Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@17:54:20 GMT

ادامه تقابل مکزیکوسیتی و ریاض بر سر توافق اوپک پلاس

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۳۶۸۰

ادامه تقابل مکزیکوسیتی و ریاض بر سر توافق اوپک پلاس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از شانا، رویترز از مکزیکوسیتی و دوبی گزارش داد، بزرگ‌ترین توافق کاهش عرضه‌ای که تاکنون از سوی مهم‌ترین تولیدکنندگان نفت جهان در نظر گرفته شده است، به دلیل نپذیرفتن رئیس جمهوری چپ‌گرای مکزیک هنوز در هاله‌ای از ابهام است و این موضوع، خشم شاهزاده سعودی را که به پیشبرد این توافق کمک کرده در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت همراه نشدن مکزیک با سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش موسوم به اوپک پلاس، به مخاطره افتادن باسازی شرکت دولتی نفت مکزیک (پمکس) عنوان می‌شود.

در سه روز گذشته، مکزیک در برابر فشارهای عربستان برای پذیرش سهم کاهش تولید خود در قالب توافق کاهش عرضه اوپک پلاس مقاومت کرده است.

توافق کاهش تولید روزانه ۱۰ میلیون بشکه‌ای اوپک پلاس برای ماه‌های مه و ژوئن که توسط ۲۲ عضو این ائتلاف امضا شده مشروط به پذیرش مکزیک است، از این رو تلاش‌ها برای پیوستن این کشور آمریکای شمالی به توافق یادشده همچنان ادامه دارد.

هم‌اکنون بیش از ۳ میلیارد نفر از شهروندان در سراسر دنیا به دلیل همه‌گیری جهانی ویروس کرونا در قرنطینه خانگی به‌سر می‌برند و این شرایط تقاضا برای نفت خام را به‌شدت و نزدیک به ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش داده و سبب افت شدید قیمت نفت خام شده‌ است.

آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس‌جمهوری مکزیک، مصمم است پمکس را که در حال ضرر دادن و بسیار مقروض است، احیا کند. به همین دلیل است که به جای پیشنهاد کاهش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای اوپک پلاس، تنها با کاهش روزانه ۱۰۰ هزار بشکه‌ موافقت می‌کند.

وی پس از مصالحه‌ با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز جمعه (۲۲ فروردین‌ماه) اعلام کرد که ایالات متحده پیشنهاد کرده است که تولید خود را روزانه ۲۵۰ هزار بشکه از طرف مکزیک کاهش دهد و آنها را به هدف نزدیک کند.

به گزارش شانا، گفت‌وگوها بین عربستان و مکزیک روز شنبه پس از قول مساعد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به مکزیک برای جبران بخشی از کاهش تولید این کشور آمریکای جنوبی در قالب توافق کاهش اوپک پلاس ادامه دارد.

به‌نظر می‌رسد روسیه از شیوه غیرمعمول مددجویی مکزیک از آمریکا برای جبران بخشی از کاهش تولید راضی است، به‌طوری که دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد رئیس‌جمهوری روسیه توافق کاهش تولید اوپک پلاس را انجام‌شده و بسیار مثبت می‌داند.

مکزیک همچنان بر موضع خود درباره سهمیه تولیدش در قالب توافق کاهش عرضه اوپک پلاس پافشاری می‌کند، در عین حال عربستان هم اصرار دارد مکزیک باید در زمینه کاهش تولید خود مانند دیگر اعضای ائتلاف اوپک پلاس گام بردارد.

رئیس‌جمهوری مکزیک که مدافع سرسخت مداخله نکردن در امور دیگر کشورهاست، روز جمعه از موضع خود دفاع و به زمانی اشاره کرد که مکزیک از نظر نفت قوی و خودکفا بود و افزود: مکزیک نمی‌تواند براساس توافق اخیر اوپک پلاس ۲۳ درصد از عرضه خود را کاهش دهد و تنها می‌تواند ۵.۵ درصد از تولیدش بکاهد.

لوپز با اشاره به خبرهایی مبنی بر سرزنش مکزیک برای نهایی نشدن توافق اوپک پلاس گفت: مکزیک سهم خود را انجام می‌دهد.

۲۲۳۲۲۹ کد خبر 1376008

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مکزیک کاهش تولید نفت عربستان اوپک نفت قیمت نفت رئیس جمهوری توافق کاهش کاهش تولید اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۳۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد

سخنگوی کرملین گفت مراحل اولیه امضای توافق میان مسکو و کی‌یف طی شده بود اما لندن مانع آن شد.

به گزارش ایسنا، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت با وجود فشارهای غرب، چین می‌تواند از منافع ملی خود حفاظت کند و روسیه به تقویت همکاری خود با این کشور ادامه خواهد داد.

در روز جمعه «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت چین نمی‌تواند به دنبال تقویت همکاری خود با اروپا باشد و درعین‌حال از بزرگ‌ترین تهدیدی که امنیت اروپا را نشان رفته (روسیه) ‌حمایت کند.

پسکوف در واکنش به تلاش‌های آمریکا برای قطع ارتباط پکن و مسکو گفت: «چین یک کشور کاملا مستقل است، کشوری قدرتمند که توان دفاع و حفاظت از منافع خود را دارد. چین شریک نزدیک ماست و همکاری‌های خود را افزایش خواهیم داد.»

او همچنین گفت مخالفت کی‌یف با ادامه‌دادن مذاکرات صلح در استانبول به‌دلیل فشارهای مستقیم انگلیس صورت گرفته است.

پسکوف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا مسکو پس از نشست صلح استانبول در ۲۰۲۲ خواسته‌های جدیدی از اوکراین داشت، گفت: «به‌خوبی می‌دانیم که مراحل اولیه امضای توافق طی شده بود. همچنین همه به‌خوبی می‌دانند چه چیزی باعث شد اوکراینی‌ها به مذاکره ادامه نداده و امضای توافق را نهایی نکنند. به گفته نمایندگان اوکراین که در مذاکرات حضور داشتند، این اتفاق در نتیجه فشار مستقیم لندن افتاد.»

سخنگوی کرملین همچنین با بیان اینکه روسیه از حفظ ارتباطات میان ایروان و باکو استقبال می‌کند، گفت این گفت‌وگوها برای حل‌وفصل کامل مناقشات میان طرفین ضروری هستند.

او در پاسخ به اعتراضاتی که برخی شهروندان ارمنستان در مخالفت با امتیاز ارضی اخیر این کشور به جمهوری آذربایجان برگزار کرده‌اند، گفت: «نمی‌خواهیم دراین‌باره اظهارنظر کنیم. می‌دانید که ما طرفدار تداوم تماس‌های باکو و ایروان هستیم. ما معتقدیم این گفت‌وگوها برای تنش‌زدایی و حل‌وفصل نهایی مناقشات و حصول توافق بر سر معاهده صلح، ضروری هستند.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • درخواست اسرای صهیونیست از نتانیاهو درباره پذیرش توافق آتش بس
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • نرخ‌ بیکاری اصفهان تک رقمی شد
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو