Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: 135 روستای استان در محاصره برف قرار دارند.

اروجعلی علیزاده امروز در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز درباره آخرین وضعیت راه‌های استان اظهار داشت: تمام راه‌های اصلی و فرعی استان باز بوده و تردد در آنها امکان‌پذیر است اما 135 راه رستایی مسدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: راه 40 روستا در شهرستان میانه،​ 35 مورد در شهرستان هشترود، در شهرستان‌های مراغه و بستان‌آباد هر کدام 10 روستا  و در کلیبر، آذرشهر، اسکو، عجب‌شیر و ملکان هر کدام بین سه تا یک روستا بسته شده است.

علیزاده پیش‌بینی کرد که تا ظهر امروز راه بیش از 10 تا 15 درصد از راه‌های روستایی دچار مشکل بازگشایی شود اما با توجه به ادامه‌دار بود بارش‌ها در استان تاکید کرد دوباه شاهد بسته و یا مشکل بودن تردد در راه‌های روستایی خواهیم بود.

وی ارتفاع بیشترین برف در سطح استان را مربوط به چاراویماق و عجب‌شیر با 25 سانتیمتر اعلام و اضافه کرد: کولاک شدید در شهرستان اهر با ارتفاع 12 سانیمتری برف مورد قابل توجهی است که ارتفاع برف در آزاد راه تبریز- زنجان، هشترود و آذرشهر 20 سانتیمتر و در شهرستان‌های مراغه، هریس و میانه برف 15 سانتیمتری و سراب و اسکو به ترتیب با 10 و 7 سانتیمتر برف را می‌توان به آن افزود.

این مقام مسئول در حوزه راه‌های آذربایجان‌شرقی ارتفاع بارش در خود تبریز را نیز 7 سانتیمتر عنوان کرد و از هموطنان خواست تا قبل از هرگونه تردد و مسافرت بین شهری، ​آخرین وضعیت جاده‌ها را از طریق شماره تماس سه رقمی 141 اداره کل راهداری استان استعلام کنند و سفری ایمن و بدون حادثه را برای خود رقم بزنند.

گزارش فارس حاکی است، آذربایجان‌شرقی با 14 هزار کیلومتر که 10 هزار کیلومتر آن راه روستای و 4 هزار کیلومتر باقی مانده راه‌های اصلی، فرعی، آزاد راه و بزرگراه را شامل می‌شود یکی از پر راه‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/60014
 

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا آذربایجان شرقی شیر برف عجب شیر اهر هریس تبریز زنجان هشترود آذرشهر فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی اسکو ملکان عجب شیر مراغه بستان آباد کولاک میانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۵۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • درخواست احداث پل عابر در روستا
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار