Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@00:01:24 GMT

سهم 30 درصدی اقتصاد از مسکن

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۸۹۱۰

محمود محمودزاده با یادآوری این‌که سهم مسکن حدود 30 درصد اقتصاد کشور است، اظهار کرد:‌ با توجه به اهمیت این بخش در اقتصاد و ارتباط با صنایع مختلف و همچنین اشتغالزایی بالای آن باید در همه شرایط از جمله در وضعیت کنونی ضرورت مقابله با شیوع کرونا ویروس برنامه‌ریزی‌های لازم برای تداوم فعالیت‌ها در بخش مسکن صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی-  وی ادامه داد: در این راستا پروتکل بهداشتی برای فعالیت‌های ساختمانی در زمان مقابله با شیوع ویروس کرونا توسط وزارت راه و شهرسازی تدوین شده و 19 فروردین برای ستاد ملی مبارزه با کرونا ارسال خواهد شد.

وی افزود:‌ باید هم‌زمان با رعایت اصول بهداشتی مقابله با شیوع کرونا ویروس، بتوانیم فعالیت‌های ساختمانی را که نقش بسیار مهمی در اقتصاد دارد دنبال کنیم.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: این پروتکل با استفاده از نظرات کارشناسان به‌خصوص در بخش ایمنی و بهداشت تنظیم شده که امیدواریم هرچه سریع‌تر تصویب شود.

محمودزاده با بیان این‌که "در این صورت می‌توانیم فعالیت‌های ساختمانی را به‌صورت رسمی از هر زمانی که ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کند، آغاز کنیم"،‌ تصریح کرد:‌ کلیات پروتکل بهداشتی فعالیت‌های ساختمانی به این مفهوم است با توجه به رعایت مسائل بهداشتی، برنامه‌ریزی برای اجرا صورت گرفته است، به این ترتیب که قبل از ورود هر گونه اقلام و مصالح ساختمانی به کارگاه‌ها ضدعفونی انجام شود. همچنین تمام قسمت‌هایی که قرار است کار انجام شود بایستی ضدعفونی شود.

وی اضافه کرد: ضمن اینکه تمام پرسنل با استفاده از تجهیزات بهداشتی مانند ماسک، نقاب،‌ دستکش و... فعالیت‌های ساختمانی کار کنند. قبل از ویروس کرونا، زنجیره کاری در سیستم ساختمان متفاوت بود الآن پیشنهاد جدید داده‌ایم تا زنجیره اجرای پروژه‌های ساختمانی با رعایت فاصله اجتماعی اجرایی شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: با توجه به اهمیت بالای مسکن در اقتصاد و صنایع مختلف باید هر دو موضوع مقابله با شیوع ویروس کرونا و تداوم فعالیت‌های ساختمانی را داشته باشیم.

محمودزاده در پاسخ به این پرسش که پروتکل ذکرشده چقدر می‌تواند عقب‌ماندگی ساخت‌وسازها به‌دلیل مقابله با شیوع کرونا را جبران کند،‌ گفت: به‌نظرم با توجه به این‌که الآن فصل خوبی است و تعداد ساعاتی که روشنایی هوا را داریم و دمای هوا هم اجازه می‌دهد اکثر جاهای کشور با تعداد شیفت‌های کاری می‌توانیم عقب‌افتادگی‌ها را جبران کنیم.

وی اضافه کرد: در عین حال باید به این نکته مهم توجه شود که هر شرایطی که به وجود می‌آید بر اساس آن برنامه‌ریزی‌های مختص خودش را داشته باشیم. این‌که بخواهیم کارها را متوقف و تعطیل کنیم طبیعتاً صحیح نیست و این‌که بخواهیم بدون رعایت مسائل بهداشتی کار‌ها را انجام دهیم نیز صحیح نیست.

وی تأکید کرد:‌ باید شرایطی را ایجاد کنیم تا با رعایت تمام مسائل ایمنی و بهداشتی و با اولویت سلامت کارگران و کارکنان بتوانیم فعالیت‌های اقتصادی را انجام دهیم. باید این مسئله را نیز در نظر داشت که مشخص نیست این شرایط تا چه‌زمانی وجود دارد.

معاون مسکن و ساختمان با یادآوری این‌که مسکن حدود 30 درصد اقتصاد کشور است، گفت: بخش مسکن به‌دلیل ارتباط با صنایع مختلف نقش انکارناپذیری در موضوعات اقتصادی دارد. از سوی دیگر با توجه به شعار امسال و فرمایش رهبر معظم انقلاب، اگر بخواهیم جهش تولید را محقق کنیم قطعاً یکی از بخش‌های اساسی تأثیر‌گذار مسکن است.

محمودزاده تصریح کرد:‌ با توجه به میزان مصرف مصالح ساختمانی، خدمات مهندسی،‌ خدمات مختلف حوزه مسکن، درآمدزایی برای شهرداری‌ها، حدود 150 رشته شغلی مستقیم مرتبط و... باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بتوانیم ساخت‌وسازها را پیش ببریم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مسکن اخبار اقتصادی شیوع ویروس کرونا مسکن بساز بفروش ساختمان سازی مسکن ملی فعالیت های ساختمانی مقابله با شیوع فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۸۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجتبی ظفری پور در گفتگو ویژه خبری شبکه خوزستان باتبریک فرا رسیدن هفته کار و کارگر افزود: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری کارگران در اقتصاد کشورمان نقش مهم و اثرگذاری دارند.

وی با اشاره به نقش مهم تعاونی‌ها در اقتصاد کشور بیان کرد: سهم تعاونی‌ها از اقتصاد کشورمان ۲۵ درصد است که برای رسیدن به این میزان باید از این بخش حمایت شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام جهش تولید با مشارکت مردم  افزود:  تعاونی‌ها نقش مهمی در اقتصاد و جهش تولید دارند و تجلی مردمی سازی اقتصاد در کشور می‌باشند.

ظفری پور از فعالیت ۵ هزار و ۳۰۰ تعاونی در استان خبر داد و گفت: بیشترین فعالیت تعاونی‌ها در استان در بخش کشاورزی، شیلات است و در تلاش هستیم با برنامه ریزی و حمایت تعاونی‌ها استان  توسعه و توانمندسازی شوند.

وی افزود: از مجموع ۵۳۰۰ تعاونی در استان یک هزار و ۵۰۰ واحد در بخش کشاورزی فعال میباشند که بیشتر در روستا‌های خوزستان مشغول به فعالیت هستند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان ادامه داد: یکی از برنامه این اداره کل علاوه بر توسعه تعاونی‌های صنایع دستی، گسترش و راه اندازی تعاونی‌ها دانش بنیان است.

ظفری در بخش دیگری از سخنان خود سهمیه اشتغال استان خوزستان در سال گذشته را ۶۳ هزار نفر بیان کرد و اظهار کرد: با اقدامات انجام شده میزان اشتغال ایجاد شده که با در سامانه اشتغال با کد ملی ثبت شده است، بیش از ۷۰ هزار شغل می‌باشد که این میزان  رشد بیش از یک برابری را نشان می‌دهد.

وی افزود: سهم استان خوزستان در ایجاد اشتغال ۶۹ هزار شغل می‌باشد که وظیفه ما در این موضوع بسیار سنگین است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان  ادامه داد: یکی از برنامه‌های اشتغالزایی حمایت از مشاغل خانگی است که در سال گذشته ۹۲ درصد سهم استان از تسهیلات این بخش که  ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است جذب و بیش از ۱۸۳ میلیارد تومان وام به یک هزار و ۶۳۹ طرح اعطا  شده است.

 

 

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری