Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@04:43:21 GMT

قابلیت جدید Google Earth برای تلفن‌های همراه

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۰۰۹۳

قابلیت جدید Google Earth برای تلفن‌های همراه

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با اینکه نسخه صفحات وب برنامه‌های Google Earth و Earth Pro به کاربران خود این امکان را می‌داد که ستاره‌ها را در آسمون تاریک مشاهده کنند، این قابلیت در نسخه برنامه تلفن همراه وجود نداشت. حالا با قدرتمند‌تر شدن گوشی‌های هوشمند این امکان در دسترس کاربران دیگر نیز قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران حالا با کم کردن زوم و بیرون آمدن از محیط کره زمین می‌توانند ستاره‌ها را در گوشی‌های مختلف نگاه کنند. گوگل چندی پیش با قبول غیر واقعی بودن محیط اطراف کره زمین اعلام کرد که مشکی بودن اطراف زمین از جذابیت ظاهری خاصی برخوردار نیست و در نتیجه مسئولین این برنامه تصمیم گرفتند تا ستاره‌های اطراف زمین را نمایان کنند. با تغییر جدید گوگل کاربر با چرخیدن دور زمین می‌تواند شاهد وجود هزاران ستاره در آسمان باشد. گفتنی است تصاویر حاضر در این برنامه از کهکشان راه شیری، توسط رصدخانه جنوبی اروپا تصویربرداری شده که آن‌ها را حدودا با فاصله درست، سی هزار مایل دورتر از زمین، نشان می‌دهد.

دیگر قابلیت‌های جدید این برنامه

در ادامه شرکت گوگل یک سری انیمیشن ابر درست کرده است تا الگوی آب و هوای کل جهان را نشان دهد. لازم به ذکر است اطلاعاتی درباره فضا و کهکشان راه شیری نیز در قسمت راهنما Voyager دیده می‌شود. مسئول و سخنگوی شرکت گوگل در طی معرفی جدیدترین قابلیت‌های این برنامه برای گوشی‌های هوشمند گفت: " خیلی از افراد در اقشار و مشاغل مختلف از برنامه Google Earth استفاده می‌کنند که شامل دانشمندان، متخصصان محیط زیست، دولت و کارمندان شرکت‌ها، محققان و مردم عادی می‌شود. این افراد عاشق جست‌وجو در نقاط مختلف زمین هستند. فرقی نمی‌کند این افراد ترجیح می‌دهند که با زوم کردن و نزدیک شدن به سطح زمین از این برنامه لذت می‌برند و یا ترجیح می‌دهند تا با درو شدن از زمین تصویری کلی از این کره خاکی را مشاهده کنند. در هر دو صورت هدف تیم مربوط در شرکت گوگل ایجاد محیطی لذت‌بخش برای کاربران است و ما امیدواریم بتوانیم تمامی این اشخاص را همواره راضی نگه داریم". این قابلیت در حال حاضر بر روی برنامه قرار گرفته است و کاربران می‌توانند با بروزرسانی برنامه خود و یا دریافت آن برای اولین بار از مشاهده محیط زیبای اطراف زمین لذت ببرند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اطراف زمین شرکت گوگل ستاره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه

به گزارش خبرآنلاین، سحابی حلقه با فاصله ۲۵۰۰ سال‌نوری در صورت‌فلکی شلیاق (چنگ‌رومی) واقع شده و جزء سحابی‌های سیاره‌نما دسته‌بندی می‌شود. سحابی سیاره‌نما زمانی ایجاد می‌شود که ستاره‌ای خورشیدمانند عمرش به پایان می‌رسد؛ بدین‌ترتیب جو بیرونی خود را پرتاب می‌کند و هسته‌اش به کوتوله سفید تبدیل می‌شود.

این تصویر ترکیبی با داده‌های نور قرمز گسیل‌شده از اتم‌های هیدروژن و همچنین نورهای مرئی و فروسرخ ساخته شده و با داده‌های سه تلسکوپ فضایی هابل، دوچشمی بزرگ و سوبارو تهیه شده است. در این تصویر، حلقه مرکزی را به‌وضوح می‌بینید که حدود یک سال‌نوری وسعت دارد؛ اما در این نوردهی بسیار عمیق، جزئیات بسیار ظریف‌تر و گسترده‌تری آشکار شده است: رشته‌های حلقه‌ای گاز درخشان که بسیار دورتر از ستاره مرکزی سحابی گسترش یافته‌اند و یادگار بیرونی‌ترین لایه‌های جو ستاره در حال مرگ به شمار می‌آیند.

اعتبار تصویر: هابل، تلسکوپ دوچشمی بزرگ، تلسکوپ سوبارو؛ ترکیب و حق چاپ: رابرت گندلر

برای مشاهده عکس در ابعاد بسیار بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900745 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • حلقه‌های اطراف سحابی حلقه
  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی