Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت:سرمایه گذاران در تاسیس کارخانه های صنایع تبدیلی باید محصولات تولیدی خود را صادرات محور تعیین و انتخاب کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سبلان‌ما،اکبر بهنام جو  صبح امروز در جلسه ساماندهی واحدهای صنایع تبدیلی استان اظهار کرد:حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران در دستور کار قرار گرفته و آنها نیز باید محصولات بسته بندی و تبدیلی خود را طبق آخرین استاندارد های جهانی انتخاب کنند تا در بازار عرضه دچار مشکل نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در جنگ اقتصادی همه باید شبانه روزی بصورت جهادی فعالیت تلاش کنند افزود:مشکلات کارخانه نئوپان خلخال و مجوز توسعه این کارخانه توسط دستگاه های ذیربط صادر می شود و در آینده شاهد افزایش تولید و اشتغالزایی در این واحد صنعتی خواهیم شد.

استاندار اردبیل روش های نوین برای افزایش راندمان تولید و توسعه را یاد آور شد و گفت:سرمایه گذاران باید با بهره گیری از علوم اقتصادی و تولیدی سعی کنند در آینده با بحث فروش و صادرات با مشکل مواجه نشوند و ما نیز حمایت همه جانبه در راستای توسعه و پیشرفت طرح های اقتصادی مناطق مختلف بویژه در بحث صنایع تبدیلی خواهیم کرد.

وی ایجاد شهرک تخصصی کشاورزی در کشت و صنعت مغان را خارج از دستور العمل بر شمرد و افزود: سرمایه گذار مجتمع صنایع تبدیلی در کشت و صنعت مغان باید برای هر واحد تولیدی خود مستقل مجوز دریافت کند و در این راستا سازمان جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های ذیربط همکاری لازم را خواهند داشت.

بهنام جو احداث کاخانه های زنجیره ای در کشت و صنعت مغان و احیای چندین واحد در این منطقه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: عوامل مرتبط باید تمامی مجوزهایی که به منظور ایجاد صنایع تبدیلی در کشت و صنعت صادر شده و تا بحال چند مورد اجرا شده است را احصا کنند و مسایل مجوز این منطقه تعیین و تکلیف شود‌.

وی همچنین از سرمایه گذاران بخش خصوصی کشت و صنعت خواست برنامه ها و درخواست های صنایع تبدیلی خود را بصورت مکتوب برای یک سال آینده اعلام کنند تا در مواقع صدور مجوز و موافقت های اصولی دوباره کاری نشود.

بهنام جو ادامه داد: لیست کامل واحدهای صنایع تبدیلی ، واحدهای راکد و نیمه فعال و میزان تولید و میزان اشتغال آنها تا جلسه آینده احصا شود و برنامه ریزی ها طبق تقویم اقتصادی برای احیای آنها انجام شود.

این مسوول ظرفیت کارخانه رب گیری را ۳۰۰هزار تن در کشت و صنعت اعلام کرد و گفت: با راه اندازی این خط تولید قطعا کشاورزان مشکل فروش محصولات خود نخواهند داشت.

استاندار اردبیل افزود: باید از فرصت های بوجود آمده استفاده کنیم و در صدور مجوز نیز دقت کافی داشته باشیم که در آینده با مشکل صادرات و تامین مواد اولیه مواجه نشویم.

بهنام جو راه اندازی شهرک گلخانه ای و واحدهای صنایع تبدیلی در شمال استان را برای اشتغال جوانان مهم ارزیابی کرد و افزود: سرمایه گذار کشت و صنعت قصد دارد کارخانه قند را توسعه داده و کارخانه های روغن کشی، رب گوجه فرنگی و بسته بندی و پروده زیتون را با آخرین متدهای استاندارد در منطقه ایجاد کند و بیشتر دستگاه های خط تولید خریداری شده است‌.

بهنام جو دعوت از افراد ذی نفوذ و سرمایه دار را وظیفه همگانی دانست و افزود: افرادی که دلسوز سرزمین مادری و زادگاه خود هستند باید با تمام وجود از سرمایه مایه گذاران حمایت کنند.

وی‌ استان اردبیل را برای سرمایه گذاری مطلوب ارزیابی کرد و افزود:مدیران دستگاه های اجرایی و حتی مردم از سرمایه گذاران در نقاط مختلف حمایت می کنند در سریع ترین زمان ممکن با تهیه زمین و صدور مجوز اقدام می کنند.

استاندار اردبیل در پایان گفت: باید تلاش کنیم سرمایه گذاری ها در بحث صنایع تبدیلی و بسته بندی در رابطه با محصولات کشاورزی طبق نیاز استان انجام شود تا کشاورزان بتوانند با خیال راحت به تولید محصولات خود بپردازند.

اکبر بهنام جو با بیان اینکه برپایی نمایشگاه تخصصی برای صنایع تبدیلی و بسته بندی محصولات ضرورت دارد گفت: با برپایی این نمایشگاه می توان نیازهای استان و کشور را احصا کرد و با دعوت از سرمایه گذاران برای توسعه واحدها و ایجاد واحدهای جدید اقدام کرد.

 این جلسه با حضور فرمانداران خلخال و پارس آباد و نمایندگان کارخانه نئوپان خلخال،کشت و صنعت مغان، استاندار اردبیل و مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط برگزار شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد