Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:18:49 GMT

کتاب‌های درسی زیر ذره‌بین حوزه علمیه است

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۳۶۲۸

کتاب‌های درسی زیر ذره‌بین حوزه علمیه است

علیرضا حاجیان زاده در جمع مدیران و معاونان ارشد حوزه و آموزش و پرورش با  اشاره به نقد و بررسی کتاب‌ های درسی از سوی معاونت تبلیغ حوزه علمیه و ارائه به سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، افزود: گروهی که در حوزه علمیه این امور را رصد می کند، به صورت علمی و حرفه ای به نقد کتاب ها می پردازد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، حاجیان زاده در دومین نشست فصلی شورای عالی سیاست گذاری این ستاد که با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزه های علمیه برگزار شد، اظهار داشت: از فصل گذشته تاکنون اقدامات اثرگذاری برای تحقق سیاست های این دو نهاد انجام شده است که مهمترین آن، تصویب برنامه پنج ساله همکاری در شورای ستاد، تهیه نسخه نهایی و امضای ریاست عالی ستاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش ضمن ارائه گزارشی از اهم فعالیت های این ستاد تصریح کرد: تبیین مفاد برنامه در شورای معاونان حوزه‌های علمیه و تقسیم کار میان معاونان حوزه برای اجرایی شدن آنها، ابلاغ برش سال ۱۳۹۸ برنامه پنج ساله به تمام ادارات کل و مناطق آموزش‌ و پرورش از سوی وزیر آموزش‌ و پرورش از دیگر اقدامات موثر برای تحقق برنامه پنج ساله است.

حاجیان زاده در ادامه، ابلاغ هم زمان برنامه به مدیران حوزه‌های علمیه استان‌ها در سراسر کشور از سوی آیت‌ الله اعرافی و نیز ابلاغ هم‌ زمان برنامه به ائمه جمعه سراسر کشور از سوی حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری رئیس شورای سیاست گذاری امامان جمعه را مورد توجه قرار داد و گفت: تلاش کرده ایم از همه ظرفیت های دستگاه های مرتبط برای اجرایی شدن برنامه های سال اول برش پنج ساله استفاده کنیم.

دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش، تدوین برنامه هر استان در قالب تفاهم‌نامه و امضای امام جمعه، مدیر کل آموزش‌وپرورش استان، معاون پرورشی استان و دبیر ستاد همکاری‌ها و نیز تشریح برنامه به تفکیک در جلسات پنج قطب کشوری دبیران کمیته‌های استان‌ها را از دیگر فعالیت های موثر برای نهادینه شدن همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش عنوان کرد.

وی گفت: خوشبختانه گفتمان سازی در این زمینه پاسخ داده و مسئولان مربوطه در سراسر کشور به خوبی بر اهمیت کار و نیز اجرای برنامه ها طبق زمان بندی مشخص و مصوب اهتمام دارند. گام های موثر تربیتی حوزه و آموزش و پرورش در گام دوم انقلاب از برنامه ها است.

حضور چهره به چهره در جمع کمیته های استانی

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش افزود: در سفرهای استانی با رویکردهای جدیدی در جمع ائمه جمعه شهرستان‌ها، روسای آموزش‌وپرورش، معاونان پرورشی مناطق و نماینده ولی‌فقیه در استان، مدیر کل آموزش‌وپرورش، مدیران کل سازمان تبلیغات، اوقاف و امور خیریه، دانشگاه فرهنگیان و... گردهمایی کمیته‌های شهرستانی را در مرکز استان برگزار می کنیم و به صورت چهره به چهره پیشنهادات و انتقادات اعضای کمیته ها را می شنویم و برای رفع مشکلات به راهکار عملیاتی می رسیم. در سه ماه اخیر استان های اصفهان، خراسان جنوبی، خراسان‌رضوی، آذربایجان‌شرقی، چهارمحال‌وبختیاری، کرمان، البرز و کاشان را مد نظر داشته ایم.  

وی از تشکیل کارگروه‌های تخصصی پژوهش، تبلیغ و امور فرهنگی تربیتی، برنامه‌ درسی، نیروی انسانی، مدارس وابسته و مدارس علوم و معارف اسلامی برای برنامه‌ریزی و هماهنگی تحقق بندهای مرتبط در برنامه پنج ساله خبر داد و گفت: خوشبختانه معاونان ستاد حوزه و آموزش و پرورش در این زمینه همکاری و مساعدت خوبی را برای به سامان رساندن این امور با دبیر خانه ستاد داشتند.  

حاجیان زاده توجه ویژه به حوزه علمیه خواهران را از اولویت های کاری ستاد دانست و خاطرنشان کرد: با بهره مندی از نظرات حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، یک هسته و کارگروه تخصصی ویژه خواهران با مشارکت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در ستاد همکاری‌ها تشکیل خواهد شد تا در خصوص فعالیت های حوزه علمیه خواهران که می تواند نیمی از جمعیت دانش آموزی را تحت پوشش فعالیت‌های خود دهد، برنامه ریزی منسجم و منطبق براسناد بالادستی داشته باشیم.

آغاز راه‌ اندازی مدارس علوم و معارف

حاجیان زاده، در ادامه به اقدامات مربوط به اجرای برخی از محورهای برنامه در سه ماه گذشته اشاره کرد و یادآور شد: راه‌اندازی مدارس علوم و معارف اسلامی وابسته به حوزه‌های علمیه (در تهران، قم و تربت حیدریه ) توسعه رشته‌های مرتبط با روحانیون در آزمون استخدامی ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان در رشته های معارف اسلامی، ادبیات عرب، ادبیات فارسی، فلسفه، تاریخ، علوم اجتماعی، مربی تربیتی، آموزگاری اولین اقدامات این ستاد برای اجرایی شدن سال اول برنامه است. 

وی از تاسیس مرکز تربیت مبلغ - معلم وابسته به دانشگاه فرهنگیان با مشارکت حوزه‌های علمیه در استان های (قم، خوزستان، فارس) خبر داد و گفت: امیدواریم، سایر استان هایی که زمینه این کار را دارند در سال های آینده شاهد رشد و توسعه کمی و کیفی این مرکز برای تربیت طلابی در تراز تعلیم و تربیت رسمی و عمومی کشور باشیم.

حاجیان زاده در ادامه از ارتقای سهمیه سرباز طلبه ها با پیگیری های ستاد همکاری ها خبر داد و اظهار داشت: از ظرفیت ۵۰۰ نفری در سال گذشته، شاهد جذب  ۷۰۰ نفر از طلاب در سال جاری با اولویت مناطق در قالب نظام وظیفه عمومی برای بکارگیری در امورتربیتی و آموزشی مدارس بودیم.

وی همچنین از برنامه‌ ریزی طرح حکمت از سوی حوزه‌های علمیه برای توانمندسازی مدیران، معلمان و مربیان در قالب آموزش ضمن خدمت خبر داد و افزود: ارزیابی، بازنگری و توسعه طرح تربیتی امین نیز به تفکیک خواهران و برادران انجام شد و برنامه ریزی برای جذب طلاب در قالب خرید خدمات آموزشی- تربیتی در حال انجام است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه کتاب درسی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۳۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

بنابر گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900304

دیگر خبرها

  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه دشمن و مقابله جبهه کفر برابر حق است
  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند