Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرار گرفتن در معرض سموم و آفت‌کش‌های شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی احتمال بروز حمله قلبی و سکته مغزی را تا ۴۵ درصد افزایش می‌دهد. ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محققان با بررسی گروه هدف بین سه نسل از داوطلبان مرد به این نتیجه رسیدند که وقتی افراد در معرض سموم و آفت‌کش‌های شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی قرار می‌گیرند احتمال بروز حمله قلبی و سکته مغزی در آنها تا 45 درصد افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعه اخیر در دانشگاه هاوایی صورت گرفته است و موضوعاتی چون غربالگری افراد بر اساس شغل و میزان قرار گرفتن داوطلبان در معرض سموم در نظر گرفته‌شده‌است.

سموم و آفت‌کش‌ها به مرور بر سلامت افراد تاثیر می‌گذارند و تاثیرات آنها چند سال پس از مصرف بروز می‌کند البته این تحقیقات بر روی مردان انجام شده و ممکن است روی زنان تاثیر متفاوتی داشته باشد.

آفت کشاورزان مهاجر در لرستان؛ سلامت مردم در خطر است

انتهای پیام/

R1356/P/S2,23,1313,1417/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فائو

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فائو فائو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد

ایسنا/ایلام ناظر استانی طرح جهش تولید در دیم‌زارهای استان ایلام از مبارزه بیولوژیک در مزارع دیم استان با آفات خبر داد.

مهندس «خدابخش داودی‌نصر» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای کاهش مصرف سموم شیمیایی و عرضه محصول سالم و عاری از بقایای سموم و به منظور کاهش خسارت کرم پیله‌خوار به عنوان یکی از آفات مهم و خسارت زای نخود، رهاسازی زنبور پارازیتویید براکون در مزارع نخود شهرستان بدره آغاز شده است. 

ناظر استانی طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام گفت: با توجه به مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در طرح جهش تولید در دیم زارها و تأمین بخشی از اعتبار کنترل بیولوژیک عوامل خسارت‌زای نخود، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰۰۰ هکتار از مزارع نخود استان تحت پوشش این نوع مبارزه قرار گیرد. 
داودی‌نصر افزود: اجرای کنترل بیولوژیک یکی از مولفه‌های اصلی مبارزه تلفیقی آفات برای کاهش مصرف سموم، کاهش هزینه نهاده‌ها و تولید محصول سالم است و توسعه آن در دستور کار طرح ملی و مشترک جهش تولید در دیم‌زارها قرار دارد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟