Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: جذب مشارکت مردمی مهمترین عامل توسعه و عمران روستاها است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز مهرداد سالاری پیش از ظهر امروز سه شنبه در همایش ملی روستا و عشایر با اشاره به اینکه بحث توسعه چند جانبه است، اظهار داشت: در خصوص روستاها توسعه فقط رشد فیزیکی نیست بلکه مباحث اجتماعی، اقتصادی، فرهنگ و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در توسعه یک راستا نقش دارد.

معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه افزود: یکی از قابلیت هایی که با تلاش استاندار شکل گرفت عبور زائران از مرز خسروی است که علاوه بر بعد مذهبی قابلیت های زیادی در راستای اقتصادی نیز در استان به وجود خواهد آورد.

وی گفت: در استان کرمانشاه ۱۶۶۰ دهیار و ۵ هزار نفر عضو شورا را داریم لذا امیدواریم برای سال‌های بعد به همت استاندار دارای سالن بزرگی شویم تا برای برگزاری همایش از حضور همه این افراد استفاده کنیم.

این مسئول گفت: تداوم این کار و تردد زوار از این مسیر می‌تواند رونق اقتصادی را برای استان کرمانشاه به همراه داشته باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حضور بانوان در جامعه ادامه داد: حضور بانوان در بین دهیاران نشان دهنده فرهنگ بالای مردم استان کرمانشاه است.

سالاری بیان داشت: امروزه می بینیم بسیاری از روستاهای ما سمت و سویی پیدا کرده اند که دیگر روستا نیستند و به شهرهای کوچک تبدیل شده اند و این یکی از لطماتی است که امروز به روستاها وارد شده است.

خانه‌های روستایی با فرهنگ و سنت همخوانی داشته باشد

معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه بیان داشت: اگر چه داشتن بنای محکم لازم است اما نباید خانه های روستایی با فرهنگ و سنت ما در روستاها همخوانی نداشته باشد لذا وظیفه دهیاران فقط کار عمرانی و فیزیکی محدود نمی شود بلکه باید در روستاها طرح های هادی را به سمت و سویی ببرند که تبدیل بافت فیزیکی نشود و تلاش کنند شکل روستاها حفظ شود.

این مسئول بیان داشت: در روستاها باید به قابلیت‌های گردشگری که همه از آن دم می زنند و بخشی از اقتصاد دنیا را تشکیل داده است توجه شود.

سالاری گفت: اگر قرار است از ظرفیت روستاها در راستای صنعت گردشگری استفاده کنیم باید فرهنگ و سبک زندگی روستایی را تغییر ندهیم یا اینکه بناها را همچون شهر شکل ندهیم چرا که در این صورت دیگر قابلیت گردشگری و جذابیت برای گردشگران را ندارد.

شاه کلید موفقیت دهیاران و شوراها برای توسعه و عمران روستاها جذب مشارکت مردمی است

وی به رویداد گردشگری ۲۰۲۰ استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: به همین جهت تعداد زیادی از روستاها برای سال آینده در زمینه گردشگری میزبان گردشگران خواهند بود و این می تواند بر بحث اقتصادی استان تاثیرگذار باشد.

این مسئول گفت: شاه کلید موفقیت دهیاران و شوراها برای توسعه و عمران روستاها جذب مشارکت مردمی است که اگر این امر بین روستاها بنا گذاشته نشود امکان توفیق صفر است.

معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه بیان داشت: روستا یعنی جریان روستایی و اگر این جریان به زندگی شهری تبدیل شود بدون شک با یک فاجعه مواجه خواهیم شد.

وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم تنور خانه های روستاها به روستا گرما ببخشد و مسیر زندگی شهری را در پیش نگیرند به این منظور باید دنبال فراهم کردن زیرساختهای ارتباطی باشیم.

تمام روستاهای کرمانشاه دهیار دارند

 امیر خسروانی در همایش ملی روستا و عشایر که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: روستایی مرزدار،؛ صادق، تولید کننده، قانع و قدردان است که برای دولت و نظام کم هزینه هستند.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه افزود: با تلاش های دولت در بحث زیرساخت‌ها و اشتغال روستایی حدود ۵ تا ۶ برابر بیشتر از سال‌های قبل هزینه شده است.

این مسئول گفت: در روستایی که بیش از جمعیت شهر در آن ساکن هستند نمی‌توان با یک دهیار به همه امورات آن رسیدگی شود لذا زیرساخت‌های تشکیلاتی مجموعه باید اصلاح شود.

وی ادامه داد: با توجه به پیگیری‌ها و تلاش‌های که در این راستا صورت گرفت در بخش اول ساختار تشکیلاتی در دولت تصویب شد و لایحه استخدامی دهیاری‌ها ابلاغ شده است و در راستای اجرایی شدن است لذا نیاز است قدم‌های بعدی به درستی برداشته شود تا حق روستاییان ادا شود.

خسروانی بیان داشت: در ۲۹۹۵ نقطه جغرافیایی استان کرمانشاه قابلیت سکونت وجود دارد که در ۱۶۶۰ نقطه آن این قابلیت تبدیل شدن به دهیاری را داشته است و حدود ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در روستاها و نقاط عشایری ساکن هستند.

وی عنوان کرد: این جمعیت منسجم و کم توقع در بسیاری از تصمیمات و انتخابات نظام جمهوری اسلامی همواره تاثیر گذار بوده اند و در عرصه‌های دفاع از انقلاب همیشه در صف اول بوده و حضور فعال داشتند.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: مدیریت روستایی را باید با قوت و استفاده از تمام ظرفیت‌ها از جمله استاندار، نمایندگان مجلس،مقامات ملی و اعضای شوراهای شهر و روستا بهبود دهیم.

این مسئول بیان داشت: در حال حاضر تمام روستاها دارای دهیار هستند و آن دسته از روستاهایی که فاقد دهیاری اند برای هدف روستا یک مدیر روستا انتخاب شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان