Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا امید حاجتی روز دوشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان با اشاره به اینکه بخش عمده ای از منابع مالی و اعتبارات کشور در سطح ملی مدیریت می شود، افزود: اینکه برخی از مدیران دستگاه های اجرایی با نوشتن یک نامه و ارسال آن به استاندار بخواهند، نبود و یا محدودیت بودجه دستگاه متبوع خود را بهانه ای برای سلب مسئولیت بدانند، باید گفت که به هیچ عنوان چنین موضوعی قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در قانون بودجه ظرفیت های بسیار مناسبی در سطح ملی برای جذب اعتبارات وجود دارد، گفت: در این رابطه نیاز است دستگاه های اجرایی با تلاش بیشتری به دریافت این منابع اقدام کنند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان ادامه داد: در هر صورت اگر اقدام لازم برای انجام وظایف ذاتی دستگاه های اجرایی صورت نگیرد، آنها مسئول توسعه نیافتگی استان هستند.

وی گفت: از این پس یکی از شاخص های ارزیابی ادارات در خوزستان استفاده از ظرفیت های موجود در قانون بودجه است و بر اساس میزان عملکرد آنها امتیاز دریافت خواهند کرد.

او ادامه داد: به همین منظور ماهیانه در شورای برنامه ریزی، عملکردها در رابطه با اقدامات و تلاش ها برای جذب این منابع مورد بررسی قرار می گیرد.

پرداخت مطالبات عقب افتاده بخش خصوصی پیش از اقدام قضایی

حاجتی در ادامه به راهکار دولت برای تسویه بدهی دستگاه های اجرایی به اشخاص حقیقی و حقوقی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که امروز در زمینه مطالبات بخش خصوصی با آن روبه رو هستیم، بدهی های سنوات گذشته است و این موضوع باعث صدور آرای سنگین از سوی محاکم قضایی شده است.

وی افزود: اما در سال های اخیر، دولت برای پرداخت این بدهی ها اقدام به اختصاص اسناد تسویه کرده که می تواند به کاهش این مطالبات کمک بسیار زیادی کند.

وی یادآور شد: اگر دستگاهی بدهی قطعی شده ای به بخش خصوصی داشته و او نیز به بانک و یا امور مالیاتی بدهکار باشد؛ می تواند از این ظرفیت به وجود آمده در قانون بودجه استفاده کند.

معرفی دستگاه های بی تفاوت به اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با بیان اینکه ۳۰ پروژه شاخص استان با عنوان پروژه های اقتصاد مقاومتی تعیین شده، گفت: بعضی از این پروژه ها با موانعی رو به رو هستند که اجرای آنها را با مشکلاتی همراه کرده است.

وی افزود: در صورتی که این پروژه ها همچنان با مشکلات دست و پنجه نرم کنند و دستگاه های اجرایی با بی تفاوتی با آنها برخورد کنند، نام چنین دستگاه هایی در جلسه آینده شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: متاسفانه شاهد آن هستیم که به موضوع سرمایه گذاری در خوزستان  توجه خاصی صورت نمی گیرد و این اهداف و برنامه ریزی های دولت را با مشکلاتی روبه رو کرده است.

عملکرد ضعیف خوزستان در استفاده از اسناد تسویه خزانه

مدیرکل اقتصاد و دارایی خوزستان نیز با بیان اینکه منابع دولت در حوزه اسناد تسویه خزانه در پارسال گلوبال بوده ، گفت: باوجود اینکه دیگر استان های کشور از این ظرفیت به خوبی استفاده کردند اما متاسفانه خوزستان در این بخش عملکرد ضعفی داشته و دستگاه های اجرایی تنها موفق به جذب پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از این منابع شدند.

محسن کاویانی ادامه داد: از دستگاه های اجرایی خوزستان خواسته می شود که در این زمینه وقت بیشتری بگذارند تا با توجه به گذشت ۶ ماه از سال، بتوانیم سهم بیشتری از این منابع را به خوزستان اختصاص دهیم.

بر اساس این گزارش، مرداد امسال با اذن رهبر معظم انقلاب ، دولت جذب اسناد خزانه مربوط به قانون بودجه سال ۹۷ را تا شهریور امسال تمدید کرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خوزستان ایرنا توسعه اقتصادی اقتصاد مقاومتی اعتبارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی