Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مصطفی مطلبی، رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری امروز پنجشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک با توان علمی و تحقیقاتی بالای خود، اقدام به راه اندازی مرکز تشخیص کرونا برای انجام آزمایش‌های مولکولی در این زمینه کرده است.

وی گفت: این مرکز شامل بخش‌ها و آزمایشگاه‌های مختلفی است که این بخش‌ها توسط کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بازدید قرار گرفته و این وزارتخانه مجوز فعالیت را صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطلبی با اشاره به اینکه این مرکز دارای بالاترین سطح استاندارد ایمنی است، افزود: این مجموعه با رعایت دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی کار خود را انجام می‌دهد.

رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ادامه داد: این مرکز دارای ظرفیت تشخیصی ویروس کرونا با بیش از هزار نمونه در روز است و در حال حاضر از کیت‌های تشخیصی آماده استفاده می‌کند. اما مراحل نهایی تولید کیت تشخیصی توسط پژوهشگاه در دست انجام است و امیدواریم در آینده بسیار نزدیک موفق به تولید آن شویم.

وی درباره اینکه آیا تحقیقی در زمینه بیماری کرونا در پژوهشگاه آغاز شده است؟ گفت: تعداد ۱۰ کارگروه تحقیقاتی در این زمینه در پژوهشگاه راه اندازی شده که این ‌کارگروه‌ها شامل اعضای هیات علمی پژوهشگاه و دانشمندان کشور هستند.

وی خاطرنشان کرد: این کارگروه‌ها در بخش‌های مختلف از جمله تولید واکسن، استفاده از داروهای گیاهی در درمان و ردیابی ژنتیکی ویروس فعالیت می‌کنند.

به گفته علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، تاکنون ۱۸ هزار و ۴۰۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۲۸۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۵ هزار و ۹۷۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان جهانی بهداشت زیست فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان جهانی بهداشت زیست فناوری ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان جهانی بهداشت زیست فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۵۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند

حجت الاسلام و المسلمین محمود ملکدار در نشست نخبگان حوزه های علمیه اصفهان که به مناسبت پاسداشت مقام معلم برگزار شد با اشاره به شخصیت برجسته شهید مرتضی مطهری(ره) اظهار داشت: در عظمت شهید مطهری(ره) همین بس که حضرت امام(رع) درباره این شخصیت فرمود "حاصل عمر من بود" و این بیان بسیار بالایی است که نشان از عظمت این شهید دارد و نشانگر این است که شهید مطهری برای خدا عمل کرد و آنچه که وظیفه داشت انجام داد و درباره ارزشمندی آثار این شهید والامقام امام فرمود "همه آنها بدون استثنا مفید است".

وی افزود: این گلایه وجود دارد که در سالروز شهادت این شهید می باید نشست های علمی بزرگی برگزار می شد و نظام فکری این شهید به جامعه معرفی می شد و این یکی از نشانه ها آن است که ما نسبت به سرمایه های خود توجه نداریم.

مدیر کل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه حمایت از جامعه نخبگانی حوزه های علمیه را امری مهم بیان کرد و گفت: امروز وظیفه همه است که این حمایت ها را نسبت به نخبگان حوزه داشته باشند و البته مرکز خدمات حوزه های علمیه در حمایت از جامعه نخبگان عملکردی قابل توجه داشته است.

وی اضافه کرد: اکنون نیز حمایت های خوبی در عرصه های مختلف معیشتی، خانوادگی و علمی در حال انجام است.

حجت الاسلام و المسلمین ملکدار عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ علاوه بر خدماتی که داشتیم چند طرح مهم که جزء زیرساخت های حوزه های علمیه است پیگیری شد از جمله بیمه که اصل آن به تصویب رسید.

وی خاطر نشان کرد: در بخش معیشت نیز امسال تلاش شد جهشی اتفاق بیفتد و هم چنین در طرح ایتام حوزویان تلاش شد بیمه خاصی برای آنها در نظر گرفته شود.

مدیر کل حوزه ریاست مرکز خدمات حوزه‌های با تاکید بر حل مسئله و توجه به نیازهای جامعه توسط نخبگان و برگزیدگان حوزه تصریح کرد: حل مسئله و دیدن نیازها بسیار اهمیت دارد و نخبه فردی است که به سراغ حل مسئله برود و نیازها را بداند.

وی افزود: هم اکنون در حال تهیه طرح و پیش نویس دستورالعملی هستیم تا افرادی که اقدام به حل مسئله و تشخیص نیازهای جامعه می کنند مورد حمایت خاص قرار گیرند و اصل حمایت نیز باید به این افراد تعلق گیرد.

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان