Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، ششمین همایش ملی روستا عشایر در بیرجند با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و 4 تن از وزرا، 7 مدیرعامل بانک خصوصی و دولتی و بیش از 40 تن از مدیران دستگاه های اجرایی کشوری و لشکری در سالن اجلاس پیامنور بیرجند برگزار شد.

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد:‌ این استان هم به جهت سابقه تاریخی و هم تمدنی حرف برای گفتن دارد و هم به دلیل همجواری و مرز مشترک با افغانستان نقش مهمی برای کشور دارد و همه باید تلاش کنیم مشکلات مردم در استان به حداقل برسد و با استعدادهایی که دارد زمینه توسعه ای استان فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهور گفت: این جلسه برای روز ملی روستا و عشایر برگزار شد و هدف ما از این سفر هم شرکت در این همایش و هم رفع بخشی از مشکلات استان بود. جهانگیری ادامه داد: قرار بر این شد تا روز ملی روستا در استان دیگری که جمعیت روستایی زیادی دارد برگزار شود و ابتکار جالبی بود. وی با بیان اینکه 40 درصد جمعیت استان روستایی است، بیان کرد: در این راستا استان خراسان جنوبی برای برگزاری این همایش انتخاب شد.

معاون اول رئیس جمهور افزود: منطقه سربیشه  بیشتر جمعیت آن روستایی  و در مرز کشور ساکن هستند که امروز مقصد ما برای دیدار مردمی قرار گرفت. جهانگیری با بیان اینکه مسئله روستا و عشایر جزو مسائل جدی و تعیین کننده ایران است، تاکید کرد: رسیدگی به مسائل روستا به منزله رسیدگی به مسائل کشور است. جهانگیری با بیان اینکه روستا و عشایر در کشور نقش تعیین کننده ای دارد، گفت: روستای درح از نظر تاریخی و تمدنی خیلی تاثیر گذار بود و می‌توان از آن کتاب نوشت . وی افزود: مردم باید در مورد روستاهای استان بدانند چرا که موجب تقویت و وحدت ملی می‌شود و مردم به این تاریخ سراسر غرور آفرین خود افتخار می‌کنند.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه می‌توانیم با کمک روستاها اقتصاد کشور را به خودکفایی نزدیک کنیم، گفت: درصد بالای امنیت غذایی کشور را نیز می‌شود از طرفی روستائیان تامین کرد.

وی از تولید 122 میلیون تن محصولات کشاورزی توسط روستائیان تولید می شود گفت: اقدامات مطلوبی در زمینه زیرساخت‌های روستاها انجام شده است.

معاون اول رئیس جمهور گفت: اگر جوهره عدالت از حکومت گرفته شود حکومت معنایی ندارد و یکی از جنبه‌های مهم عدالت رسیدگی به مناطق محروم است.

جهانگیری با بیان اینکه کارهایی که در توسعه زیر ساخت‌های روستایی انجام شده واقعا بی نظیر است، تاکید کرد: تا قبل از دولت تعداد 14 هزار روستا از نعمت گاز برخوردار بودند، اما در حال حاضر 30 هزار روستا از نعمت گاز برخوردارند.

وی با بیان اینکه مهاجرت روستائیان به شهرها سبب به وجود آمدن آسیبهای اجتماعی زیادی می شود، گفت: برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان سبد اشتغال زوستائیان تغییر کرد و بیش از 200 هزار شغل ایجاد شده که مهاجرت کم شود.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه در حال حاضر کشور در شرایط خطیری است، گفت: توطئه های زیای علیه کشور انجام می شود اما در دل این شرایط اخیر بن بست وجود ندارد و ما نباید مایوس شویم که هیچ راهی نیست و از دل این شرایط بهترین فرصت ها برای جمهوری اسلامی به وجد می آید.

وی افزود:جمهوری اسلامی نشان داد کانون ثبات منطقه است و بدون جمهوری اسلامی بخش عمده ای از راه حل منطقه را باید کنار گذاشت و آمریکایی ها فریب اطلاعات غلط را خوردند و فک کردند ایران با تحریم از هم می ریزد.

وی گفت: آنها فکر می‌کردند اقتصاد ایران با تحریم فرو می پاشد ایران نمی‌تواند چهلمین سالگرد پیروزی خود را جشن بگیرد اما شکست خوردند.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: هرگز تحت تاثیر فضای منفی که می‌خواهد روحیه ما را خرد کند قرار نگیرید چرا که ما در حد توان خود ایستادیم و طرح‌های امریکا شکست خورد.

جهانگیری ادامه داد: درست است که به کشور یک شوک وارد شد و با تلاطم مواجه شدیم اما این قابل انکار نیست که امروز و حدود یک سال و نیم از آغاز دور جدید فشارهای آمریکا شرایط کشور به نسبت آنچه دشمن برایش برنامه ریزی کرده بود بسیار بهتر و با ثبات‌تر است. تورم روند کاهشی داشته، نرخ ارز به ثبات رسیده و روند رشد اقتصادی کشور رو به بهبود است.

وی اشتغال 863 هزار شغل در تابستان را نشات گرفته از انقلابی محکم دانست وافزود: مهم ترین تحریم در سیستم حمل و نقل کشور بود که شبکه کشتیرانی و نفت کش ایران را تحریم کردند اما ایران بزرگترین خرید کشتی خود رل را در همان سال‌های اول تحریم انجام دادیم و امروز بیش از70 میلیون تن کالایی که صادر شده با همین کشتی های جمهوری اسلامی است.

وی از اعتماد مردم به دولت خبر داد و گفت: اگر مردم به دولت اعتماد نداشتند هیچگاه سهم کارخانه نمی خریدند و در مجموع شرایط کشور رو به مثبت است و همانطور که اقتصاد کشور را نجات دادیم زندگی مردم را نیز نجات خواهیم داد. جهانگیری به موضوعات استان اشاره و با بیان اینکه باید راه آهن از خراسان جنوبی عبور کند، افزود: اما امکان پذیر نیست که هزار و 609 کیلومتر همزمان انجام شود. وی تصریح کرد: امروز توافقات خوبی هم در سربیشه امضا شد و  کمیته امداد مسئولیت یک منطقه را بر عهده گرفت و  نهبندان و چهار  نقطه دیگر استان را چند دستگاه بر عهده گرفتند تا محرومیت از منطقه برداشته شود.

وی بیان داشت: امید است برخی روستاها که با تانکر آبرسانی می‌شوند نیز به سرو سامان برسد.

جهانگیری یکی از طرح های مهمی که باید انجام شود را نهضت گلخانه ها عنوان و بیان کرد:  در خراسان جنوبی این کار راه افتاده است.

وی به نقل از وزیر ورزش و جوانان قول داد تا پایان سالجاری 100 خانه ورزش روستایی تجهیز شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران بانک خصوصی خراسان جنوبی دولت معاون اول رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار امروز در برنامه زنده پرسمان شبکه خاوران گفت: طی دو سه سال اخیر، روز‌های بهاری متفاوتی را در خراسان جنوبی تجربه می‌کنیم و بارش‌های مناسبی هم امسال داشتیم.


عباس زاده با بیان اینکه این بارش‌ها برای خراسان جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می‌برد، بسیار نوید بخش است، افزود: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱ و نیم میلی متر است که به دنبال همین بارش‌های اخیر (اسفندماه و فروردین ماه) حاصل شده است.


وی گفت: متوسط میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته ایم، اما هنوز به متوسط بارش‌ها در بلند مدت نرسیده ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی متر برسیم.


معاون استاندار با بیان اینکه نسبت به دوره بلند مدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، افزود: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.


عباس زاده با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی سابقه خوانده بودند، گفت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه به هشدار‌های هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش‌ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.


وی با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محور‌های مواصلاتی بوده، گفت: حجم سیلاب بالا بود لذا برخی راه‌ها بسته شد البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه‌ی محور‌ها را بازگشایی کردند، اما شانه‌ی جاده‌ها شسته شده و زیر آسفالت جاده‌ها خالی و ناایمن شده است و قطعاً ترمیم آن زمان بر است.


معاون استاندار از همراهی همه دستگاه‌ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و افزود: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.


عباس زاده با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، گفت: معادن اطراف حاجی آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه‌ها رفع شده بود.


وی با ذکر اینکه روستا‌های در مسیر سیل بازدید شده، افزود: خسارت به واحد‌های مسکونی و محل‌های نگهداری دام‌ها و بخش کشاورزی در سطح روستا‌ها زیاد بود.


معاون استاندار گفت: تیم‌های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده اند و خسارت‌ها بعد از برآورد در روز‌های آینده جمع بندی و اعلام خواهند شد.


عباس زاده با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، افزود: از ساعت ۵ صبح دغدغه حضور بموقع دانش آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد، اما تعدادی دانش آموز گرفتار سیلاب شده بودند، هلیکوپتر هم جوابگوی حجم دانش آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی‌رسیدیم.


وی با تأکید بر اینکه بلافاصه گزارش بازماندگان کنکور اطلاع رسانی شد، گفت: استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد که ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد و برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی سابقه است و خوشحالیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.


عباس زاده با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های رسمی و رصد‌های علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش‌ها مقطعی و سیلاب آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش‌ها هستیم، در سیستان و بلوچستان و یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.


وی افزود: خراسان جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سد‌ها و بند‌های خاکی و سازه‌های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.


عباس زاده با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحد‌های مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه گذار در شهر حاجی آباد دارند، در منطقه حضور پیدا کردند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت دیدگان را واریز کنند.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • تاکید بر انجام اقدامات جهش زا توسط اعضای شوراها
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد