Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@03:06:27 GMT

تمرکز بر ۴ گام مقابله با کرونا در پایانه‌های نفتی

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۶۹۴۵

تمرکز بر ۴ گام مقابله با کرونا در پایانه‌های نفتی

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران گفت: این شرکت ضمن عمل به دستورعمل‌های ویژه پیشگیری و مقابله با کرونا، بر چهار گام پیشگیری، آمادگی و مقابله و همچنین بازیابی سلامت متمرکز است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شرکت ملی نفت ایران، «عباس اسدروز» گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و با توجه به شرایط ویژه و حساس جزیره خارک و لزوم نظارت و کنترل دقیق وضع منطقه، ضمن استقرار اینجانب در منطقه، نشست شرایط اضطراری با حضور روسای مناطق عملیاتی شرکت‌های نفتی مستقر در جزیره، مقام‌ها و مسئولان محلی و استان برگزار و تصمیم‌های مقتضی مطابق با دستورعمل‌های صادره از کمیته برای شرکت ملی نفت اتخاذ شده و خدا را شاکریم که تاکنون توانسته‌ایم شرایط را پایدار و سفید نگه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به جایگاه خود به‌عنوان مدیر شرایط اضطراری منطقه عملیاتی خارک درباره اقدام‌هایی که تاکنون برای جلوگیری از شیوع کرونا هم در ستاد و هم در مناطق عملیاتی انجام شده است، عنوان کرد: ما در نخستین گام در تاریخ نهم بهمن‌ماه نخستین نشست مدیریت بحران را برگزار کردیم و بر اساس آن مقرر شد از آن زمان اقدام‌های پیشگیرانه در سطح جزیره و در مبادی ورودی و خروجی اجرایی شوند و برای تحقق این موضوع، آن را در دستور کار متولیان قرار دادیم.

اسدروز با اشاره به اینکه الگوی مدیریت بحران در این شرایط از سوی شرکت ملی نفت ایران طراحی شده و در چارچوب آن به لحاظ ساختاری مسئولیت‌ها و نقش‌ها مشخص شده‌اند، افزود: ما نیز همین الگوی مدیریت بحران را که شامل چهار گام پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازیابی است، در منطقه به اجرا درآورده‌ایم.

وی با بیان اینکه شرکت پایانه‌های نفتی با مرکز قرنطینه خارک و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای اجرای اقدام‌های پیشگیرانه همکاری کرده است، عنوان کرد: ما برنامه‌ریزی‌های لازم را برای انجام فعالیت‌های فرهنگی و فرهنگ‌سازانه در منطقه انجام داده‌ایم، به‌طوری ‌که در این راستا با نصب بنر، پوستر و برچسب بر در منازل مسکونی، تبلیغات گسترده‌ای را در فضای مجازی منطقه انجام و نیز اقدام‌های پیشگیرانه‌ای را برای روحیه‌بخشی و آمادگی روانی مردم در دستور کار قرار داده‌ایم.

اسدروز اظهار کرد: بر اساس ابلاغ و دستور مقام عالی وزارت که از سوی مدیر اچ‌اس‌یی شرکت ملی نفت ایران در تاریخ ۲۰ اسفندماه به ما ابلاغ شد، در آخرین نشست کمیته مدیریت شرایط اضطراری، در همین راستا اقدام‌های انجام‌شده را دوباره بررسی کردیم.

وی با تأکید بر انجام اقدام‌های پیشگیرانه از سوی این شرکت تصریح کرد: ما با کنترل دمای بدن و تب‌سنجی و بررسی علایم تنفسی افراد در همه مبادی ورودی جزیره اعم از فرودگاه و اسکله‌های مسافری و صادراتی نسبت به تحقق اقدام‌های پیشگیرانه و در نتیجه ورود موارد مشکوک به ابتلا جلوگیری می‌کنیم و در گام‌های بعدی نیروهای حراست در محل ادارات، اعم از ستاد و مناطق عملیاتی دمای بدن همکاران را به‌طور منظم  اندازه‌گیری می‌کنند. یکی از مهمانسراهای این شرکت با ظرفیت ۲۰ نفر را به‌عنوان محل قرنطینه به‌طور کامل تجهیز کرده‌ایم تا در صورت شناسایی افراد مشکوک، نسبت به استقرار آنها در محل اقدام کنیم که تاکنون مورد مشکوکی مشاهده نشده است.

اسدروز از تشکیل تیم واکنش سریع که با هماهنگی اچ‌اس‌یی و بهداشت و درمان استان تشکیل شده است، خبر داد و تشریح کرد: آموزش‌های لازم برای رویارویی با این شرایط در اختیار افراد قرار می‌گیرد و بر پایه ابلاغیه‌ای، مقرر شد همه کارکنان شرکت‌های نفتی مستقر در جزیره که در استان‌های با ظرفیت خطر بالا همچون قم، گیلان و مازندران یا در شهرهای پرخطر ساکن بوده‌اند تا اطلاع ثانوی از ورودشان ممانعت به عمل آید و در همین راستا کارکنان پیمانکاری پروژه‌ای این شرکت با هماهنگی دیگر شرکت‌ها همه کارکنان پیمانکاری طرح‌های توسعه‌ای هم تا پایان شرایط اضطراری به همین ترتیب مرخص شوند.

اسدروز درباره تأمین تجهیزات برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در جزیره خارک گفت: در دو مرحله نسبت به خرید ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده اقدام و میان ادارات و حتی ارگان‌های غیرشرکتی در منطقه نیز توزیع شده است.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با بیان اینکه ۵ هزار لیتر آب ژاول با هماهنگی معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید از سوی شرکت ملی صنایع پتروشیمی تحویل شده است، عنوان کرد: واحد اچ‌اس‌یی نسبت به آموزش کارکنان شامل رعایت بهداشت فردی اقدام و تردد غیرضروری را در همه ادارات ممنوع اعلام کرده است.

وی با اشاره به اینکه از رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر نیز دعوت شده است و وی نیز نسبت به رفع کمبودها و نیازهای بیمارستان با قید اولویت، قول مساعد داده‌اند، افزود: ضدعفونی منطقه صنعتی و مسکونی این شرکت و همچنین منطقه شهری، یک روز در میان به‌صورت منظم توسط اچ‌اس‌یی انجام می‌شود؛ همچنین ضدعفونی و گندزدایی فرودگاه و مکان‌های ظرفیت‌دار آلودگی و اسکله‌های مسافری روزانه در حال انجام است.

اسدروز گفت: با هماهنگی شرکت نفت فلات قاره یک فروند شناور تندرو برای انتقال بیماران کرونایی نیز اختصاص یافته که خوشبختانه زیرا مورد مبتلا تا به حال مشاهده نشده، استفاده نشده است.

وی درباره محدود کردن پروازها به جزیره خارک اظهار کرد: محدودیت ظرفیت پروازها را در دستور کار قرار داده‌ایم و تا به حال یک‌سوم پروازهای شرکت پایانه‌ها و فلات قاره به جزیره را در روزهای شنبه و چهارشنبه لغو کرده‌ایم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نفت و گاز وزارت نفت نفت شرکت پایانه های نفتی اقدام های پیشگیرانه شرکت ملی نفت ایران شرکت پایانه ها شرایط اضطراری مدیرعامل شرکت اچ اس یی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۶۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان

محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: طوفان و تندباد اخیر بیش از ۸۹۰ میلیارد ریال به زیرساخت‌ها و شبکه برق استان خسارت زد که بیشترین خسارت‌ها با ۵۵۰ میلیارد ریال مربوط به زیرساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم است.

وی افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تامین و توزیع بهینه برق خصوصا در جزیره قشم بهره‎ می‌گیریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در جزیره قشم را حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیر‌های فشار متوسط و فشار ضعیف را ۳۵۳ عدد اعلام کرد.

کریمی گفت: ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و طوفان خسارت دید که نیرو‌های عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان افزود: شهرستان بندرلنگه و سپس مناطق برق ناحیه یک بندر عباس و بندرخمیر هم در رتبه‌های بعدی میزان خسارت شامل سقوط و خسارت پایه و ترانس قرار دارند که بیشتر آن ترمیم و جایگزین شده است.

کریمی گفت: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل به‌ویژه در قشم و بندرلنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

وی افزود: نیرو‌های عملیاتی با مشارکت کم‌نظیر مردم در بندرلنگه در شرایطی سخت و زمینی باتلاقی ۳۰ اصله پایه چوبی نصب کردند و بعد از تلاش ۴۸ ساعته شبکه روستای حسینیه این شهرستان برقدار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است