Web Analytics Made Easy - Statcounter

خشایار صنعتی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تخلف‌های انتخاباتی بیشتر جزء تخلف‌های درجه ۶ و شامل نصب عکس و پوستر روی تابلوهای راهنمایی و رانندگی و تیرهای چراغ برق، ایجاد ترافیک و راه‌بندان، قصد استفاده از تریبون‌های نماز جمعه و انتشار نظرسنجی‌های غیرواقعی در فضای مجازی است.

وی با اشاره به اینکه ۵۲ مکان در این شهر با همکاری شهرداری برای تبلیغات جانمایی و تعیین شده است افزود: نامزدها باید تبلیغات انتخاباتی خود را در مکان‌های مشخص نصب کنند زیرا نصب آن در سایر محل‌ها تخلف انتخاباتی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برخی از نامزدها در فضای مجازی نظرسنجی‌های غیرواقعی (استفاده از ربات) را منتشر کرده‌اند که با همکاری پلیس فتا این تخلف نیز شناسایی شده و به نامزد مورد نظر تذکر داده شده‌است.

رییس هیات بازرسی انتخابات مجلس شورای اسلامی مهاباد گفت: در صورت تکرار و تداوم تخلف کاندیداها، ستاد پیشگیری و برخورد با تخلفات انتخاباتی وارد عمل شده و نامزد متخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

وی اضافه کرد: طبق قانون کاندیداهایی که در ایام تبلیغات نیز مرتکب خطا و تخلف انتخاباتی شوند، امکان رد صلاحیت آنان در مراجع ذیصلاح وجود دارد. 

وی افزود: تبلیغات کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دهستان‌ها و روستاها نیز باید با هماهنگی با بخشداری‌ها صورت گیرد و مکان خاصی برای این منظور تعیین نشده است.

وی با اشاره به اینکه صلاحیت ۱۰ نامزد یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مهاباد تایید شده، گفت: در طول یک هفته زمان تبلیغات، ۱۰ مسجد مهاباد نیز برای سخنرانی کاندیداهای این شهرستان به قید قرعه انتخاب شده‌است.

وی افزود: هرگونه استفاده از منابع مالی غیرشفاف، تخریب عکس سایر کاندیداها، نصب عکس و بروشور بزرگ‌تر از اندازه‌های تعیین شده، وعده‌های خارج از اختیارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی، پخش شب‌نامه بدون نام و نشان و مغایر با موازین انتخابات تخلف محسوب می‌شود و موضوع در مراجع قضایی بررسی می‌شود.

وی در خصوص نظارت بر فضای مجازی نیز گفت: تمامی موارد و قوانین‌های مربوط به تبلیغات کاندیداها در فضای مجازی نیز رصد می‌شود و در صورتی که تخلفی صورت گیرد به کاندیداهای متخلف جهت حذف آن اطلاع و در صورت خودداری از آن موضوع به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شود.

وی اظهار داشت: این شهرستان دارای ۲ حوزه اصلی و فرعی انتخابات بوده که حوزه اصلی آن در مهاباد و حوزه فرعی در شهر خلیفان قرار دارد و ۱۲۰ شعبه اخذ رای شامل ۵۹ شعبه شهری و ۶۱ شعبه روستایی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تعیین شده‌است.

«صنعتی» گفت: تمامی تهمیدات و زیرساخت‌های لازم برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی با مشارکت حداکثری در این شهرستان فراهم شده و مراحل انتخابات همزمان با سراسر کشور در مهاباد نیز روزشمار خود را طی می‌کند.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز ۲ اسفند امسال در سراسر کشور برگزار می‌شود و مردم آذربایجان‌غربی ۱۲ نماینده را در این روز راهی مجلس می‌کنند.

مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده‌ و دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

برچسب‌ها مهاباد ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی پروندهٔ خبری گام چهارم انتخابات مجلس، تبلیغات نامزدها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی مهاباد ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس شورای اسلامی تخلف انتخاباتی یازدهمین دوره فضای مجازی مراجع قضایی تعیین شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۰۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمانبندی تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ساعت  ۸ صبح یک روز قبل از انتخابات ادامه خواهد داشت.
در این مرحله ۹۰ نامزد برای کسب ۴۵ کرسی دور دوازدهم مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.
این نامزد‌ها از ۲۲ حوزه انتخابیه در سراسر کشور در انتخابات شرکت می‌کنند.
دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس ساعت ۸ صبح جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود.
این مرحله از انتخابات در حوزه‌های انتخابیه «تبریز»، «تهران»، «آبادان»، «شیراز»، «کرمانشاه»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر» و «ملایر» به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود. آموزش‌های لازم در این خصوص از طریق صدا و سیما و سایر مراکز اطلاع رسانی به مردم ارائه خواهد شد.
وزارت کشور برگزاری انتخابات الکترونیکی در برخی حوزه‌های انتخابیه در دور اول را موفقیت‌آمیز دانسته و اعلام کرده که مقدمات برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • زمان تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • زمانبندی تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات دور دوم مجلس در صدا و سیمای مرکز آبادان
  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • ضبط مناظرات انتخاباتی نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در شهرستان کرمانشاه