Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ارزانی با اشاره به اهمیت جایگاه امام مسجد در پیشبرد برنامه های مسجد گفت: خروجی مسجد انسان متعهد انقلابی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، « حجت الاسلام دکتر حبیب رضا ارزانی» با حضور در آئین اعطاء احکام اعضاء شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز که امروز (14 آبان) در دفتر نماینده ولی فقیه در البرز برگزار شد، گفت: این نشست با محوریت اعطاء احکام شانزدهمین نشستی است که در طول یک ماه گذشته انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر بهره مندی از زیرساخت های مسجد در قالب ویژه برنامه های فرهنگی و هنری افزود: قریب 27 سال از عمر فعالیت کانون های فرهنگی مساجد می گذرد طی این مدت شاهد شکوفایی کانون های مساجد بودیم که ثبت نام برنامه ها در قالب های مختلف در سامانه فهما نمونه ای از این رشد و رونق است.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این مطلب که همه دستگاه ها و متولیان برنامه های اجرای مکلف هستند که در حوزه رونق مساجد نقش داشته باشند، مطرح کرد: شورای سیاستگذاری کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با توجه به همین اصل با حضور سه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، همچنین رئیس حوزه علمیه کشور، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و فرمانده بسیج فعالیت دارد.

 

وی ادامه داد: این شورا تا کنون 6 جلسه تشکیل داده است که در جریان این نشست ها مهم ترین اصل در روند اجرای برنامه بر همدلی و وحدت رویه بوده است.

 

حجت الاسلام ارزانی خاطرنشان کرد: پیش از این اساسنامه متقن و حساب شده ای برای کانون های مساجد وجود نداشت و یکی از اولویت های کاری ما بر تحقق این اساسنامه قرار گرفت که ذیل آن یک سند بالادستی به عنوان سند تحول آماده کردیم تا کانون های مساجد و تمام دستگاه های مرتبط از روند برنامه ها مطلع شوند.

 

وی با بیان این مطلب که این شورا هر سه ماه یکبار تشکیل می شود و نگاه شبکه سازی با عنوان پل ارتباط میان مسجد بستر اصلی آن است، توضیح داد: براساس سند تحول و اساسنامه کانون های فرهنگی هنری مساجد و به عنوان جزئی از ارکان مسجد که نقش ویژه ای در احیاء و پویایی مساجد داریم، مسئول اصلی مسجد را امام مسجد می دانیم و معتقدیم تمامی دستگاه ها موظف به ارائه خدمات به امام مسجد هستند و تمام برنامه ها با اعمال نظر ایشان باید انجام شود.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابراز خوشحالی و خوشبختی از نخستین دیدار با آیت الله حسینی همدانی، نماینده ولی فقیه در البرز مطرح کرد: این درایت، هوش، شجاعت بیان نماینده ولی فقیه در البرز قابل تقدیر و تمجید است و انتظار می رود با وجود راهنمایی های مدبرانه شان شاهد تحولات خوبی در جهت احیاء و بالندگی مساجد استان البرز باشیم.

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان راهپیمایی 13 آبان 13 آبان راهپیمایی 13 آبان 13 آبان 13 آبان یوم الله ۱۳ آبان کانون های فرهنگی هنری مساجد ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد البرز کانون های فرهنگی مساجد البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۹۳۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد