Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه پیاده سازی مفاهیم قرآنی در قوه قضاییه از این جهت دارای اهمیت است که شعائر اسلامی در زندگی افراد جاری می‌شود، گفت: نمود مفاهیم قرآنی در دستگاه قضایی منجر به افزایش عدالت در جامعه اسلامی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از  میزان، حجت‌الاسلام هادی صادقی در هفتمین دوره مسابقات قرآن سراسری کارکنان قوه قضاییه در جمع خبرنگاران بیان کرد: سالانه بیش از ١٢ هزار نفر از کارکنان و خانواده‌های قوه قضاییه در مسابقات قرآنی شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مسابقات اهداف مهمی دارد و یکی از این اهداف انس با قرآن است و سعی شده این مسابقات همراه با آموزش به شرکت کنندگان باشد تا علاوه بر اینکه با مفاهیم قرآنی آشنا شوند، نسبت به اینکه مفاهیم قرآنی نیز در زندگی آنان جاری شود، آموزش‌هایی به این افراد داده می‌شود.


معاون فرهنگی قوه قضاییه در خصوص سایر اهداف برگزاری این مسابقات نیز خاطرنشان کرد: هرچه انس با قرآن بیشتر شود این آموزه‌ها نمود بیشتری در زندگی افراد پیدا می کند و یکی از دستگاه‌هایی که بیش از هر دستگاه دیگری نیاز به فراگیری آموزه‌های قرآنی دارد و علت آن نیز اجرای قوانین قوه قضاییه است و این مهم میسر نمی‌شود مگر اینکه از مفاهیم قرآنی و آموزه‌های دینی در رفتار سازمانی بهره‌مند شویم.

صادقی با تاکید بر اینکه پیاده سازی مفاهیم قرآنی در قوه قضاییه از این جهت دارای اهمیت است که شعائر اسلامی در زندگی افراد جاری می‌شود، ادامه داد: افراد فعال در این قوه باید علاوه بر تاکید بر قانون دارای عدالت در زندگی شخصی و کاری باشند و این مهم جز با تاثیر پذیری از قوانین الهی میسر نمی‌شود.

وی در خصوص سایر رسالت‌های معاونت فرهنگی نیز بیان کرد: یکی از تاکیدات معاونت فرهنگی توجه به اصول امر به معروف و نهی از منکر است و با تاکید بر فنون مدیریت شاهد بهبود و افزایش تکریم ارباب رجوع در مراجعات افراد به محاکم قضایی خواهیم بود.

به اعتقاد وی دستگاه قضایی باید با اجرای سیستم نوین مدیریت در دو حوزه عدالت پروری و اخلاق مداری در جامعه نمونه باشد.

معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه نمود مفاهیم قرآنی در دستگاه قضایی منجر به افزایش عدالت در جامعه اسلامی می‌شود، تصریح کرد: برای ارتقاء فرهنگ عدالت در جامعه در تلاش هستیم تا با آموزش فرهنگ حقوق شهروندی به افراد جامعه گام مهمی در راستای عدالت پروری در جامعه اسلامی داشته باشیم.

صادقی در پایان گفت: در راستای افزایش صلح و سازش در جامعه ستاد ملی صبر با حضور جمع کثیری از خیران، مدیران دستگاه‌های اجرایی و افراد دست اندرکار تشکیل شده و هدف از این ستاد نیز افزایش صلح، سازش و بخشش در جامعه است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد شهادت حضرت فاطمه زهرا س شهادت حضرت فاطمه زهرا س مسجد مسجد رویداد ملی فهما قوه قضائیه قوه قضاییه صادقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۶۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/

به گزارش «تابناک»، دکتر حسام‌الدین علامه در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآوردها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور  زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

دیگر خبرها

  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • بازدید اژه‌ای از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • بازدید رئیس قوه قضاییه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • موافقت با مرخصی و اشتغال به کار جمعی از زندانیان خدابنده