Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@07:37:30 GMT

سفارش یک مرجع تقلید بر توسعه ورزش در جامعه

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۹۹۲۰

سفارش یک مرجع تقلید بر توسعه ورزش در جامعه

یکی از مراجع عظام تقلید ا اشاره به تأثیر ورزش در دفع امراض ابراز داشت: اگر فرهنگ ورزش در جامعه ترویج شود بسیاری از بیماری‌ها از بین خواهد رفت، اگر ورزش در جامعه فرهنگ همگانی شود 50 درصد از مراجعات به پزشکان کاهش می یابد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، آیت الله نوری همدانی در دیدار با دکتر محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اهمیت خدمات پزشکی به جامعه گفت: در روایات از شغل طبابت تمجید زیادی شده است که اهمیت و جایگاه آن را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فقاهت و طبابت از علوم مهم و مورد توجه دین و اهل بیت(ع) است، در هر علم و کاری نیت انسان بسیار مهم است و اگر نیت و کار انسان برای خدا باشد علم و کار انسان مفید خواهد بود اما اگر تنها جنبه مادی در نظر گرفته شود ارزش کار بسیار پایین است.

این مرجع تقلید با بیان این که همه کارها در نظام اسلامی در همه بخش ها باید با نیت الهی و توأم با تقوا باشد، اظهار داشت: هر چه تقوای انسان بالاتر باشد انسان در نزد پروردگار جایگاه و کرامت بیشتری خواهد داشت.

آیت الله نوری همدانی با اشاره به برخی توصیه های پزشکی در دین مبین اسلام گفت: بر اساس روایات کسی که به کم خوردن عادت داشته باشد سالم تر خواهند ماند و قلب انعطاف پذیری خواهد داشت اما اگر کسی پرخوری کند سلامت خود را از دست خواهد داد و دچار قساوت قلب می شود.

وی با اشاره به تأثیر ورزش در دفع امراض ابراز داشت: اگر فرهنگ ورزش در جامعه ترویج شود بسیاری از بیماری‌ها از بین خواهد رفت، اگر ورزش در جامعه فرهنگ همگانی شود 50 درصد از مراجعات به پزشکان کاهش می یابد.

این مرجع تقلید عنوان کرد: اسلام به همه ابعاد زندگانی انسان توجه دارد و دستورهای مهمی برای سلامت انسان بیان کرده که باید مورد توجه همه اطبا باشد.

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این دیدار گفت: هدف از دیدار با علما و مراجع استفاده از رهنمودهای آنها در راستای گسترش خدمات رسانی به جامعه است.

وی همچنین به بیماری آنفلوانزا اشاره کرد و گفت: در استان قم، در خصوص این بیماری بحران نداشتیم و کنترل ها انجام شد که امیدواریم با پیشگیری توسط مردم، از گسترش این بیماری جلوگیری شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آنفلوانزا جامعه دین مبین اسلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۹۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی

دریافت 49 MB

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، به نظر می رسد عصر شکوفایی ربات های انسان نمای توسعه یافته و آموزش دیده با سرعت های خارق العاده فرارسیده است.

یک ربات ساز چینی که در این زمینه به دستاوردهای قابل توجهی رسیده «آستریبات» است. این شرکت روی توسعه ربات های دستیار مجهز به هوش مصنوعی تمرکز کرده و به تازگی ویدئویی از ربات انسان نمایS1 منتشر کرده است. در این ویدئو S1 در حال انجام فعالیت های خانه داری با سرعتی بی سابقه دیده می شود که پیشرفتی خارق العاده برای یک ربات است. شرکت سازنده مدعی است ربات مذکور می تواند با حداکثر سرعت 10 متر بر ثانیه حرکت کند و با هر بازویش حداکثر 10 کیلوگرم بار حمل کند.

استارداست اینتلیجنس شرکت مادر آستریبات توسط لای جی تاسیس شده که قبلا در آزمایشگاه رباتیک تنسنتف بایدو و دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ فعالیت کرده است. جی تجربیات خود را برای توسعه ربات چرخ دار تنسنت به نام «اولی» و بسیاری از ربات های دیگر به کار گرفته است.

ربات S1 با کمک یادگیری تقلیدی (imitation learning) می تواند بسیاری از وظایف پیچیده و مفید را برای انسان ها باسرعت عملیات و سازگاری که مشابه فعالیت انسان ها است، انجام دهد. شرکت سازنده مدعی است ربات مذکور تحت تست های متعدد با مدل های بزرگ و قرار است در سال جاری میلادی آن را به طور تجاری عرضه کند.

کد خبر 6089658 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • کدام مرجع تقلید بر پیکر عروس امام ( ره) اقامه نماز کرد؟ +عکس
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)
  • نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا