Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیگر رسانه‌ها ــ مدیر پژوهش‌های راهبردی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران از راه‌اندازی ۱۰ کارگروه تخصصی از سوی گروه پژوهشی مطالعات اجتماعی اسلامی این موسسه خبر داد.

به گزارش ایکنا؛ مهر نوشت: علی قجری، با اعلام این خبر گفت: در راستای سند برنامه تحوّلی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی که اجرای مفاد آن از نیمه نخست سال جاری و با تایید ریاست دانشگاه تهران آغاز شده است، ساختارهای موجود موسسه ناظر به حل مسائل و نیازهای نظری و کاربردی جامعه ایران، مورد بازنگری اساسی قرار گرفته و با طراحی سازوکارهای جدیدی مانند «باشگاه پژوهشگران اجتماعی»، زمینه ورود و مشارکت تیم ها و پژوهشگران نخبه، جوان و متعهّد در حوزه تحقیقات اجتماعی کشور بیش از پیش فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر این افزود: یکی از ساختارهای بنیادین و در عین حال چابک و خروجی محور در این راستا، قالب «کارگروه های تخصصی» است که ذیل هریک از گروه های پژوهشی در موسسه تشکیل می گردد. هریک از این کارگروه ها بنابر نیازسنجی نسبت به حوزه های تخصصی نظری و کاربردی درعلوم اجتماعی و متناسب با مسائل روز جامعه طراحی و راه اندازی می شوند.

مدیر پژوهش های راهبردی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی با اشاره به راه اندازی ۱۰ کارگروه تخصصی ذیل گروه مطالعات اجتماعی اسلامی، اظهار داشت: بحمدالله با جدیّت و دغدغه مندی مدیر گروه مطالعات اجتماعی اسلامی موسسه و نیز تلاش جمعی از دانش آموختگان گرایش های مختلف علوم اجتماعی اسلامی و جامعه شناسی در دانشگاه تهران، نخستین مجموعه از کارگروه های تخصصی با نگاهی مسئله محور و راه حل مدار، ذیل گروه مطالعات اجتماعی اسلامی شکل گرفت.

وی افزود: آنچه باید صریحا عرض کنیم اینکه ما بدنبال ایجاد ساختارهای جدید و بلااستفاده نیستیم، چرا که به وفور از این دست موارد در کشور ما یافت می شود. امروز دغدغه پژوهشگران، اساتید و دانشجویان علوم اجتماعی کشور اینست که پس گذشت بیش از هشتاد سال از ورود علم جامعه شناسی به ایران و تآسیس این رشته در دانشگاه های مختلف کشور، در کنار تولید هزاران جلد کتاب و اثر ترجمه ای و تالیفی و پژوهشی، اما همچنان کارآمدی این علم و رهیافت های آن برای فهم دقیق و درک جامع از مختصات جامعه ایرانی محل ابهام است. لذا امروز تحول در علوم اجتماعی و علوم انسانی به یک مطالبه همگانی در جامعه نخبگی ما تبدیل شده است و ما نیازمند جریانات و جنبش هایی هستیم که از متن دانشگاه و مراکز علمی برخاسته و بدون تصلّب و تعصّب، با بازاندیشی در اجزای مختلف این علم، روزآمدی و پویایی آن را نوید دهند. براساس همین نگاه، کارگروه های تخصصی جدید در موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی قرار است با نگاهی انتقادی، وجه همّت خود را بر مطالعه و ارائه راهکارهای زمینه مند و بومی متناسب با نیازهای جامعه و حیات انسان امروز مصروف بدارند.

مدیر پژوهش های راهبردی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی با اشاره به موضوعات و اعضای هریک از این کارگروه های تخصصی جدیدالتاسیس گفت: این کارگروه ها ذیل گروه پژوهشی مطالعات اجتماعی اسلامی با مدیریت کلان دکتر مهدی حسین زاده یزدی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه تهران و در ۱۰ عنوان موضوع مستقل تشکیل شده و هرکدام دارای یک «مسئول» از میان دانش آموخته گان مقطع دکتری علوم اجتماعی، یک «مشاورعلمی» از میان اعضای هیئت علمی دانشگاه های طراز اول کشور و نیز دارای «پنج عضو» رسمیِ پیوسته از میان پژوهشگران و دانشجویان نخبه علوم اجتماعی می باشند. ۱۰ کارگروه تشکیل شده مذکور، ناظر بر دو سطح نظری و کاربردی، عبارتند از: کارگروه «آسیب شناسی و بررسی مسائل اجتماعی ایران» با مدیریت آقای محمد صادقیان، دانشجوی دکتری جامعه شناسی مسائل اجتماعی دانشگاه تهران، کارگروه «عدالت پژوهی تطبیقی» با مدیریت آقای محسن صبوریان، دکتری جامعه شناسی دانشگاه تهران، کارگروه «دین و علوم اجتماعی» با مدیریت خانم ریحانه رئیس السادات، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین دانشگاه تهران، کارگروه «حکمرانی و سرمایه اجتماعی» با مدیریت آقای هامون سلامتی، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین دانشگاه تهران، کارگروه «فلسفه و علوم اجتماعی» با مدیریت خانم الهام ربیعی، دانشجوی دکتری جامعه شناسی اقتصادی دانشگاه تهران، کارگروه «پیشرفت و تحوّل اجتماعی» با مدیریت آقای علی قجری، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین دانشگاه تهران، کارگروه «جریان شناسی اندیشه اجتماعی» با مدیریت خانم نازیلا اخلاقی، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین دانشگاه تهران، کارگروه «مطالعات تطبیقی و تاریخ اجتماعی» با مدیریت آقای روح الله سیدی، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین دانشگاه باقرالعلوم.ع، کارگروه «پژوهش های بنیادین» با مدیریت خانم فاطمه فلاح نژاد دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین دانشگاه تهران و کارگروه «روش شناسی» با مدیریت آقای محسن ملاباشی، دانشجوی دکتری دانش اجتماعی مسلمین دانشگاه تهران، می باشند.

وی در پایان افزود: موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه به عنوان مهد علوم اجتماعی ایران، برآنست تا در دوره جدید فعالیت خود با ایجاد زمینه و فرصت های مختلف جهت مشارکت پژوهشگران و دانشجویان دغدغه مند و مستعد علوم اجتماعی کشور در طرح ها و برنامه های پژوهشی، مرکز اتصالی را برای پیوند دانشگاه و نهادهای سیاستگذار و برنامه ریز در حوزه های اجتماعی و فرهنگی کشور ایجاد نماید.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن قجری مطالعات اجتماعی اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۸۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد شمسایی اظهار کرد: آمارنامه ملزومات دارویی برای اولین بار در سال گذشته منتشر شد و به موازات آن دسترسی به داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی برای ذیفنعان و شرکت های فعال این حوزه مهیا شده است.

وی افزود: مطالعات ارزیابی بالینی ملزومات دارویی نیز توسط اداره مطالعات بالینی، پذیرش شده درسال گذشته ۹ فرآورده مورد بررسی قرار گرفته است.

به گفته رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو یکی از اقدامات انجام شده در راستای تسهیل امور فراورده های ملزومات دارویی دسته بندی، استانداردسازی و تهیه فهرست این فرآورده ها بوده است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • راه اندازی داشبورد آنلاین آمارنامه ملزومات دارویی
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • طرح توسعه راه زمینی به جزیره کیش
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود