Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، صبح امروز شنبه ۶ مهرماه، جلسه تودیع و معارفه سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با حضور دلبری، مدیرکل امور استات های وزارت کار و حسن زاده معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان و دیگر مسئولین برگزار شد، اظهار کرد: امسال سال رونق تولید است و بخشی از اشتغال بر عهده این اداره کل است و نقش محوری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید مقابل طرح های بدون توجیه محکم ایستاد

وی افزود: مشکلاتی وجود دارد که دوستان باید تلاش و روشنگری مشکلات را برطرف کنند در حالیکه هیئت های حل اختلاف و سایر هیئت ها یکطرفه کار می کردند.

حسن زاده با اشاره به اینکه تا سرمایه‌گذار و تولید کننده نباشد کارگر و اشتغالی هم وجود نخواهد داشت، تصریح کرد: باید دیگر مباحث را نیز مد نظر داشته باشیم که سرمایه گذار و تولید کننده را از بین نبریم.

وی ادامه داد: همه دولت ها با مشکلاتی این چنینی مواجه بوده اند؛ در دولت اصلاحات طرح خود اشتغالی را مصوب کردند و ۱۰ درصد بودجه تخصیص یافته  به اشتغال شد؛ در دولت بعدی نیز بنگاه های زود بازده مطرح شد که بازهم انحراف بسیاری داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان عنوان کرد: در روستاها نباید عجله ای و بدون برنامه ریزی صرفا به بهانه تولید اشتغال ایجاد کرد. هر طرحی که توجیه نداشته باشد باید محکم مقابل آن ایستاد و از اجرای آن جلوگیری کرد باید منابع محدود و کمیاب را به اولویت های اصلی استان اختصاص دهیم.

۳۶ درصد آرای سازشی نتیجه حرکت در راستای تقویت اشتغال در خوزستان

در ادامه این مراسم سید نور محمدپور، مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تقدیر از کارکنان خود، گفت: از کارکنانم تشکر می کنم که در بحث سیل و زلزله و تحریم ها کنار ما ایستادند و به قشر کارگر خدمات رسانی کردند.

وی افزود: سال گذشته برنامه موفقی داشتیم در شاخصه های جشنواره شهید رجایی که بعنوان استان برتر معرفی شدیم و در بحث حمایت از کارگران، کارورزی و مشاغل خانگی نیز جزو استان های برتر کشور بودیم.

محمد پور ادامه داد: وظیفه اصلی و مهم وزارت کار، بحث روابط کار است که این روابط کار و قوانین مربوط به آن حمایتی است و از شخص مزدبگیر حمایت می کند تا حقوق او تضییع نشود.

مدیرکل کار و رفاه اجتماعی خوزستان بیان کرد: ما در راستای تقویت اشتغال استان حرکت کردیم که نتیجه آن 36 درصد آرا سازشی بود.

وی با اشاره به اینکه سیل خوزستان یک فاجعه بود، تاکید کرد: احتمال داشت در جریان سیل 15 هزار نفر بیکار شوند در صورتیکه تنها 5 هزار نفر بیکار داشتیم که 4 هزار نفر آنها به بیمه معرفی شدند همچنین مقرری بگیران ما 9 هزار نفر هستند و کمترین نرخ بیمه بیکاری بگیر را در کشور داریم.

بابت قصور خود عذرخواهی می کنیم

در ادامه این مراسم دلبری، مدیرکل امور استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به خاص بودن

شرایط استان خوزستان، اظهار کرد: به شخص اعتقاد دارم خوزستان رنگین‌کمان اقوام است، اما به آن آنطور که باید، به آن رسیدگی نشده است.

وی افزود: حصر آبادان و خرمشهر پنج مهر شکسته نشده بلکه هنوز هم در حصر است و مصیبت سیل هم بر این قضیه اضافه شده است.

دلبری خوزستان را لحاظ استراتژیک دارای جایگاه خاص دانست و گفت: در حال حاضر تنها وزارت خانه کشور هستیم که 50 درصد جامعه مخاطب ما هستند و خدمت به این جامعه افتخار ما است. ممکن هست ارتباط مستقیم با اربعین نداشته باشیم اما در این مراسم اثر گذار هستیم.

وی ضمن عذرخواهی بابت قصورها و کمبودها، اشاره کرد: همه ما وضعیت عمومی کشور و کمبودها را میدانیم. به سبب کاهش بودجه بعضی وقت ها برای پرداخت حقوق کارکنان نیز با مشکل مواجه می شویم.

مدیرکل امور استان های ورارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: دو معضل بزرگ کشور در حوزه کارگری اکنون یکی بحث هپکو و دیگری نیشکر هفت تپه است که درگیر برطرف کردن مشکلات این دو هستیم. در استان خوزستان با وجود کارخانه های بسیار باید تلاش بیشتری صورت بگیرد تا تعداد آمار مستمری بگیران بیکاری کاهش یابد.

وی تاکید کرد: جنس و نوع وزارت کار متفاوت است و نمی شود کار را در این اداره کل به دست کسی سپرد که بیرون از این مجموعه باشد.

عملکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تا کنون خوب بوده است و باید بهتر شود

در پایان این مراسم ارسلان غمگین سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است این اداره کل را مانند مدیران پیشین به جلو ببریم  به ایام اربعین نزدیک می شویم و انشاالله جامعه کارگری همه با هم در جهت گسترش اربعین تلاش خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه تلاش ما در جهت کار و رفاه اجتماعی خوب بوده و باید بهتر شود، عنوان کرد: کارشناسان ما برابری می کنند با باتجربه ترین کارشناسان استان های دیگر، چراکه با انواع مشاغل و مشکلات کار درگیر هستند؛ از استانداری و وزارت خانه خواهش داریم در حوزه پرداختی ها کمکی به کارکنان شود تا از شرمندگی کارکنان خدوم خارج شویم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تودیع و معارفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • نیشکر هفت تپه؛ از سرخط اعتصابات کارگری به پیشتازی سنگر تولید
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • ضرورت بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی