Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به راه‌اندازی ۱۴ مدرسه ویژه اوتیسم در ۱۴ استان کشور که مدرسه ویژه این دانش‌آموزان را نداشتند، گفت: به ازای هر ۱۴۰ دانش‌آموز یک نیروی توانبخشی داریم. ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ هر سال دوم آوریل از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد به‌عنوان روز جهانی اتیسم نامگذاری شده است؛ هدف آن یادآوری و ترغیب کنش‌های کشورهای کشورهای عضو در سازمان ملل متحد در جهت افزایش آگاهی در مورد افراد مبتلا به اختلال اوتیسم (ASD) در سراسر جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور نیز همزمان با 14 فروردین 99 روز جهانی اوتیسم از رونمایی 5 عنوان کتاب راهنمای والدین برای مواجهه با دانش‌آموزان طیف اوتیسم خبر داد.

در همین رابطه، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه بیش از 152 هزار دانش‌آموز استثنایی در مدارس عادی و ویژه استثنایی در هفت گروه تحت پوشش تعلیم و تربیت هستند، متذکر شد: دانش‌آموزان با طیف اوتیسم با جمعیت 3 هزار نفر بخشی از این هفت گروه هستند.

وی افزود:  بیش از 2600 نفر از دانش‌آموزان طیف اوتیسم در مدارس ویژه استثنایی و 222 نفر در مدارس پذیرا مشغول به تحصیل هستند.

70 هزار دانش آموز استثنایی مشغول تحصیل در مدارس عادی

حسینی ادامه داد: یک هزار و 600 مدرسه در سطح کشور تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استثنایی را برعهده دارند همچنین بیش از 20 هزار مدرسه عادی 70 هزار دانش آموز استثنایی را تحت پوشش دارند.

14 مدرسه اوتیسم در 14 استان کشور راه‌اندازی می‌شود

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: دانش‌آموزان اوتیسمی 48 مدرسه دارند که متناسب با شرایط این دانش‌آموزان به لحاظ فضای فیزیکی، معلمان و محتوای آموزشی است به دلیل اینکه تعداد مدارس اوتیسم اندک است، تلاش کردیم در سال جدید، 14 مدرسه اوتیسم در 14 استان که مرکز آموزشی و توانبخشی جامع اوتیسم ندارند، راه‌اندازی کنیم.

کشف روشی تازه برای تشخیص اوتیسم در کودکانناشنوایان در آموزش تلویزیون جای ندارند / تدریس مجازی دانش‌آموزان استثنایی چگونه انجام می‌شود؟!والدین دانش‌آموزان استثنایی آموزش مقابله با کرونا می‌بینند

حسینی با اشاره به اینکه متناسب با جمعیت دانش‌آموزی در شهرهایی مانند تهران، مشهد و شهرهای پرجمعیت بیش از یک مدرسه اتیسم داریم و در 14 استان کشور اصلاً مدرسه مستقل اوتیسم نداشتیم و بیشتر به صورت کلاس‌های ضمیمه بودند، افزود: امسال در اقدام جهادی در این 14 استان مدارس ویژه اوتیسم راه‌اندازی می‌شود و با سازمان نوسازی مدارس برای ساخت آنها تصمیم گرفتیم.

وی درباره نحوه آموزش به دانش آموزان اوتیسم مطرح کرد: یکی از اصول تعلیم و تربیت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه متناسب‌سازی است ما به دنبال جامعه دوست‌دار انسان هستیم، متناسب‌سازی همه عوامل تعلیم و تربیت هدف ما است بر همین اساس محتوای درسی مناسب، فضای فیزیکی و والدین مناسب مدنظر است؛ دوم آوریل روز جهانی اوتیسم روز آگاهی جامعه نسبت به انسانهای با طیف اوتیسم است برهمین اساس برای متناسب‌سازی هدف گذاری کردیم و باید مدارس را مناسب سازی کنیم.

چاپ 5 کتاب ویژه والدین برای ارتباط با فرزندان دارای اوتیسم

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه یک بخش مهم مناسب‌سازی والدین است تا بدانند با دانش‌آموزان اوتیسمی چگونه رفتار کنند، ادامه داد: 5 کتاب آشنایی با اوتیسم، رفتن به آرایشگاه، رفتن به مطب پزشک، عوض کردن منزل و نحوه برخورد با چالش رفتاری کودکان دارای اوتیسم توسط این سازمان تولید شده است تا والدین بدانند در این شرایط با فرزند خود چگونه ارتباط برقرار کند باید بدانیم که اوتیسم درمان و دارو ندارد و تنها راه پیوستن افراد دارای اوتیسم به جامعه توانبخشی و آموزش آن ها است.

به ازای هر 140 دانش‌آموز یک نیروی توانبخشی داریم

حسینی درباره کمبودهای پیش‌رو گفت: در ابعاد مختلف جامعه بین وضع موجود و مطلوب فاصله است و وضعیت اوتیسم نیز اینگونه است؛ 840 نیروی توانبخشی در آموزش و پرورش استثنایی داریم که این افراد به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خدمات می‌دهند طبق استانداردها باید به ازای هر 25 دانش‌آموز یک نیروی توانبخشی داشته باشیم که هم‌اکنون به ازای بیش از 140 دانش‌آموز یک نیروی توانبخش داریم بنابراین باید نیروهای توانبخشی جذب شوند همچنین مدارس را به تجهیزات توانبخشی مجهز کنیم از سوی دیگر سازمان آموزش و پرورش استثنایی خدمات خوبی را ارائه می‌دهد که باید به لحاظ کیفی و کمی افزایش پیدا کند.

وی تصریح کرد: در بحث تعلیم و تربیت معلمان و محتوای آموزشی باید کار کرد در گذشته 9 جلد کتاب مهارت‌آموزی تصویری پایه اول تا ششم با تاکید بر مهارت‌های ارتباطی دانش‌آموزان اوتیسمی توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی تولید شد و این مسیر باید ادامه یابد تا دانش‌آموزان طیف اوتیسم به دوره بزرگسالی انتقال یابند همچنین سال 99 نهضت توان‌افزایی را داریم تا تجهیزات مورد نیاز دانش‌آموزان استثنایی شناسایی و با استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و افراد خیر برای تامین آنها اقدام کنیم.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط سید جواد حسینی سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش‌آموزان استثنایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سید جواد حسینی سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی سید جواد حسینی سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی دانش آموزان اوتیسم دانش آموز یک نیروی نیروی توانبخشی تعلیم و تربیت طیف اوتیسم راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۹۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج گفت: تولیدات دستی و کشاورزی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان در قالب یکصد غرفه در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج در معرض دید عموم قرار گرفته است.

حجت‌اله موسوی افزود: این نمایشگاه از امروز تا دهم اردیبهشت ماه جاری در محل نمایشگاه‌های دائمی سنندج از ساعت ۱۵  ظهر تا ۲۲ در معرض بازید مردم خواهد بود.

وی یادآور شد: ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان، آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌های بومی محلی، تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم را از اهداف برپایی این نمایشگاه دانست.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان تصریح کرد: در حاشیه این نمایشگاه دو غرفه به منظور هدایت تحصیلی دانش‌آموزان برپا می‌شود تا دانش‌آموزان به سمت رشته‌های هنرستان‌ها سوق پیدا کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم