Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجعلی بیگی گفت: بسیاری از مربیان در مهدها بدون علم و شاید غیرعامدانه سبک تربیتی خاصی را پیش می گیرند که به صلاح کودک و جامعه نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «علیرضا حاجعلی بیگی» امروز( شنبه 9شهریور) در مراسم اختتامیه دوره تربیت مربی قرآن کریم ویژه خواهران، تشکر و تقدیر از تشکیل این دوره مهم و استراتژیک گفت: ضرورت برگزاری این دوره ها و توانمند افزایی مربیان با رویکرد ارزشی و دینی که امروز آستان قدس رضوی به این حوزه توجه داشته بسیار با ارزش است زیرا جای خالی آن در استان و کشور احساس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه مهدهای کودک که مبادرت به آموزش و نگهداری از کودک می کنند حوزه آسیب زایی است، افزود:پایه تربیتی کودکان با حضور در مهدهای کودک آرام آرام شکل می گیرد و ساختار شخصیت اعتقادی آنان در این مقطع پایه ریزی می شود و به دنبال آن خواهد رفت.

 

وی بااشاره به اینکه مهدهای کودک یکی از گروه های مرجعی است که در ساختار تربیتی این نسل موثر است ادامه داد: مهدهای کودک از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است که اگر برای آموزش دینی کودکان در این اماکن فکر جدی نشود پاشنه آشیل بسیاری از مشکلات جامعه خواهد بود.

 

ساختار شخصیت اعتقادی کودکان در مهد کودک پایه ریزی می شود

 

حاجعلی بیگی تصریح کرد: بسیاری از مربیان در مهدها بدون علم و شاید غیرعامدانه سبک تربیتی خاصی را پیش می گیرند که به صلاح کودک و جامعه نیست این در حالی است که در اکثر کشورها برای مهدهای کودک جایگاه خاصی در نظر می گیرند و اکنون حضور شما مربیان قرآن در مهدها نوعی جهاد و کار عالمانه است و البته این حضور باید بسیار با برنامه و حساب شده و با ارائه کارهای با بنیه قوی همراه باشد.

 

این مقام مسئول اظهار کرد: امروز ما با نسلی مواجه هستیم که از نظر اطلاعات اینترنتی و کار با وسایل ارتباط جمعی حتی با دو سال پیش تفاوت های بسیاری داشته و قابل مقایسه نیست؛ وسایل ارتباط جمعی خواسته یا ناخواسته به ما تحمیل شده و چاره ای جز همراهی با تکنولوژی نداریم از اینرو مربی تربیت شده و تربیت کننده با عنوان سیره علی بن موسی الرضا(ع) باید بداند رسالت بسیار بزرگی دارد و هیچ ارزشی در نظام هستی بالاتر از تسلیم در برابر حق تعالی نیست.

 

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: مربیان قرآن با تربیت صحیح و قرآنی افراد که تا پایان مسیر زندگی اش او را به سمت سعادت پیش می برد، باقیات و صالحات از خود برجای می گذارند.

 

لازم به ذکراست،  استان مرکزی با راه اندازی نمایندگی قرآن کریم آستان قدس رضوی اقدام به برگزاری دوره تربیت مربی قرآن کریم ویژه خواهران برای اولین بار در استان مرکزی کرد که در این دوره 35 نفر از علاقمندان با ثبت نام در این دوره ها از تدریس اساتید مجرب این مرکز بهره مند شدند و امروز با برگزاری آزمون پایان دوره گواهینامه های خود را دریافت می کنند.

پایان پیام/87

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت شیراز خطبه نماز جمعه نماز جمعه خبرگزاری شبستان بیرجند شبستان یزد ماه محرم خراسان جنوبي محرم تربیت معلم مهدکودک قرآنی دوره های تربیت مربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۵۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با اشاره به اینکه معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی تربیتی در جامعه هستند، گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های سند تحول بنیادین تحقق حیات طیبه است، آموزش و پرورش خوزستان با استفاده از ظرفیت‌های خود برنامه‌های گسترده‌ای برای اجرایی سازی این اصل مهم در دستور کار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان عبدالله حبیبی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از فرهنگیان نواحی چهارگانه اهواز اظهار کرد: در راستای بزرگداشت مقام معلم برنامه‌ای با حضور معاون وزیر برای تکریم معلمان نمونه و سایر معلمانی که در یک سال گذشته در این زمینه تلاش کردند، برگزار می‌شود؛ همچنین در بازه زمانی ۱۲ الی ۱۸ اردیبهشت و در مناطق و نواحی آموزش و پرورش سراسر استان برنامه‌های متنوعی از جمله دیدار با خانواده شهدا و تقدیر از معلمان نمونه و همچنین تکریم معلمان پیشکسوت در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در یکی از شب‌های این هفته، جشن میدانی برای همکاران به همراه خانواده‌شان برگزار می‌شود و امیدواریم این جشن موجب شود تا مردم، بیشتر متوجه ارزش و جایگاه معلم شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان با اظهار اینکه تحقق جامعه قرآنی منوط به نقش آفرینی معلمان است توضیح داد: یکی از مهمترین اولویت‌های سند تحول بنیادین تحقق حیات طیبه است و بر این اساس آموزش و پرورش خوزستان با استفاده از ظرفیت‌های خود برنامه‌های گسترده‌ای برای اجرایی سازی این اصل مهم در دستور کار قرار داده است. البته مهمترین پیش شرط رسیدن دانش آموزان به حیات طیبه تحقق جامعه قرآنی است و امروز معلمان مهمترین نقش را در نیل به هدف ایفا می‌کنند.

حبیبی اضافه کرد: معلمان تحولی آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی تربیتی در جامعه امروزی هستند و تکریم این قشر می‌بایست به یک اولویت در سطح جامعه مبدل شود.

کد خبر 748491

دیگر خبرها

  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم
  • مرحله مقدماتی هفتمین دوره مسابقات قرآن جامعه کارگری