Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال غفارزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هیچ کمبودی در خصوص تامین واکسن آنفولانزا در داروخانه های استان وجود ندارد و با هماهنگی پنج شرکت پخش دارو، آنفولانزای ۳ و ۴ ظرفیتی خریداری و روانه بازار شده است.

وی اظهار داشت: واکسن آنفولانزا محصول کشور فرانسه با قیمت ۴۱۲ هزار ریال، واکسن سه ظرفیتی هلندی با قیمت ۳۵۸ هزار ریال و واکسن چهار ظرفیتی هلندی با قیمت ۴۱۵ هزار ریال در بازار عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مردم می توانند از اوایل شهریور تا اواسط مهر این واکسن را تزریق کنند زیرا چهار هفته نیاز است تا سطح ایمنی بدن بالا رود.

وی ادامه داد: این واکسن باید پیش از آغاز فصل سرد سال تزریق شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: تمام مردم استان نیاز به واکسن آنفولانزا ندارند و افراد با سن ٦٥‌ سال و بالاتر، بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی آنها، بزرگسالان و کودکان مبتلا به بیماری‌های مزمن ریوی یا قلبی شامل آسم، بزرگسالان و کودکان مبتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بزرگسالان و کودکان مبتلا به اختلالات مزمن عملکرد کلیه، بزرگسالان و کودکان مبتلا به نقص سیستم ایمنی ناشی از بیماری‌ها یا مصرف داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی مانند کورتیکواستروئیدها یا رادیوتراپی، کودکان و نوجوانان ٦ ماهه تا ١٨ساله که ترکیبات محتوی استیل سالیسیلیک اسید (آسپیرین) را برای مدت طولانی مصرف می‌کنند و به دنبال ابتلا به بیماری آنفلوآنزا، در معرض خطر ابتلا به سندرم Reye قرار دارند، در اولویت تزریق واکسن هستند.

غفارزاده افزود: شهروندان در صورت داشتن هر گونه سوال دارویی می توانند با شماره مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم به شماره ۱۹۰ تماس گرفته و سوالات خود را با کارشناسان امور دارویی مطرح کنند.

وی بیان کرد: موثرترین راه پیشگیری از این بیماری رعایت نکات بهداشتی از جمله شستشوی دست‌هاست و  یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از این بیماری استفاده از واکسن آنفلوانزاست که در سال های اخیر رواج بیشتری در کشور و آذربایجان غربی به ویژه شهر ارومیه پیدا کرده است.

وی ادامه داد: این واکسن لازم است در دمایی بین ۲ تا هشت درجه سانتیگراد و به دور از نور و انجماد نگهداری شود و پیش از تزریق واکسن به آرامی به حدود ۲۵ درجه سانتی گراد برسانید و سرنگ را قبل از مصرف تکان دهید.

آنفولانزا یک بیماری ویروسی مسری است که هر فردی در هر سنی ممکن است به آن مبتلا شود.

شیوع بیشتر این بیماری در فصول سرد سال است و علت آن حضور طولانی مدت افراد در فضاهای بسته و تماس نزدیک افراد با یکدیگر محسوب می شود.

مصرف آنتی بیوتیک ها به دلیل ویروسی بودن این بیماری، جایگاه درمانی ندارد و نباید از آنها در زمان ابتلا استفاده کرد.

تب، علائم گوارشی نظیر اسهال و استفراغ ، سرفه و گلودرد، خستگی و سردرد و درد عضلانی از علایم مهم این بیماری است.

۸۱۳۷/۲۰۹۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی آذربایجان غربی واکسن بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۰۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در بازدید از مزارع گندم دهستان مرگور ارومیه گفت: تاکنون بیش از یک هزار و ۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت مضر سن غلات و ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار علیه علف‌های هرز سمپاشی انجام شده است.

علی دیانتی افزود: گندم کاران باتوجه به شرایط آب و هوایی روز‌های آتی و احتمال شکل گیری اپیدمی بیماری زنگ و خسارت به محصول گندم، هشدار به مبارزه با این بیماری را جدی بگیرند.

وی با اشاره به مشاهده علائم اولیه آلودگی بیماری زنگ زرد گندم در برخی از مزارع شهرستان، در خصوص پایش مستمر مزارع و مبارزه با زنگ زرد گندم و سایر بیماری‌های برگی غلات هشدار داد.

معاون جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ضمن توصیه به کارشناسان پهنه جهت حضور و پایش مستمر مزارع برای کنترل به موقع سن در مرحله مادری تاکید کرد: با توجه به وزش باد و بارندگی روز‌های آتی و مرحله حساس رشدی گندم، رصد بیماری‌های برگی غلات و در صورت تداوم شرایط مساعد، مبارزه با بیماری‌ها با جدیت در دستور کار قرار گیرد.

دیانتی اضافه کرد: کنترل علف‌های هرز حاشیه مزارع به منظور جلوگیری از ورود به مزارع و کاهش بانک ژنی علف‌های هرز به کشاورزان آموزش و توصیه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟