Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر شادمان، متخصص قلب و عروق در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار کرد: والدینی که روزانه از مواد دخانی مثل سیگار استفاده می‌کنند؛ باید توجه داشته باشند که از مصرف این ماده خطرناک در محیط خانه و یا محیط‌هایی که کودکان در آنجا حضور دارند خودداری کنند، زیرا استفاده از این مواد علاوه بر خطرات و مضرات جبران ناپذیر می‌تواند در بروز فرهنگ و آموزش اشتباه در میان کودکان و نوجوانان تاثیرگذار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ریه کودکان، به دلیل حساسیت زیاد، می‌تواند اولین قسمت آسیب پذیر بدن کودکان باشد و دود سیگار وارد ریه شده و سیستم بدنی کودک را مختل می‌کند؛ والدین توجه داشته باشند که با مصرف سیگار امکان ابتلای کودک به انواع بیماری‌ها افزایش می‌یابد و به طورکلی انتشار مواد دخانی، به ویژه سیگار در هر فاصله‌ای می‌تواند سلامت کودک را به خطر بیندازد.

شادمان با بیان اینکه دود سیگار بر رشد و نمو جنین نیز می‌تواند تاثیر منفی داشته باشد ادامه داد: مصرف سیگار توسط مادران باردار جنین را وابسته به این مواد کرده و با قرار گرفتن او در معرض دود سیگار و همچنین جذب و انتقال سموم مواد شیمیایی دخانی از راه جفت، شاهد تولد نوزادی با کاهش وزن شدید و کاهش رشد جسمانی ضعیف خواهیم بود، به طورکلی استنشاق دود سیگار و قلیان توسط کودکان می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور، کودکانی مبتلا به سرطان ریه به جامعه تحویل دهد. دود سیگار می تواند علاوه بر مشکلات ریوی، به عروق خونی کودکان آسیب رسانده و تاثیرات مخربی روی شریان آن‌ها بگذارد.

بیشتر بخوانید : علائمی که از یک اختلال روحی در کودکان خبر می‌دهداین متخصص قلب و عروق  بیان کرد: به خانواده‌ها توصیه می‌شود بیماری‌های ناشی از انتشار دود سیگار را دست کم نگیرند و کودکان و زنان باردار را از محیط آلوده سیگار و قلیان دور کنند؛ شدت تماس افراد غیرسیگاری یا افراد ثانویه با مواد دخانی شیمیایی سرطان‌زای سیگار کمتر از افراد سیگاری است، اما انتشار دود حاصل می‌تواند به مراتب تبعات منفی بیشتری در افراد غیرسیگاری داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری ریوی دود سیگار بیماری قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۴۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.
امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • معاون رئیس جمهور: پرورش در مدارس مورد کم توجهی قرار گرفته است