Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار بوشهر با اشاره به اجرای طرح فاضلاب در بافت تاریخی و محلات اطراف آن گفت: در اجرای این طرح ۱۳۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که بر اساس برنامه‌ زمان‌بندی تکمیل و افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، عبدالکریم گراوند در بررسی روند اجرای طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر با قدردانی از تلاش مجموعه شرکت آب و فاضلاب شهری استان بوشهر و همکاری شورا و شهرداری اظهار داشت: با توجه به اینکه بخشی از شبکه فاضلاب بافت بوشهر در محدوده بازار اجراء  و از مردم و اصناف که سبب بروز مشکلاتی شده عذرخواهی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار بوشهر با بیان اینکه پروژه فاضلاب نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های در ابعاد گوناگون و ارتقاء سلامتی مردم دارد گفت: برای کامل شدن شبکه فاضلاب بوشهر، این طرح در بافت تاریخی و خیابان‌ها و محلات منتهی به آن باید اجراء می‌شد چراکه کاری که سال‌های سال مانده بود اراده مدیریت استان بوشهر این بود که بافت تاریخی بوشهر به عنوان یک گنجینه و سرمایه با ارزش به لحاظ تاریخی، باید حفظ می‌شد.

وی با بیان اینکه یکی از راههای حفظ بافت تاریخی بوشهر اجرای طرح فاضلاب بود گفت: اگر طرح فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر اجرا نمی‌شد بدون شک بافت آسیب می‌دید و سبب نابودی آن می‌شد.

گراوند با قدردانی از شرکت آبفای بوشهر در اجرای طرح فاضلاب بافت تاریخی بوشهر بیان کرد: شش پیمانکار در اجرای این طرح همکاری و مشارکت می‌کنند و هر پیمانکار در سه جبهه کاری فعال است و با توجه به اینکه بیشتر فعالیت در اجرای این طرح به صورت دستی انجام می‌شود قدری برای مردم ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.

وی با اشاره به بازدید از شبکه فاضلاب بافت بوشهر خاطر نشان کرد: خوشبختانه در اجرای فاضلاب در بافت تاریخی بوشهر خوب کار شده هر چند برخی مردم گلایه‌های از تسریع در ترمیم  حفاری‌ها دارند.

استاندار بوشهر با تاکید بر تسریع در بازسازی حفاری‌های انجام شده در اجرای این طرح خاطر نشان کرد: نظارت بر اجرای طرح و  افزایش تیم‌های عملیاتی باید مورد توجه قرار بگیرد تا بر اساس برنامه زمان‌بندی تکمیل و زمینه رضایت مردم فراهم شود.

گراوند با بیان اینکه نقشه محلات جنوبی شهر بوشهر برای اجرای طرح فاضلاب آماده می‌شود گفت: برای اجرای شبکه فاضلاب در محلات جنوبی شهر بوشهر طرح مطالعات آن آغاز شده است ولی اجرای این طرح در بافت تاریخی سختی‌های کار خودش دارد چراکه ممکن است مشکلاتی برای بازاریان و اصناف در محل کسب و کار  در اجرای این طرح ایجاد شود ولی تاکید می‌شود اجرای این طرح تسریع داده شود.

وی، با اشاره به هزینه‌های اجرای طرح فاضلاب بوشهر تصریح کرد:  در دو سال گذشته در اجرای این طرح 130 میلیارد تومان هزینه می‌شود که 90 میلیارد تومان آن مربوط به سفر دور اول  رئیس جمهور به استان بوشهر بود و در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان بر اساس درخواست ارائه شده دستور تخصیص 40 میلیارد تومان دیگر برای تکمیل طرح فاضلاب بافت قدیم صادر کرد.

استاندار بوشهر افزود: در یکسال گذشته در تسریع اجرای طرح یاد شده نه تنها 90 میلیارد تومان اعتبار مصوب جذب شد بلکه 40 میلیارد تومان تعهد ایجاد که تامین اعتبار شد.

گراوند با قدردانی از تلاش پیمانکاران، مهندسان و کارگران که در اجرای طرح فاضلاب بافت تاریخی بوشهر همکاری کردند افزود: خدمات شرکت آب و فاضلاب شهری استان بوشهر در اجرای این طرح ستودنی است و در اجرای این طرح همکاری خوبی بین همه دستگاه‌ها از جمله حوزه معاونت عمرانی استانداری، مدیریت شهری، شورای شهر و شهرداری بوشهر ایجاد و بستر اجرای این طرح فراهم شد.

وی، با سپاسگزاری از هماهنگی بین دستگاه‌های مربوطه با آب و فاضلاب در اجرای طرح فاضلاب بافت تاریخی بوشهر افزود: آبفای بوشهر هم در کمترین زمان نسبت به اجرای این طرح اقدام کرد و همه امکانات را پای کار آورد که جای قدردانی دارد.

استاندار بوشهر با تاکید بر همکاری همه مردم برای تسریع اجرای این طرح بیان کرد: ضمن قدردانی از حوصله بازاریان در اجرای این طرح، همکاری در اجرای آن سبب تسریع در کار در راستای ساماندهی بافت تاریخی ، رفاه، آسایش و رضایت مردم می‌شود.

گراوند تاکید کرد: رضایت مندی مردم در اجرای طرح‌ها مورد توجه و تاکید قرار دارد چراکه در اجرای طرح‌ها اگر رضایت مندی مردم در پی نداشته باشد طرح و پروژه به نتیجه مطلوب نمی‌رسد به خاطر اینکه رضایت مردم فراهم شود لازم است شرکت آب و فاضلاب زمینه تسریع اجرای این طرح و تکمیل بر اساس برنامه زمان‌بندی فراهم کند و معاونت عمرانی استانداری نظارت ویژه  در راستای تعهدات ساماندهی بافت تاریخی بوشهر داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر فاضلاب بافت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۸۷۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است

فرماندار کرمان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، گفت: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، علی بابایی در جلسه بازآفرینی شهری، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی، ظرفیت بازآفرینی شهر کرمان به‌عنوان مرکز استان بسیار فراتر از وضع موجود است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود و ارتقای شرایط کیفی زندگی در سکونتگاه‌ها از طریق ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان از جمله نیازهای شهر کرمان است.

فرماندار کرمان با تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری، این مناطق را دارای ظرفیت مطلوب برای تأمین مسکن دانست و گفت: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم‌افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمت‌رسان است.

وی با مطلوب خواندن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است، تصریح کرد: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرح کارشناسی و آینده‌نگر است و باید نیازهای مردم در آینده از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه بهسازی میدان ارگ یک اثر فاخر است که می‌تواند الگوی خوبی برای دیگر مناطق نیز باشد، اظهار کرد: لازم است از طرح‌های خلاقانه و کارشناسی استفاده شده و از پراکنده‌کاری پرهیز شود.

وی افزود: به لحاظ مسائل اجتماعی، ایجاد تعادل بین محلات و مناطق شهری اعم از حاشیه و مرکز بسیار مهم است و برای بهسازی بافت تاریخی، آسفالت یا سنگفرش معابر، اصلاح و پیش‌بینی انشعابات آب، برق و گاز نیز باید مورد توجه کارشناسان و طراحان این قبیل پروژه‌ها قرار گیرد.

کد خبر 748353

دیگر خبرها

  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر