Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@03:06:26 GMT

پشت پرده ثروت هنگفت داعش چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۹۲۵۴

پشت پرده ثروت هنگفت داعش چیست؟

هر چند ۹۸ درصد فعالیت گروهک تروریستی داعش متوقف شده است و این گروهک شکست‌های متعدد و متوالی را تچربه کرده، اما در صدد است با دست یافتن به منابع مالی بیشتر راه بازگشت خود را هموار نماید.

داعش پیش از این بیشتر متکی به قلمروی است که تحت سلطه خودش درآورده بود؛ شهر‌ها و دهکده‌ها و حتی مناطق روستایی، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این گروهک تروریستی از طریق اخاذی، گرفتن مالیات‌های عجیب و غریب و البته سرقت و فروش نفت در این مناطق کسب درآمد می‌کرد، اما از دست دادن زمین و شکست‌های متعدد باز هم ثروت این گروهک را از میان نبود چرا که این گروهک تروریستی منابع درآمدی متعددی را در پشت پرده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داعش چگونه به ثروت افسانه‌ای دست یافت؟

آنچه که باعث شد داعش به یکی از ثروتمندترین گروهک‌های تروریستی تاریخ تبدیل شود، به اتفاقات سال ۲۰۱۵ باز می‌گردد. در این سال ارزش دارایی این گروهک به ۶ میلیارد دلار نزدیک شد، ولی اکنون ارزش دارایی‌های آن‌ها به ۲ میلیارد دلار رسیده است.

آن طور که گفته شد قبل از این بیشتر درآمد این گروهک تروریستی از طریق فروش نفت و گاز تامین می‌شود که بر اساس آخرین گزارش‌ها در سال ۲۰۱۵ این گروهک تروریستی توانست ۵۰۰ میلیون دلار از طریق فروش نفت و گاز به دست آورد. منبع درآمدی بعدی این گروه اخاذی و گرفتن مالیات از مردم است. تنها در سال ۲۰۱۵ این گروهک نزدیک به ۳۶۰ میلیون دلار از این محل درآمد داشت.

گزارش‌ها نشان می‌دهد در بعضی از مواقع این گروهک تروریستی با دزدی توانسته است پول زیادی به دست آورد به عنوان مثال در سال ۲۰۱۴ با دزدی منابع مالی بانک‌ها ۵۰۰ میلیون دلار به دست آورد.

با توجه به شکست‌های متعدد و بازپس گیری سرزمین‌های اشغالی داعش در عراق و سوریه، این گروه دیگر چندان به خاک متکی نیست چرا که بیشتر مواضع اصلی‌اش را از دست داده است و برای تامین خودش از نظر مالی دست به قاچاق پول دست زده است به طوری که طبق آخرین اخبار ۴۰۰ میلیون دلار پول از عراق و سوریه قاچاق کرده است و به دنبال پولشویی در ترکیه است. گفته می‌شود تروریست‌های داعشی قصد دارنداین پول را به طلا تبدیل کند و در انبار نگه دارد.

این گروهک تروریستی سبد متنوعی برای تامین بودجه پیش بینی کرده است و برای به دست آوردن پول تنها به سرقت، اخاذی، باج گیری، قاچاق مواد مخدر، قاچاق آثار باستانی و البته قاچاق انسان بسنده نکرده است. بی اغراق میتوان گفت: این گروهک هرکاری را برای به دست آوردن پول امتحان کرده اند.

در طول سال‌هایی که این گروهک تروریستی به شدت تحت محاصره و کنترل بود اعضای آن مشغول جمع‌آوری اطلاعات در مورد دارایی و درآمد و آدرس خانواده‌ها و افراد متمول، نه تنها عراق و سوریه بلکه دیگر کشور‌های نزدیک بودند. نکته اینجاست که این اطلاعات از سوی آن‌ها برای اجرای برنامه‌های تروریستی مورد ساتفاده قرار می‌گیرد.

یکی از منابع درآمدی مهم این گروهک تروریستی اخاذی از شرکت‌های ساختمان سازی و افرادی هستند که از سازمان‌های دولتی یا دیگر نهاد‌ها برای بازسازی شهر‌های تخریب شده به سوریه و عراق می‌آیند، داعش از این طریق قصد دارد خود را سر پا نگه دارد.

باید توجه داشت داعش از مواضع خود دست نکشیده است و به دنبال کنترل بیشتر منابع نفتی است که پیش‌تر در شمال سوریه و بخش‌هایی از عراق در اختیارش بوده است، اما توفیقی در این زمینه نداشته است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: داعش تروریسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۹۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!

اقتصاد چین و راهبردهایش زوایا و رویکردهای جالب توجه متعددی دارد که نمودی از آن را می توان در پل ساخته شده جهت ارتباط با هنگ کنگ و ماکائو به وضوح دید.

سرویس جهان مشرق- دولت چین با محوریت اقتصاد و بازرگانی، رویکردهای بین المللی و ارتباطی داشته که توانسته آورده و نتایج مثبت و خاصی برای این کشور داشته باشد. شاید یکی از اصلی ترین پروژها در این راستا را راه اندازی پلی دانست که با عنوان "هنگ کنگ- جوهای- ماکائو" شناخته می شود و اکنون به ثمر نشسته و سالانه عواید چند میلیارد دلاری مستقیم و غیرمستقیم برای این کشور و دو طرف دیگر داشته است. شاید هیچ چیزی مانند آمار و ارقام نتواند این واقعیت را به خوبی و وضوح نشان دهد.

بیشتر بخوانید: منتظر چای چینی هم باشیم؟ ایران کجای راهبرد مناطق آزاد چین است؟ ورود چین به صنعت خودرو را جدی بگیرید!

براساس آمار رسمی اعلام شده، در سال ۲۰۲۳ رقمی بیش از ۳ میلیون و ۲۶ هزار دستگاه خودرو از این پل رد شده که یا وارد چین شده یا از آن به سمت دو مقصد پیشرو رفته اند! این عدد در حالی شگفتی برانگیز نشان می دهد که در سال ۲۰۱۹، این آمار کمتر از ۹۰۰ هزار بوده که این رشد، حتی شرقی ها را نیز متعجب کرده. چنین اعدادی چه تاثیری بر توسعه و پیشرفت شهر بندری مانند جوهای داشته؟ همین پرسش می تواند ارزش و اهمیت این پل راهبردی را به خوبی نشان دهد. این پل که طولانی ترین پل جهان با درازای ۵۵ کیلومتر است، تاثیرات عمیقی بر این منطقه چین و حتی کشورهای هنگ کنگ و ماکائو گذاشته است.

اما ماجرا در جایی جالبتر می شود که بدانیم، بیش از ۴۵ هزار تور گردشگری از چین به این دو کشور عازم شده اند که عددی خیره کننده را نشان می دهد. همین نیز موجب شده تا نوعی جدید از گردشگری با این پل شکل بگیرد که پیش از این وجود نداشته. البته، بیش از ۱۰ میلیون ساکن این دو کشور نیز از طریق پل عازم چین شده اند که رکوردی عجیب را نشان می دهد. یک تدبیر درست و دارای پیوست های اقتصادی و بازرگانی باعث می شود تا یک پل ارتباطی بتواند چنین تاثیر عمیقی بر سه منطقه داشته باشد.

نقشه ای از پل مورد نظر که تحولات اقتصادی و ارتباطی گسترده و قابل توجهی داشته ...

دیگر خبرها

  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • خوابگردهایی که مزدوری پیشه کردند
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • عوامل محوری پشتیبانی گروهک تروریستی جیش الظلم در راسک بازداشت شدند
  • بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش الظلم
  • بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک