Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی گفت: فقط ۵۳۰ کلاس با بخاری نفتی داریم که علمک گاز به آن‌ها نرسیده است. برای این کلاس‌های قصد داریم با هیتر‌های برقی و رادیاتور‌های برقی آن‌ها را استاندارد سازی کنیم و ۲۰۰ عدد این کلاس‌ها را در حال استاندارد سازی است. تاریخ انتشار: 12:11 - 08 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۱۱۴۰

پیام صدقی، مدیر کل نوسازی مدارس آذربایجان شرقی در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره وضعیت سیستم‌های گرمایشی این استان گفت: از زمانی که بحث جمع آوری بخاری‌های نفتی مطرح شد اولین توانمان برای برای جمع آوری بخاری‌های نفتی گذاشتیم البته در مدارسی که علمک گاز به در مدرسه رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدقی در ادامه بیان کرد: ما این کار را در سال‌های قبل هم انجام داده بودیم و مدارس بزرگ و بالای ۶ کلاسه را در اولیوت قرار داده بودیم.

صدقی در ادامه افزود: تاکید ما این بوده که در مدارسی که علمک گاز به در مدارس رسیده است حتما مجهز به بخاری گازی شوند که این کار امسال برای ۷۰۰ کلاس درس که علمک به آن‌ها رسیده بود انجام شده است.

بیشتر بخوانید: مدارس آذربایجان شرقی ایمن هستند

وی در ادامه درباره میزان کلاس‌های درس با بخاری نفتی گفت: فقط ۵۳۰ کلاس با بخاری نفتی داریم که علمک گاز به آن‌ها نرسیده است. برای این کلاس‌های قصد داریم با هیتر‌های برقی و رادیاتور‌های برقی آن‌ها را استاندارد سازی کنیم و ۲۰۰ عدد این این کلاس‌ها را در حال استاندارد سازی است. تا پایان فروردین ماه بخاری نفتی را جمع خواهیم کرد و به جای آن از هیتر‌های برقی و رادیاتور‌های برقی استفاده خواهیم کرد.

صدقی افزود: در بخش انشعابات گاز دچار مشکلاتی هستیم. یک مدرسه خشتی و گلی دایر داشتیم و حدود ۴۰ مدرسه خشتی و گلی که استفاده نمی‌شد که همگی تخریب شدند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مدارسی نوسازی مدارس بخاری نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۷۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش پارس نیوز، حمید طریفی حسینی، درباره ثبت نام دانش آموزان ابتدایی اظهار داشت: ستاد ثبت‌نام وزارت آموزش و پرورش ۱۹ اردیبهشت را برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص کرده است که این امر به صورت الکترونیک قابل انجام است.

وی ادامه داد: تاکنون سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی حدود یک میلیون نوآموز بدو ورود به دبستان انجام شده است و برای ثبت نام پایه اول این نوآموزان، والدین آن‌ها می‌توانند از تاریخ اعلام شده به سامانه irhttp://my.medu.ir مراجعه کنند.

سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی؛ پیش شرط ثبت‌نام پایه اول

طریفی حسینی یادآور شد: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به عنوان پیش شرط مهم ثبت‌نام پایه اول است و از خانواده‌هایی که تاکنون برای سنجش نوآموز بدو ورود به دبستان خود اقدام نکرده اند، درخواست می‌کنم، نسبت به این امر اقدام کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ثبت‌نام اتباع نیز تابع ضوابط و مقررات خاص خود است که پس از ابلاغ شیوه نامه مربوطه ثبت‌نام آن‌ها آغاز خواهد شد.

طریفی حسینی درباره محدوده بندی مدارس با توجه به موقعیت جغرافیایی منازل توضیح داد: نحوه محدوده بندی جغرافیایی مدارس در دستورالعمل ثبت‌نام به استان‌ها اعلام می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۴۱ آیین نامه اجرایی مدارس گفت: به منظور توزیع متوازن دانش آموزان، محدوده بندی جغرافیایی با اولویت ثبت‌نام دانش آموزان در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت آنان لحاظ می‌شود و ثبت‌نام از دانش‌آموزانی که والدین آنان هر دو شاغل هستند، در مدرسه نزدیک به محل کار پدر یا مادر، منعی ندارد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: ثبت‌نام موردی دانش آموزان ساکن در محدوده مدارس مرزی مناطق آموزش و پرورش به ویژه در کلانشهر‌ها با هماهنگی و نظارت ستاد‌های ثبت نام مناطق آموزشی همجوار امکان پذیر است.

وی درباره زمان ثبت‌نام و طرح سنجش سلامت دانش آموزان، یادآور شد: آموزش و پرورش تقویم اجرایی مرتبط با فعالیت مدرسه از جمله سنجش، ساماندهی نیروی انسانی، ثبت و سفارش کتاب درسی و ثبت‌نام دانش آموزان را به عقب کشیده و ساماندهی این موارد باید تا مرداد انجام شود تا فرصت برنامه‌ریزی آموزشی به مدارس داده شود.

منبع : دانشجو

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است