Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@23:45:32 GMT

روحانی: مذاکره دوجانبه با آمریکا مطرح نیست

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۹۴۴۰۶

روحانی: مذاکره دوجانبه با آمریکا مطرح نیست

رئیس جمهور با بیان اینکه نهضت امام حسین (ع) برای اصلاح امور، اتحاد و نجات جامعه از نفاق بود، تصریح کرد: طبق محاسبات دشمن، هیچ کشوری قادر به تحمیل تحریم های همه جانبه آنها طی ششماه نبود اما ایمان قوی، آرمان بلند و تاسی ملت به سالار شهیدان، محاسبات دشمن را به هم زد.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی‌دولت، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی که روز سه شنبه  منظور دفاع از وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مجلس شورای اسلامی حضور یافته بود، گفت: نگاه جهان و آمریکا به ایران در پی مقاومت ۱۶ ماهه اخیر عوض شده است و آمریکا فهمید که ملت ایران با فشار حداکثری به زانو در نمی آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با بیان اینکه، دشمنان ما می دانند که این راه پاسخ نخواهد داد، اظهارکرد: آنها می‌دانند که این جنگ تحمیلی اقتصادی نیز همانند جنگ تحمیلی نظامی ۳۰ سال قبل که هیچ نتیجه‌ای نداد، نتیجه نخواهد داشت.

 روحانی یادآور شد: در جنگ تحمیلی نظامی، ملت ما برغم همه دشواری‌ها در برابر کشوری که به ظاهر خود را به  ایدئولوژی شرق مسلح کرده بود، به سلاح غرب و شوروی و فرانسه خود را مجهز کرده بود و با پول ارتجاع و بویژه عربستان حمایت می شد، مقاومت کرد و پیروز شد.

رئیس جمهور تصریح کرد: دو ابرقدرت آن زمان یعنی آمریکا و شوروی در کنار دشمنان ملت ایران قرار گرفتند و فکر نمی‌کردند ملت ایران بتواند به تنهایی در این جنگ پیروز شود. آمریکا اطلاعات به بعثی‌ها می‌داد شوروی و فرانسه اسلحه و ارتجاع عرب ، پول و بندر به آنها می‌داد، برخی از کشورهای مرتجع منطقه فرودگاه را در اختیار آنها گذاشته بودند.

روحانی افزود:  برغم همه این تلاش‌ها و حصری که برای ما بوجود آورده بودند رزمندگان بزرگ و دلاور ارتش و سپاه و بسیج ما و همه مردم، با دادن عزیزترین فرزندان خود پیروزی را به دست آوردند.

رئیس جمهور تاکید کرد: این جنگ تحمیلی دوم نیز که از نوع اقتصادی ، روانی و سیاسی است سرنوشتی بهتر از آن جنگ نخواهد داشت و در این جنگ تحمیلی اقتصادی هم ملت ما پیروز صحنه است.

روحانی با بیان اینکه، امروز این ادعا نیست، گفت: راهبردی که نظام ما در آغاز در برابر توطئه آمریکا اتخاذ کرد راهبرد صبر انقلابی و تدبیر عقلانی بود و  با صبر و تدبیر عقلانی نگذاشتیم ایران تنها بماند و توانستیم آمریکا را در انزوا قرار دهیم.

رئیس جمهور اظهار کرد: از زمانی که آمریکایی ها ابرقدرتی خود را شروع کرده اند، برای اولین بار در تاریخ جهان است که  وقتی علیه یک ملت و یک کشور برنامه‌ریزی و توطئه می‌کنند، دنیا به آنها روی خوش و رأی مثبت نشان نمی‌دهد  و راه آنها را نمی‌پذیرد و حداقل در بیان و سیاست با ملت ایران هم‌نواست.

روحانی با تاکید بر اینکه از لحاظ سیاسی و حقوقی در مجامع حقوقی بین‌المللی و در دادگاه بین‌المللی ملت ایران در برابر آمریکایی ها پیروز این صحنه بوده است، گفت: شما یک نمونه دیگر پیدا کنید که آمریکا در یک توطئه بزرگ جهانی وارد شده و تنها مانده باشد.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز آمریکا و اذنابش یک رژیم منحوس نامشروع و ۲ الی ۳ "کشورک"   تنها مانده اند و ملت ایران خود را در کنار ملت‌های جهان و حتی دولت‌های بزرگ جهان می‌بیند.

رئیس جمهور اضافه کرد: در این مسیر اولین قدمی که برداشتیم دادن یک فرصت تاریخی به کشورهای ۱+۴ بود. در این فرصت تاریخی آنها می‌توانستند به تعهدات خود عمل کنند و اگر به تعهدات خود عمل می‌کردند ما هم به کلیه تعهدات‌مان در برجام عمل می‌کردیم. بنابراین آمریکا نه تنها از لحاظ سیاسی و اجتماعی و افکار عمومی بلکه حتی از لحاظ اقتصادی هم شکست خورده است.

روحانی خاطرنشان کرد: متأسفانه بعد از تخلف و خیانت آمریکا و زیر پا گذاشتن تعهداتش، اروپایی‌ها هم یا به وظیفه خود عمل نکردند و یا نتوانستند و یا هر دو. آنچه می‌فهمیم هر دو است زیرا  جایی که می‌توانستند، انجام ندادند و جایی هم شاید با مشکلاتی مواجه بودند.

رئیس جمهور مقاومت داخلی و دیپلماسی فعال را دو پایه استراتژی ایران دانست و گفت: بدون مقاومت داخلی راه به جایی نمی‌بریم. بدون دیپلماسی فعال هم مسیر ما دشوار خواهد بود. بنابراین پایه اصلی استراتژی ما این بود که ملت ایران روی پای خود بایستد. امروز باید مجلس ، دولت و قوه قضائیه و همه ارکان نظام دست به دست هم دهند تا بتوانیم معضلات و مشکلات اقتصادی که مردم را تحت فشار قرار داده، بکاهیم .

روحانی خاطرنشان کرد: البته در این راستا با تدبیر و رهنمودهای مقام معظم رهبری، جلسه سه قوه و شورای عالی هماهنگی اقتصادی تشکیل شد و خیر و برکات فراوانی هم داشته است و امیدواریم در آینده هم برکات بیشتری را برای کشور داشته باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه  نمایندگان مجلس شورای اسلامی حامیان اصلی دولت هستند، اظهارکرد: شما به وزرا رأی دادید و دولت به پیشنهاد و تعیین افراد توسط رئیس جمهور و رأی اعتماد شما ، کار خود را آغاز کرد و بنابراین با کمک شما بوده که دولت تشکیل شده است و با کمک شما است که دولت می‌تواند در مسیر قانونی خود قدم بردارد و با کمک شما است که در روز های سخت  با وحدت ، اتحاد و یگانگی می‌توانیم از این مشکل عبور کنیم.

 رئیس جمهور با بیان اینکه برای مردم ما روزهای سختی گذشته است و باز روزهای سختی هم خواهد بود، ادامه داد: بعد از اردیبهشت سال ۹۸، دشمنان به اصطلاح خودشان تحریم را شدیدتر و صد در صدی و از تمام ابزار خودشان علیه ملت ایران استفاده کردند؛ آنچنان فشاری را بر کشورهای دیگر وارد کردند که اگر یک هواپیما به ایران پرواز می‌کرد یا از ایران به کشور دیگری می رفت ، به قول ما ایرانی‌ها نه با دو چشم با چهار چشم مراقبت می‌کردند و یک کشتی و یک قایق اگر از بندر ما حرکت کند و مقصدی را مد نظر قرار بدهد، مورد مراقبت شدید آنها قرار می‌گیرد.

روحانی تاکید کرد: چنین تحریم، پایش، نظاره‌گری و فشار علیه ایران بی‌سابقه است.

رئیس جمهور با اشاره به مقاومت ملت ایران در برابر فشارها و تحریم‌ها، اظهارکرد: حالا می‌بایست شاخص‌های اقتصادی در این ۲، ۳ ماه بگوید که آیا مقاومت ملت ایران پاسخ داده یا نداده است! امروز آمار و ارقام اقتصادی و شاخص‌ها نشان می‌دهد که در ۲ الی ۳ ماه اخیر وضع ما از ماه‌های پیش بهتر است و تقریباً همه شاخص‌ها این را می‌گوید.

روحانی با اشاره به اینکه اخیراً بانک مرکزی نامه‌ای برایم نوشته بود که در آن شاخص بهای تولیدکننده ذکر شده بود، گفت: بر اساس شاخص بهای تولیدکننده نشان می‌دهد که ماه گذشته نسبت به ماه قبلش، رشد این شاخص فقط ۷ دهم درصد بوده یعنی کمتر از یک درصد؛ و ماه گذشته نسبت به نقطه به نقطه نسبت به ماه گذشته مشابه سال قبل ۸ واحد درصد کاهش داشته است؛ این یعنی اگر در شاخص بهای تولیدکننده کاهش را می‌بینیم، اثرش در چند ماه آینده در تورم مصرف‌کننده ظاهر می‌شود.

رئیس جمهور افزود: علامت امروز ، یک علامت خوب و مثبت است؛ قیمت ارز از ثبات نسبی در این یکی دو ماهه اخیر برخوردار شده است که این هم نشان می‌دهد بازار نوعی آرامش دارد؛ بازار سرمایه امیدوارکننده است و رشد مناسب دارد و این به معنای امید مردم به تولید است چرا که اگر مردم به تولید امیدوارنباشند به بازار سرمایه مراجعه نمی‌کنند.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه  شاخص‌های صنعتی  نشان می‌دهد که در زمینه اخذ مجوز و  افتتاح کارگاه‌های صنعتی نسبت به سال گذشته، رشدهای ۱۸ الی ۲۰ درصدی داریم، گفت: معنایش این است که برخلاف تبلیغات جهانی که بر تضعیف روحیه ملت ایران متمرکز شده، مردم ما در مسیر آبادانی و تولید در حال حرکت هستند..

روحانی تاکید کرد: اینکه ما در آغاز امسال و در شرایط فعلی، کلید ساخت ۱۱۰ هزار مسکن شهری و روستایی را می‌زنیم و اعلام می‌کنیم که مسکن کشور در بخش ترمیم و ساخت، ظرف امسال و سال آینده ۹۰۰ هزار واحد خواهد بود، این به معنای حرکت مثبت اقتصادی جامعه ماست. البته  این خانه‌سازی‌ها نه توسط دولت بلکه از سوی بخش خصوصی انجام می‌گیرد و دولت فقط تسهیلات لازم را فراهم می‌کند.

رئیس جمهور با اعلام اینکه ایجاد منطقه آزاد تجاری و برقراری روابط آزاد تجاری با جمع اوراسیا، اجرایی و عملیاتی شده و در آبان امسال عمل و اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: برای اولین بار بعد از پیروزی انقلاب است که جمهوری اسلامی ایران عملاً وارد یک پیمان اقتصادی منطقه‌ای شده که می‌تواند راه را برای صادرات و واردات آسان‌تر کند.

 روحانی اظهارکرد: اینکه امروز با چند کشور بزرگ جهان توافق کردیم تا مبادلات ما با پول ملی باشد، به معنای ضربه بر دلار و توطئه‌های آمریکا نسبت به برنامه‌های اقتصادی کشور ما است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امروز نسب به ۲ الی ۳ ماه قبل شرایط آرام‌تری را در کشور مشاهده می کنیم و شرایط بهتری را در ماه‌های بعد تجربه خواهیم کرد، گفت: دولت یازدهم و دوازدهم در این ۶ سال در شرایط بسیار سختی قرار داشته و به استثناء یکسال و نیم، همیشه در تحریم بودیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: باوجود تحریم ها ، ۱۴ فاز پارس جنوبی و ۱۵ واحد پتروشیمی بزرگ را افتتاح کردیم و در کشاورزی تحولات بزرگی بوجود آوردیم. ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی تحت آبیاری قطره‌ای و سامانه‌های نوین در قالب طرح هایی در خوزستان، ایلام، سیستان و بلوچستان اجرا شده است. همچنین ، علی رغم همه فشارها ،گازرسانی و آب رسانی و برق‌رسانی به روستاها و انتقال  خطوط تلفن و اینترنت به روستا، بطور روزانه ادامه دارد.

روحانی با بیان اینکه برای رفع مشکلات زلزله سال ۹۶ و سیل امسال دولت همه توان و تلاش خود را بکار برده است ، اظهارکرد: در رسیدگی به این مشکلات نه به عنوان یک کشور تحت فشار تحریمی بلکه به صورت کشور سرزنده و بانشاط با همکاری مردم و همه ارگان‌ها مشکلات را رفع می‌کند و به پیش می‌رود.

رئیس جمهور تصریح کرد: همه اقدامات انجام شده و دستاوردها، نشان دهنده این است که مقاومت و ایستادگی جواب می‌دهد و در کنار آن دیپلماسی فعال می‌تواند مسیر را آسان‌تر کند.

روحانی با تاکید بر اینکه هیچگاه دروازه دیپلماسی را نبسته و نخواهیم بست، گفت: سیاست دولت از آغاز دولت یازدهم و ادامه‌ آن در دولت دوازدهم، تعامل سازنده با جهان بوده و این راه را  ادامه خواهیم داد. معتقد نیستیم که از این ۲ ابزار دیپلماسی و مقاومت فقط باید از یکی استفاده کنیم. معتقد نیستیم که مقاومت ملی با دیپلماسی فعال در تضاد است این دو را مکمل همدیگر می‌دانیم.

رئیس جمهور خطاب به بعضی از رسانه‌های جمعی با تاکید بر اینکه در این زمینه تضاد و تقابل و دوگانگی در کشور درست نکنند، اظهارکرد: شرایط امروز شرایط دوگانگی نیست بلکه شرایط وحدت و صدای واحد است. نباید صدای دشمن را از حنجره ولو گروه مخالف دولت بشنویم. بگذار دشمن با حنجره خودش حرف بزند چرا عده‌ای حنجره خودشان را به برنامه و تبلیغات و صدای دشمن عاریه می‌دهند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امروز باید متحد و کنار هم باشیم، گفت: با اتحاد و فعال شدن همه در کنار یکدیگر، می‌توانیم از این مشکل راحت‌تر عبور کنیم و بدون اتحاد، وحدت و یکپارچگی شاید عبور از مشکل فعلی بسیار بسیار سخت و مشکل باشد.

روحانی با بیان اینکه بعد از یکسال صبر راهبردی، سیاست تقابل کاهش تعهد را آغاز کردیم، ادامه داد: بعد از یکسال، دیگر این فرصت برای جهان و تاریخ کافی بود؛ لازم بود قدم‌های خودمان را در برابر دیگران، که تعهدات خودشان را یا کنار گذاشته بودند، یا به شدت کاهش داده بودند، برداشته و این کاهش تعهدات را آغاز کنیم و این کار را از ۱۸ اردیبهشت سال ۹۸ آغاز کردیم.

رئیس جمهور اظهارکرد: اولین مرحله را با ۲ ماه فرصت آغاز کردیم؛ اما در عین حال مذاکره‌مان هم با کشورهایی که روابط نزدیک‌تر داریم مثل چین و روسیه و هم با کشورهای دیگر مثل اروپا ادامه دادیم؛ در پایان ۲ ماه به نتیجه ملموس نرسیدیم و لذا قدم دوم در کاهش تعهدات را برداشتیم و امروز این ۲ ماهه دوم هم تقریباً روزهای پایانی خود را طی می‌کند.

روحانی با بیان اینکه در این ۲ ماهه دوم مذاکرات فراوانی با کشورهای مختلف داشتیم، خاطرنشان کرد: با برخی از سران کشورها مستقیم و حضوری و با برخی تلفنی صحبت کردیم و می‌کنیم؛ اساس صحبت بر این است که اگر اروپا یا به بیان دقیق‌تر ۱+۴ ، بتواند به بخشی از تعهدات مهم خود عمل کند، در این شرایط ممکن است ما هم در بحث کاهش تعهدات تجدیدنظر کنیم؛ اما اگر آنها کار مهمی انجام ندهند، حتماً قدم سوم را در روزهای آینده برخواهیم داشت.

رئیس جمهور ادامه داد: البته هر چه قدم به پیش بگذاریم، شاید به نوعی حل مسأله کمی سخت‌تر و مشکل‌تر شود، اما از آنجایی که گام‌های ما به گونه‌ای است که هر زمانی اراده کنیم و بخواهیم به نقطه اول برگردیم، این کار خیلی زمان بر نیست و همچنان باز هم به مذاکرات خودمان ، بعد از گام سوم نیز ادامه خواهیم داد.

روحانی افزود: امروز اساس بحث ما با دیگر کشورها اینست که اگر بتوانند نفت ما را به صورت نقد یا به صورت نسیه بخرند؛ یعنی پیش خرید کنند و پولش در اختیار ما باشد؛ این شرایط را تسهیل می‌کند، برای اینکه بتوانیم گام‌هایی برای تعهدات برداریم.

کد خبر 388215

منبع: ایمنا

کلیدواژه: حسن روحانی دولت مجلس شورای اسلامی علی اصغر مونسان آموزش و پرورش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۹۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق

انتشار اخبار مذاکره از سوی محافل خبری نزدیک به آمریکایی‌ها(رسانه‌های فارسی صدای آمریکا در تهران) و تکذیب آن در تریبون‌های رسمی نشانه میل بایدن به تشویق تهران به گفتگو است!

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز شنبه هشتم اردیبهشت در حالی چاپ و منتشر شد که سیاه و سپید اوراق زدایی از بودجه دولت، اوج‌گیری تنش‌ها در دانشگاه‌های امریکا در پی حمایت از غزه و پیگیری دیپلماسی اقتصادی با آفریقا پس از آسیا و برگزاری کنکور در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.

ارسال چند پیام از سوی آمریکایی‌ها و سپس تکذیب آن حکایت از سردرگمی کاخ سفید همچنان مورد استقبال رسانه‌های اصلاح‌طلب قرار دارد، روزنامه آرمان ملی در سرمقاله خود با عنوان « پالس‌های مذاکراتی» نوشته است:

این روزها اخبار مختلفی از احتمال تبادل پیام بین ایران و آمریکا در رسانه‌ها منعکس می‌شود که باید این تبادل پیام را به منزله ارسال پالس‌های مثبت به منظور جلوگیری از تنش‌آلود شدن فضا بین دو سویه پرونده هسته‌ای یعنی ایران و آمریکا تحلیل کرد و آن را به فال نیک گرفت.

در بخش دیگری از این یادداشت آمده است:

چرا که هر مقدار شاهد کاهش تنش دو سویه باشیم می‌توان به بهبود شرایط و استفاده از ابزارهای دیپلماتیک امیدوار بود. آنچه در ارتباط با موشک‌پرانی‌های ایران علیه اسرائیل اتفاق افتاد این بود که پالس‌هایی میان ایران و آمریکا تبادل شد. آمریکایی‌ها از طرق مختلف و حتی از طریق عربستان پیام دادند که قرار نیست که آمریکا وارد نبرد ایران و اسرائیل شود.

روزنامه شرق نیز در گزارشی با عنوان « نگرانی افراطی‌ها از احتمال مذاکره» خط گفتگوی مستقیم میان ایران و آمریکا پس از عملیات وعده صادق را پیش کشیده و می‌نویسد:

بلافاصله پس از پاسخ نظامی ایران به حملات اخیر اسرائیل، زمزمه‌های احتمال مذاکره با آمریکا افزایش پیدا کرد. اگرچه‌ ایران و آمریکا انجام چنین مذاکراتی را تکذیب کردند، اما آیا امروز بهترین فرصت برای اقدام به مذاکره مستقیم نیست؟ ‌ ایران این برتری را که با عملیات ۲۶ فروردین به دست آمد، برای چه کاری نیاز دارد؟ قرار است نگه داشته شود تا روزی که دوباره آنها احیانا با یک عملیات متقابل، ورق را برگردانند؟ تصور آنها از آینده چیست؟ کدام کشوری همیشه در موضع‌ برتری مانده و از آن خارج نشده است؟ موضع‌ برتری اگر به کار گرفتن امتیاز در دیپلماسی نخورد، قرار است به چه کار بیاید؟ البته به این پرسش تنها یک دسته‌ جواب روشنی خواهند داد؛ آنهایی که بدون ترس و واهمه می‌گویند: «ما قصد داریم این شرایط برتری را ادامه دهیم تا به یک جنگ فراگیر وارد شده و کار را یکسره کنیم». ‌آیا در میان جریان رادیکال، کسی هست که بتواند به این صراحت دست به چنین اعترافی بزند؟

روزنامه هم‌میهن نیز همین خط خبری را پیش برده و در گفتگو با سیدمحمد صدر اجرای برجام و FATF اولویت نظام را اولویت اصلی کشور خواهنده است؛ در بخشی از این گفتگو آمده است:

در عین حال دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی باید تمام تلاش خود را به کار گیرد که قضایای مسکوت و معطل‌مانده از گذشته مانند برجام و FATF را نیز حل و فصل کند، چراکه تا این قضایای دیپلماتیک حل‌وفصل نشود، ما از تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی شدید ناشی از آن رنج خواهیم برد.

الان آمریکا در شرایط خاصی قرار دارد. در شش ماه گذشته هم مشخص شد که آمریکایی‌ها به دنبال مشارکت در جنگ یا گسترش بحران در منطقه نیستند و تا این حد مشخص شده‌است که سیاست آمریکا این است که جنگ غزه در سراسر خاورمیانه گسترش پیدا نکند، پای کشورهای دیگر به آن کشیده‌نشود و آمریکا درگیر یک منازعه جدید در منطقه نشود.

انتشار این دست اخبار از سوی محافل خبری نزدیک به آمریکایی‌ها(رسانه‌های فارسی صدای آمریکا در تهران) و تکذیب آن در تریبون‌های رسمی نشانه میل بایدن به تشویق تهران به آغاز مذاکراتی است که با دادن مشوق‌هایی ایران را در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا مهار کند. به‌عبارتی‌دیگر آمریکایی‌ها پس از مشاهده ضرب دست ایران در عملیات وعده صادق به این نتیجه رسیده‌اند که افزایش فشار بر ایران کارکرد خود را ازدست‌داده و تنها گزینه فعال روی میز گفتگو است.

در حال حاضر این سوال مطرح است که این جریان چرا تجربه های گذشته را مدنظر داشته و باور نمی کند که دشمنی امریکا با مذاکره برطرف نمی‌شود؟ واقعیت آن است که آمریکا دنبال منافع خودش در ایران است. از دیگر سو در شرایطی که عملیات وعده صادق علاوه بر نشان دادن قدرت سخت جمهوری اسلامی و اراده ملت ایران و قدرت نرمی را نیز میان جبهه مقاومت و تمامی مخالفان جبهه استکباری خلق کرده سخن گفتن از ترس برخی کشورهای منطقه از ایران امتداد دادن عملیات روانی صهیونیست بوده و تکرار آن شائبه دار می باشد.

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • ببینید | حرکت جنجالی وزیر خارجه آمریکا با رئیس جمهور چین
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • مورایس یک فصل دیگر قرارداد دارد/از شایعه تا واقعیت مذاکره با نویدکیا برای بازگشت به سپاهان
  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی