Web Analytics Made Easy - Statcounter

دلایل مختلفی می‌تواند باعث کاهش یا خشک شدن شیر مادر شود؛ گذشته از دلایل و چگونگی درمان آن، سؤال اینجاست که اقدام درست در چنین مواقعی چیست؟

اخبار اجتماعی-امروزه بسیاری از مادران به دلایل مختلف به راحتی و سرعت به سراغ  شیرخشک  رفته و تغذیه نوزاد خود را به دست شیر گاو می‌سپارند!ظاهر امر ساده است اما وقتی از منظر طب سنتی به این موضوع نگاه می‌کنیم به عمق فاجعه‌ای که در انتظار کودک است و در واقع خیانتی که والدین در حق او می‌کنند، پی می‌بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییر سبک زندگی طی 100 سال اخیر که محصول بمباران تبلیغاتی طب کلاسیک است باعث شده تا به جای استفاده از راهکارهایی که پدران و مادران ما بر مبنای فلسفه خلقت عمل می‌کردند، راه‌ورسم جامعه غربی را در پیش بگیریم که با فرهنگ ما بیگانه است.

اهالی فلسفه به خوبی می‌دانند که نوع نگاه انسان به هر پدیده‌ای، روش استفاده از آن را تعیین می‌کند؛ نیاز به گفتن نیست وقتی نوع نگاه به انسان مانند مکاتب غربی، حیوانِ ناطق باشد، پس می‌توان به نوزاد آن، شیر گاو یا بز یا گوسفند یا حتی گرگ و شیر و خرس داد!

اما در مکتب اسلام که انسان موجودی الهی و دارای قابلیت و استعداد برای رسیدن به اعلا علیین در نظر گرفته می‌شود، نوع غذایی که برای نوزاد آن ذکر می‌شود نیز با چنین مشخصاتی همخوانی خواهد داشت.

تا پیش از تسلط کامل طب غربی بر تمام زوایای زندگی ما، از آنچه می‌خوردیم تا آنچه که می‌پوشیدیم و از محیط کار تا خانه ما و در کل، "سبک زندگی" ما به گونه‌ای دیگر بود؛ سالمتر، قویتر، الهی‌تر و پاک‌تر.

اما در مسئله‌ای که ذکر شد یعنی در مواردی که مادر  امکان شیر دادن به نوزاد خود را نداشت، اختیار "دایه" برای شیر دادن به نوزارد، چاره کار بود و نه  شیرخشک تهیه شده از شیر گاو!

انتخاب دایه در گذشته مراحل و روش‌هایی داشت که عدم توجه به آن حتی روی عاقبت به خیر شدن کودک نیز اثر می‌گذاشت؛ تربیت انسانی نیازمند غذای انسانی و انتخاب شیر نوزاد به عنوان مهمترین غذا نیازمند دقت نظری است که از حکمای گرانسنگ و دانشمند ایرانی بر می‌آید، نه از مکاتب پوچ و مادی غربی.

دایه باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

در منابع طب سنتی آمده است اگر مادر به هر دلیل در دسترس نبود یا طبیب نتوانست شیر آن را به اصلاح آورد و کودک سینه مادر خود را نگرفت چه کسی را باید و چه کسی را نباید به عنوان دایه انتخاب کرد؛ سن او بین بیست تا چهل سال باشد، نه بسیار چاق باشد و نه بسیار لاغر و ضعیف، رنگ صورتش مکدر یا زرد نباشد، گردن و قفسه سینه‌اش ستبر باشد، عضلات بدنش محکم و صلب باشد، پستان او نه بزرگ و نه کوچک، نه سفت و نه زیادی شل و آویخته نباشد، شیر او مانند آنچه قبلا گفته شد در حالت تعادل مزاج باشد و علائم هیچ یک از غلبه‌ها را نداشته باشد.

فرزندش را در مدت طبیعی نه ماه به دنیا آورده باشد، انتخاب دایه‌ای که کودک او مرده یا سقط شده است و غم و اندوه فراوان به او رسیده ممنوع است، 40 روز از شروع شیر دادن دایه به کودک خودش گذشته باشد؛ هر زنی که نوزادی را شیر می‌دهد باید شدیداً از جماع دوری کند و حتی فکر آن را هم به خود راه ندهد که این عظیم‌ترین علت فساد شیر مادر است، زنی که شیر می‌دهد باید از دیدن مناظر بد و استشمام بوهای کریه خودداری کند.

دایه باید خوش‌اخلاق و زیبا صورت و خوش‌سیرت بوده و از غضب و اندوه و ترس و خساست و کینه و حسد و ... دور باشد زیرا که اخلاقیات او از طریق شیر به کودک سرایت می‌کند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تغذیه کودک شیر طب نوزاد والدین تغذیه نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۲۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • راز قتل دختربچه ۱۱ ساله اصفهانی فاش شد
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • فیلم | کلنگ بیمارستان مادر و کودک بجنورد بر زمین خورد
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • (ویدئو) نوزاد فلسطینی متولد شده از مادر جان‌باخته درگذشت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود