Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@03:36:00 GMT

زایمان در دوران کرونا: 'از آن‌چه فکر می‌کنی، قوی‌تری'

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۹۲۶۵۷

زایمان در دوران کرونا: 'از آن‌چه فکر می‌کنی، قوی‌تری'

ساعت 24-در حالی که برخی نهادهای بهداشتی به دلیل خطر ویروس در مورد زایمان در خانه سخت‌گیری می‌کنند، بعضی دیگر در حال برنامه‌ریزی هستند تا در صورتی که شرایط از نظر پزشکی امن باشد نوزادان را به این روش به دنیا بیاورند.



در روزهای گذشته تصویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که قلب خیلی‌ها را تسخیر کرد. فائولان ( در ایرلندی به معنای "گرگ کوچک") روز ۱۴ مارس در ایرلند به دنیا آمد و چند روز بعد وقتی پدربزرگ برای دیدنش رفت، فقط ‌توانست از پشت پنجره او را ببیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ۱۰ دقیقه همانجا ماند و به نوه اولش چشم دوخت.اِما دیلن گالاگر، مادر فائولان می‌گوید خیلی سخت است که تا این حد نزدیک خانواده‌ات باشی اما یک تکه شیشه بین‌تان فاصله بیندازد آن هم در حالی که او بیش از هر چیز دلش می‌خواست فائولان را در آغوش بگیرد. اِما پیش از اعلام قرنطینه در ایرلند برای زایمان به بیمارستان رفت و بعد از مرخصی به دنیایی متفاوت پاگذاشت.بعد از تولد فائولان، اِما و همسرش میکائیل مثل والدین سایر نوزادان در بریتانیا به مدت دو هفته در قرنطینه بودند و اعضای خانواده به نوبت از پشت پنجره آن‌ها را ملاقات می‌کردند. تصویر لحظه دیدار پدربزرگ با نوه از زمان انتشار در توییتر تا حالا نزدیک به ۷۳۰ هزار بار لایک خورده است. اِما در توضیح این عکس نوشته : " سه نسل از فاصله گذاری اجتماعی"شیوع این ویروس باعث شد برخی زنان باردار فرزندشان را در تنهایی به دنیا بیاورند و برخی دیگر مجبور شوند از عمل سزارینی که منتظرش بودند صرف‌نظر کنند. عده‌ای از زنان باردار هم نتوانستند در زایشگاه‌های زیر نظر ماماها وضع حمل کنند و فرزند خود را در بیمارستان‌ یا حتی خانه به دنیا آوردند.
سختگیری در باره زایمان درخانه 
در حالی که برخی نهادهای بهداشتی به دلیل خطر ویروس در مورد زایمان در خانه سخت‌گیری می‌کنند، بعضی دیگر در حال برنامه‌ریزی هستند تا در صورتی که شرایط از نظر پزشکی امن باشد نوزادان را به این روش به دنیا بیاورند.نیکی دنت- تورپ چند روز بعد از اِما در ۱۹ مارس استنلی را به دنیا آورد، یک روز قبل از این که همه مدارس و مهدکودک‌ها در بریتانیا تعطیل شوند. او باید سزارین می‌شد اما از آنجایی که به طور مداوم سرفه می‌کرد، بیمارستانش در ایست‌بورن مجبور شد به سرعت تدابیر ویژه‌ای در نظر بگیرد.او در حالی که لباس اتاق عمل به تن و جوراب واریس به پا داشت در اتاق ایزوله منتظر بود تا کارکنان بیمارستان اتاق عملی که بعد از سزارین فورا به آن نیاز نباشد، پیدا کنند. آن‌ها می‌خواستند قبل از جراحی بیمار بعدی وقت کافی برای ضدعفونی کردن اتاق عمل داشته باشند.نیکی نگران بود اولین منظره‌ای که پسرش از این دنیا می‌بینید چندان خوشایند نباشد. او می‌گوید:‌ " فکر کردم وقتی استنلی به دنیا بیاید با صورت پدر و مادرش در حالی که ماسک زده‌اند، مواجه خواهد شد. "اما در نهایت پزشک ارشد به این نتیجه رسید که اگر برای گرفتن آزمایش کرونا سزارین نیکی ۲۴ ساعت به تعویق بیفتد مشکلی بوجود نخواهد آمد. آزمایشی که نتیجه‌اش منفی بود. بعد از سزارین نیکی و همسرش به همراه استنلی و کودک نوپای خود به مدت ۱۴ روز در قرنطینه بودند.به گفته یک سازمان خیریه، در برخی موارد به زنانی که بدون ضرورت پزشکی و به دلیل ترس از زایمان طبیعی سزارین را انتخاب کرده‌اند گفته می‌شود عمل‌شان ممکن است به تعویق بیفتد تا لغو شود.
ویروس کرونا، بارداری و زایمان


نظام خدمات درمانی بریتانیا (ان‌اچ‌اس) گفته زنان باردار ممکن است بیشتر در معرض خطر ویروس کرونا باشند و تنها باید در موارد بسیار ضروری از خانه خارج شوند.کالج سلطنتی متخصصان زنان و زایمان می‌گوید: "به نظر نمی‌آید احتمال وخیم شدن حال زنان باردار از سایر بزرگسالان سالمی که به ویروس کرونای جدید مبتلا می‌شوند بیشتر باشد. "به گفته این موسسه، هیچ مدرکی مبنی بر افزایش خطر سقط جنین برای زنان باردار مبتلا به کوید ۱۹ وجود ندارد و با توجه به شرایط فعلی احتمال این که ابتلا به این ویروس مشکلی در رشد کودک بوجود بیاورد بسیار پایین است. بنابر گزارش این موسسه در همه موارد گزارش شده از ابتلای نوزادان به ویروس کرونا بعد از تولد، حال نوزاد خوب بوده است.نهادهای بهداشتی در حال حاضر الویت‌های مختلفی دارند. یکی از آن‌ها محدود کردن انتشار ویروس از طریق دور نگه داشتن مردم از بیمارستان‌ها تا حد امکان است. اولویت دوم انتقال کارکنان بیمارستان‌ها برای کمک به مبتلایان کوید ۱۹ و سومی هم باز کردن فضا برای بیماران نیازمند درمان است.این اولویت آخر باعث شده شماری از زایشگاه‌های بریتانیا که زیر نظر ماما اداره می‌شوند تعطیل و به بخش ایزوله برای بیماران کوید ۱۹ تبدیل شوند. در برخی مناطق، زنان به جای زایشگاه در بیمارستان زایمان می‌کنند و در بعضی دیگر تصمیم بر این است که اگر از نظر پزشکی ممکن باشد زایمان‌ها در خانه صورت بگیرند.این در حالی است که در برخی مناطق بریتانیا به زنان گفته شده برنامه آن‌ها برای زایمان در خانه به دلیل کمبود ماما و آمبولانس دیگر قابل اجرا نیست. در بیشتر موارد دو ماما باید در طول زایمان حضور داشته باشند و آمبولانس هم همیشه باید در دسترس باشد تا در صورت بروز مشکل فرد به بیمارستان منتقل شود.هانا سسک- شاو که انتظار اولین فرزندش را می‌کشد تصمیم گرفته در خانه زایمان کند و آنطور که تا حالا به او گفته شده این برنامه هنوز سر جای خودش است.او می‌گوید: "ایده به دنیا آوردن فرزندم در استخری از آب در اتاق نشیمن خانه‌مان را دوست دارم، محیطی خوب و آرام که روی آن کنترل داریم. جایی که بعد از زایمان می‌توانم در تخت خواب خودم استراحت کنم و غذای خودم را بخورم. "
او در نزدیکی بیمارستان ویکام در باکینهام‌شر زندگی می‌کند. زایشگاه این منطقه تعطیل شده و زایمان در خانه به عنوان گزینه‌ای قابل اجرا به زنان پیشنهاد داده می‌شود. در حالی که این گزینه احتمالا مورد علاقه همه زنان نیست، هانا نگران است در لحظه آخر اتفاقی بیفتد و برنامه‌های دقیق‌اش برای زایمان در خانه به هم بخورد.هانا در شبکه‌های اجتماعی با زنانی در تماس است که به آن‌ها گفته شده به اندازه کافی ماما و آمبولانس وجود ندارد. او می‌گوید "ضد-بیمارستان" نیست و طی روزهای گذشته در شبکه‌های اجتماعی با موج عظیمی از نظرات مثبت در رابطه با زایمان در بیمارستان روبرو بوده: "آن‌ها نکات بسیار مثبتی در مورد بخش زایمان بیمارستان به اشتراک گذاشته‌ و نوشته‌اند ' وضع حمل در بخش زایمان شاید آن چیزی نباشد که برایش برنامه‌ریزی کرده‌ بودید اما ببینید چقدر می‌تواند خوب باشد.' دیدن این چیزها به آدم قوت قلب می‌دهد و خیلی خوب است. "اگر هانا مجبور به زایمان در بیمارستان شود، نمی‌تواند با خود همراهی داشته باشد و به همسرش، رودی گفته خواهد شد دو ساعت بعد از تولد فرزندشان بیمارستان را ترک کند.عده‌ای از زنان باردار خود را برای زایمان بدون حضور عزیزان‌شان آماده کرده‌اند./کریستی برور

منبع: ساعت24

کلیدواژه: زایمان در خانه زنان باردار ویروس کرونا برای زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۲۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت می‌کنند؟ افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روزها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند،

شیوع سویه JN۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمدهای از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

کد خبر 846548 منبع: میزان برچسب‌ها کرونا حج عمره وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • برپایی کنفرانس آندومتریوز (نابه‌جایی آستر رحم) در بیمارستان امام سجاد(ع)