Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@17:53:13 GMT

معاینه مسافران پرواز‌های چین به ایران

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۰۶۹۰

به گزارش فارس، حسن خوشخو درباره معاینه مسافران چین قبل از ورود به کشور و فعالیت‌های فرودگاه امام بابت جلوگیری از ورود بیماری کرونا به کشور، اظهار داشت: بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی و انکس ۹ مقررات ایکائو و همچنین طبق دستورالعمل‌های سازمان جهانی بهداشت، همکاران ما در «اداره بهداشت مرزی» در فرودگاه‌های بین‌المللی کشور طبق یک الزام بین‌المللی، مداوم استقرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهره‌برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ادامه داد: در فرودگاه امام خمینی (ره) هم به پیروی از این مقررات و دستورالعمل‌ها، به صورت دائم همکاران «اداره بهداشت مرزی» بابت معاینه مسافران و برخورد با موارد مشکوک، مستقر و به صورت ۲۴ ساعته، فعال هستند.

خوشخو افزود: بنا به اخبار، اطلاعات و دستورالعمل‌هایی که از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اداره بهداشت مرزی منعکس می‌کند، دوستان اقدامات بایسته را در زمان مناسب انجام می‌دهند.

معاون بهره‌برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود: به عنوان مثال امروز که بیماری کرونا بیشتر مورد توجه است یا هر بیماری دیگری که سابقه آن وجود داشته است، موضوع نظارت دقیق‌تر و کامل‌تر به همکاران اداره بهداشت مرزی ابلاغ می‌شود و آن‌ها طبق دستورالعمل ابلاغی، رفتار‌های خاص خود را اجرا می‌کنند.

‌وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور چین اظهار کرد: با شیوع این بیماری، اقداماتی توسط دولت چین انجام شد، ما پرواز‌های مستقیمی از ۴ شهر در کشور چین به فرودگاه امام خمینی (ره) داریم همچنین از کشور‌های دیگر هم که این بیماری (کرونا) به آنجا سرایت کرده است به صورت غیرمستقیم پرواز‌های کانکشن داریم و احتمال می‌دهیم مسافرانی که ممکن است به این بیماری آلوده باشند، در آن پرواز‌ها هم وجود داشته باشند بنابراین سعی می‌کنیم نظارت و معاینه‌ها دقیق و کامل باشد.

وی گفت: از روزی که موضوع شیوع بیماری کرونا اطلاع‌رسانی شد، تمهیدات لازم در فرودگاه امام خمینی (ره) با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اندیشیده شد؛ در این راستا در پرواز‌های کشور چین ۱۰۰ درصد مسافران به همراه مهمانداران و کادر پرواز در مبادی ورودی معاینه می‌شوند و تک تک مسافران قبل از ورود به سالن فرودگاه، چک می‌شوند.

خوشخو افزود: در بقیه پرواز‌ها هم همکاران اداره بهداشت مرزی به صورت گزینشی، رندم و یا در صورت مشاهده فرد مشکوک به بیماری، مسافر را معاینه می‌کنند، اما در پرواز‌های چین همکاران اداره بهداشت مرزی با تجهیزات کامل‌تر و حساسیت بیشتر همه مسافران را معاینه می‌کنند تا احتمال ورود بیمار به داخل کشور وجود نداشته باشد.

معاون بهره‌برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در پاسخ به این سوال که آیا قرنطینه در فرودگاه امام خمینی (ره) فعال است، گفت: در پرواز‌های ورودی خصوصاً مسافر ترانزیتی، سالنی داریم که به این کار اختصاص داده‌ایم و مسافران قرنطینه می‌شوند، البته ما موردی که مبتلا به بیماری بوده است خوشبختانه تاکنون نداشته‌ایم و اگر هم باشد بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مداوا و پیگیری‌های دیگر به بیمارستان منتقل می‌شوند.

سفارت ایران: تاکنون گزارشی از ابتلای هموطنان ایرانی مقیم چین به کرونا دریافت نشده است

سفارت ایران در پکن اعلام کرد که تاکنون گزارشی از ابتلای هموطنان ایرانی مقیم چین به ویروس کرونا دریافت نشده است.

به گزارشی فارس، سفارت جمهوری اسلامی ایران در چین امروز (شنبه) در اطلاعیه‌ای با بیان اینکه آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در چین امروز با حضور محمد کشاورززاده سفیر ایران در محل سفارت ایران در پکن مورد بررسی قرار گرفت، اعلام کرد: تاکنون گزارشی از ابتلای هموطنان ایرانی مقیم چین به این ویروس دریافت نشده است.

سفارت ایران در این اطلاعیه خاطرنشان کرده است که این سفارتخانه در ارتباط مستقیم با ایرانیان مقیم شهر ووهان و همچنین در تماس مستمر با مقامات دولت مرکزی چین و مسئولان شهر ووهان، پیگیر آخرین وضعیت ایرانیان مقیم است.

گفتنی است شماره تلفن ۸۶۱۷۸۱۲۰۵۰۴۱۳+ بخش کنسولی سفارت نیز به صورت اختصاصی برای پیگیری وضعیت هموطنان ایرانی به صورت شبانه روز آماده پاسخگویی به ایرانیان مقیم چین است.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن دیروز (جمعه) نیز در اطلاعیه‌ای در پی ویروس کرونا اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس جدید کرونا، از هموطنان ارجمند مقیم چین درخواست می‌شود، ضمن توجه به هشدار‌های پزشکی و بهداشتی در این خصوص، تا حد امکان از حضور در اماکن پر تردد اجتناب ورزند.

در این اطلاعیه با بیان اینکه طبق تمهیدات دولت چین در حال حاضر ورود و خروج غیر ضروری به شهر‌های قرنطینه شده امکانپذیر نیست، از هموطنانی که قصد سفر به چین را دارند خواسته پیش از سفر آخرین وضعیت شیوع ویروس در مقصد را رصد کرده و از تردد در اماکن مشکوک به آلودگی اجتناب ورزند و در صورت مشاهده علائم ابتلا به ویروس به مراکز درمانی مراجعه و جهت دریافت خدمات کنسولی با سفارت یا کنسولگری‌های ایران تماس برقرار کنند.

سفارت ایران در پکن همچنین روز پنجشنبه در اطلاعیه دیگری اعلام کرد: دولت چین از بامداد روز جاری شهر ووهان را به علت کنترل شیوع ویروس کرونا قرنطینه و از ورود و خروج غیر ضروری افراد به این شهر ممانعت به عمل می‌آورد. مواردی از ابتلاء به این ویروس در سایر شهر‌های چین نیز مشاهده شده است. سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن ضمن آرزوی سفری خوش برای مسافران که عازم چین هستند توصیه می‌کند به جهت پیشگیری از ابتلا به این ویروس از ماسک‌های تنفسی استفاده کرده و حتی المقدور در اماکن پرتردد همچون مترو و رستوران حضور نیابند.

در پی شیوع ویروس کشنده کرونا، مقامات چین تاکنون ۹ شهر را برای کنترل سرایت ویروس به دیگر مناطق این کشور قرنطینه کرده و از مردم این کشور خواسته‌اند تا حد امکان از سفر خودداری کنند. مقامات چین روز پنج شنبه شهر ۱۱ میلیون نفری ووهان را به‌طور کامل در حالت قرنطینه درآوردند تا از شیوع هر چه بیشتر ویروس تنفسی کشنده جدید که علائمی مشابه ذات‌الریه دارد جلوگیری کنند.

براساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به این بیماری که اولین بار چند هفته پیش در چین گزارش شد، به یک هزار نفر رسیده و ۴۱ نفر نیز تاکنون جان باخته‌اند.

این بیماری علاوه بر چین، در تایوان، ژاپن، تایلند، کره جنوبی، آمریکا، فرانسه نیز گزارش شده است.

کرونا معمولا یک نوع عفونت ویروسی شدید ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به نارسایی حاد تنفسی شده و حتی باعث مرگ شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • محدودیت وزن وسایل در پرواز
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن