخت ماهواره هایی با کاربرد سنجش از دور، گفت: ماهواره های سنجشی با عنوان پارس ۱ و ۲ و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نامگذاری شده اند که ساخت ماهواره «پارس یک» هم اکنون در پژوهشگاه فضایی ایران در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه مدل پیش پروازی ماهواره «پارس یک» آخرین مراحل طراحی و ساخت را می گذراند، گفت: امیدواریم این ماهواره تا آذرماه امسال آماده تحویل به وزارت ارتباطات شود.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به برنامه ریزی برای ساخت ماهواره عملیاتی «پارس ۲» نیز گفت: ماهواره «پارس ۲ »، الگوی مشارکت همه جانبه دانشگاه ها و شرکتهای خصوصی را در پی خواهد داشت و پژوهشگاه فضایی ایران این الگو را با تعامل با سازمان فضایی ایران طراحی می کند. در صورت موافقت سازمان فضایی ایران همکاری برای ساخت این ماهواره با دانشگاه‌ها آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: یک زن مدیر پروژه ماهواره ای ناهید 1 است

وی با بیان اینکه این پروژه هنوز رسما آغاز نشده است، افزود: یک سری دانشگاهها مثل دانشگاه امیرکبیر، علم و صنعت و شریف در این پروژه همکاری خواهند داشت اما ما علاقه‌مندیم این دایره همکاری وسیع تر شود و دانشگاههای بیشتری در این پروژه همکاری داشته باشند چرا که در این پروژه به طور قطع یکسری چالش های فنی وجود دارد که نیاز به کارهای پژوهشی دانشگاهها است.

صمیمی گفت: پروژه ماهواره عملیاتی سنجش از دور «پارس ۲» پروژه ای ترکیبی از کارهای مختلف است و ما اصرارمان این است که طیف دانشگاه های بیشتری را در حوزه‌های مختلف درگیر این پروژه کنیم.

به گفته وی، ماهواره «پارس ۲» نسبت به «پارس یک» قدم به قدم از نظر رزولوشن تصاویر، طول عمر و عملکرد، بهبود پیدا خواهد کرد و عملیاتی تر می شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی ماهواره پارس 1 پارس 2

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد