Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیر عامل مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس گفت: نیکی و نیکوکاری، از فعالیت‌هایی است که نه تنها تعطیل بردار نیست بلکه در روزهای دشواری، نیاز بیشتری به فعالان این حوزه احساس می‌شود.

دکتر علی اکبر رامجردی، جمعه ۱۵ فروردین گفت: نیک‌اندیشان عضو این مجمع تاکنون سه و نیم میلیارد تومان در راستای درمان کرونا کمک و برای تهیه ۲۰ دستگاه تنفس مصنوعی موردنیاز در فارس کمپین کمک‌های پنج هزار تومانی را برای دریافت کمک‌های مردم راه‌اندازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رامجردی با اشاره به فعالیت ۲۰ ساله مجمع خیرین سلامت استان فارس اضافه کرد: تاکنون مبلغ یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط این مجمع در حوزه سلامت مانند ساخت و ساز بیمارستان‌ها و خانه‌های بهداست و غیره هزینه شده است.

مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس گفت: از کل کمک ۳.۵ میلیارد تومانی مجمع خیرین سلامت، ۲ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی و یک میلیارد مستقیما به سه بیمارستان حضرت علی اصغر (ع)، شهید چمران و شهید فقیهی اهدا شده است.

وی خاطرنشان کرد: در راستای تشخیص و درمان سریع‌تر بیماران مبتلا به کرونا، دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیازمند ۲۰ دستگاه تنفس مصنوعی است که قیمت هر یک از این دستگاه‌ها ۱۵۰ میلیون تومان است، تاکنون ۶ دستگاه از طریق خیران برگزیده استان تقبل شده است و برای مابقی نیازمند کمک سایر خیران و مردم عزیز هستیم.

رامجردی با بیان اینکه همچنین ۲ دستگاه سی تی اسکن به مبلغ ۲ و نیم میلیارد تومان از دیگر موارد موردنیاز دانشگاه است، اعلام کرد: اگر فقط نیمی از مردم عزیز استان فارس هر کدام مبلغ ۵ هزار تومان کمک کنند این مبلغ تأمین می‌شود، بنابراین تصمیم به برگزاری یک کمپین پنج هزار تومانی در فضای مجازی و رسانه ای گرفتیم.

مدیر عامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس بیان کرد: خیران و مردم عزیز می‌توانند از طریق شماره حساب ۲۴۰۱۴۷۱۴۵ یا شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۴۴۷۹۹ در تهیه دستگاه‌های موردنیاز همراهی کنند.

به گفته رامجردی تأمین و توزیع یکصد و ۵۰۰ هزار ماسک n۹۵، ۱۵ هزار  شیلد محافظتی و گان، تقدیر از یک هزار نفر از کادر درمان و همچنین تهیه ماسک n۹۵ برای پاکبانان شیرازی با هماهنگی مجمع خیران شهرسازی از سری اقدامات مجمع خیرین تأمین سلامت فارس است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خيرين سلامت کروناویروس میلیارد تومان مجمع خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۰۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی شنبه یا ۵شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده

به گزارش خبرآنلاین دولت در لایحه خود که بر تعطیلی دو روز در هفته تاکید شده ، خواستار این شده است که دستش در انتخاب روزهای تعطیل باز باشد.

روزنامه خراسان نوشت:مروری بر سابقه مباحث مطرح شده در این باره نشان می دهد که از سال های گذشته در بین فعالان اقتصادی که با خارج از کشور مراودات کاری دارند، ضرورت سامان دهی تعطیلات و انطباق تعطیلات در ایران با سایر کشورها مطرح بوده است. چراکه در بسیاری از کشورهای جهان تعطیلات هفتگی دو روزه است و شامل روزهای شنبه و یک شنبه می شود. با توجه به تعطیلی جمعه و شرایط نیمه تعطیل پنج شنبه در صورت تعطیلی این روز در عمل ۴ روز از هفته امکان برخی پیگیری های اداری در ارتباط با خارج از کشور میسر نیست. همچنین افزایش بازدهی کاری در روزهای غیرتعطیل و کمک به گردشگری داخلی و رونق سفرهای کوتاه از دیگر دلایل مطرح شدن افزایش تعطیلات در کشور است.

در مجموع با توجه به لایحه دولت و موافقت مجلس با کلیات آن و نظر مثبت فعالان اقتصادی، به نظر می رسد درباره اصل دو روزه شدن تعطیلات در طول هفته تردیدی نیست اما بر سر تعطیلی پنج شنبه یا شنبه اختلاف نظر وجود دارد. موافقان پنج شنبه به شرایط تثبیت شده نیمه تعطیل پنج شنبه اشاره دارند و از این جهت تعطیلی پنج شنبه را شدنی تر می دانند اما از طرف دیگر موافقان تعطیلی شنبه معتقدند با تعطیلی شنبه و دایر بودن فعالیت ها در روز پنج شنبه، تعطیلات مشترک در ایران و بسیاری از کشورها به ۳ روز کاهش می یابد و به روان تر شدن ارتباطات کاری، تجاری و بانکی با خارج از کشور کمک می کند. به نظر می رسد راهکار حل مشکل در وهله نخست پرهیز از دوقطبی سازی و مواضع تند سیاسی بر سر موضوعی اجتماعی - اقتصادی مثل تعطیلی است. این مسئله یک منطق اقتصادی دارد که به روان شدن مراودات اقتصادی با کشورهای خارج برمی گردد. به ویژه در شرایطی که روزهای تعطیل در بسیاری از کشورها، حتی برخی کشورهای اسلامی نیز شبیه کشورهای غربی است. لذا تعطیلی شنبه با توجه به انطباق با تعطیلات سایر کشورها برای فعالان اقتصادی و سایر افرادی که به نحوی با حوزه های بین المللی مراودات کاری دارند، مفیدتر است. هرچند در نهایت باید در موضوعاتی که صبغه اجتماعی نیز دارد، برداشت عمومی و همراهی جامعه با آن نیز مدنظر قرار گیرد، لذا بهتر است فعلا بدون جبهه گیری قطعی درباره روز تعطیل اضافه بر جمعه، این موضوع از منظرهای مختلف بررسی شود. ۲۳۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898899

دیگر خبرها

  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس
  • رهاورد ۱۶ جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد/کمک ۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین
  • رهبر انقلاب: کارگر باید به آینده کاریِ خود اطمینان داشته باشد |‌ در دوره‌ای مبتلا به تعطیلیِ کارخانه‌های بزرگ شدیم که ... | ویدئو
  • تعطیلی شنبه یا ۵شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده