Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@01:24:49 GMT

فرهنگ در جامعه مظلوم واقع شده است

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۴۷۶۰

فرهنگ در جامعه مظلوم واقع شده است

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دیر گفت: فرهنگ در جامعه مظلوم واقع شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا ناطقی پور صبح امروز در گفتگو با خبرنگار سپاس اظهار داشت: در جامعه به موضوع فرهنگی کم‌توجهی شده است و به جای آنکه موضوع فرهنگ در اولویت مسئولان قرار گیرد، آن را در اولویت آخر قرار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: مسئولان دستگاه های اجرایی برای رسیدن به توسعه پایدار در زمینه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی باید  توجه بیشتری به موضوع گسترش فرهنگ کنند.

ناطقی پور افزود: فعالیت‌های فرهنگی در جامعه موجب نهادینه‌شدن و ارتقاء فرهنگ و توسعه همه‌جانبه و پایدار آن در جامعه خواهد شد.

رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دیر تصریح کرد: فرهنگ وجه تماییر انسان با سایر موجودات است و آدمی بیشتر از هر موضوعی در زندگی خود باید به مقوله فرهنگ اهمیت دهد.

وی در پایان  با بیان اینکه تاثیر نقش فرهنگی مادران و زنان از طریق خانواده در جامعه منحصر بفرد و بی نظیر می باشد، خاطرنشان کرد: نقش مهم و تاثیرگذار تربیتی مادران در جامعه به ویژه از طریق خانواده، پایدارترین اثر فرهنگی را به همراه دارد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟

ایسنا/زنجان مدیرکل ثبت احوال استان گفت: میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری در سال ۱۴۰۲ را ۳۲.۵سال برای پدران و ۲۶.۹ سال برای مادران اعلام کرد.

مهدی ژاله‌چیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ در بین شهرستان‌های استان، بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به شهرستان ابهر با رقم ۳۳.۵ سال و کمترین آن مربوط به شهرستان ماهنشان  با ۲۹.۹ سال است.

وی تصریح کرد: البته ۷۵ درصد از متولدین استان زنجان در سال ۱۴۰۲ مربوط به مادران در گروه سنی زیر ۳۵ سال است. ۷۵ درصد از متولدین استان زنجان در سال ۱۴۰۲ مربوط به مادران در گروه سنی زیر ۳۵ سال است.

 مدیرکل ثبت احوال استان زنجان گفت: ‌کل موالید استان در سال ۱۴۰۲  تعداد ۱۳۹۲۳واقعه بوده و از این تعداد ۱۰۴۴۲ ولادت در مادران پایین‌تر از ۳۵ سال رخ داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه
  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه