Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در حال کار روی سامانه رادیولوژی از راه دور برای بیماران مبتلا به کرونا با هدف انتقال سریع تصاویر پزشکی به پزشکان معالج هستند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، چندی پیش با شیوع ویروس کرونا در کشور  متخصصان دانشگاه تهران پیشنهادی را برای ذخیره‌سازی تصاویر پزشکی بیماران کرونا مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون در پیگیری شاخص‌ترین پیشنهادات پژوهشی دانشگاه تهران درباره بیماری کرونا، محمد رحیمیان معاون پژوهشی دانشگاه تهران به خبرنگار ما، از ارائه طرح راه‌اندازی سامانه عکس‌برداری رادیولوژی از را‌ه‌دور برای بیماران مبتلا به کرونا خبر داد و  اظهارداشت: با توجه به اهمیت نقش رادیولوژی در تشخیص بیماران مبتلا به کرونا و همچنین اهمیت تشخیص زودهنگام بیماران، این طرح برای دریافت تصاویر پزشکی بیماران مبتلا به کرونا و انتقال تصاویر رادیولوژی از یک مکان به مکان دیگر در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیشنهاد شده است.

به گفته رحیمیان، هدف از این طرح این است که تصاویر پزشکی مبتلایان به بیماری کرونا به صورت دیجیتالی از دستگاه‌های تصویربرداری رادیولوژی پزشکی در مراکز درمانی دریافت شود و در کمترین زمان ممکن به پزشکان معالج ارسال شوند.

وی خاطر نشان کرد: این طرح فعلا به صورت پیشنهاد مطرح است و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در حال کار روی این طرح است.

* ذخیره‌سازی داده‌های پزشکی در مرکز داده دانشگاه تهران

پیش از این در پیگیری دیگر اقدامات پژوهشی دانشگاه تهران درباره بیماری کرونا مهدی پور فتح مدیر کل پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از اعلام آمادگی دانشگاه تهران به هیات دولت برای ذخیره‌سازی داده‌های پزشکی مربوط به بیماران کرونایی خبر داده و گفته بود: هم اکنون عکس‌های سی تی اسکن بیماران کرونایی در مراکز مختلف درمانی به صورت پراکنده و دور از دسترسی جامع نگهداری می‌شود و حتی در آینده ممکن است این اطلاعات پاک شوند اما تحلیل و پردازش این اطلاعات با تشخیص مسیر جهش ویروس کرونا به درمان بیماری کمک می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون پژوهشی دانشگاه تهران بیماران مبتلا به کرونا دانشگاه تهران تصاویر پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۷۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،امیرحسین استقلال گفت: این رویداد با هدف آشنایی با آخرین دستاورد‌های پزشکی بازساختی و کاربرد آن در درمان بیماری‌ها با همکاری سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه در سالن وصال شیرازی هتل بزرگ شیراز برگزار می‌شود.
وی بیان کرد: پزشکی بازساختی رویکردی نوین در علوم پزشکی است که به جای درمان علائم بیماری، به دنبال ترمیم و بازسازی بافت‌ها و اندام‌های آسیب دیده است. این حوزه از پزشکی با استفاده از سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت، مهندسی بافت و سایر تکنیک‌های پیشرفته سلول درمانی و ژن درمانی به درمان بسیاری از بیماری‌ها و بازسازی بافت‌های بدن می‌پردازد.
استقلال تصریح کرد: پزشکان می‌توانند با بهره‌گیری از این روش‌ها به بیمارانی که قبلا امیدی به درمان نداشتند از جمله بیماری‌های خود ایمن، مغز و اعصاب، قلبی و ناباروری کمک شایانی کنند و همچنین تغییرات چشمگیری در بهبود و ترمیم آسیب‌های مفصلی، عضلانی، و اسکلتی ایجاد کنند.
رئیس جهاددانشگاهی فارس تأکید کرد: تاکنون در دنیا درمان‌های زیادی در زمینه پزشکی بازساختی برای درمان سرطان‌های خونی، درمان آتروفی عضلانی نخاعی، هموفیلی، تالاسمی بتا، سرطان مثانه، ترمیم نقص‌های جمجه، زخم‌های دیابتی و مزمن و بسیاری از بیماری‌های دیگر وجود دارد و در کشورمان نیز روش‌های تایید شده برای سلول درمانی و فرآورده‌های آن وجود دارد و محققان و پزشکان کشورمان دستاورد‌های ارزشمندی در این زمینه به بیماران عرصه کرده‌اند.
استقلال بیان کرد: مخاطبان این رویداد پزشکان عمومی و متخصصین در همه رشته‌ها و فارغ‌التحصیلان رشته‌های دکتری علوم پایه پزشکی و مرتبط با سلامت هستند، از محور‌های این رویداد می‌توان به معرفی آخرین دستاورد‌ها و کاربرد پزشکی بازساختی در درمان بیماری‌های مختلف، چالش‌ها و فرصت‌های پزشکی بازساختی در ایران و آشنایی بیشتر پزشکان با ظرفیت پزشکی بازساختی اشاره کرد.
رئیس جهاددانشگاهی فارس ادامه داد: از مزایای شرکت در این رویداد برای پزشکان آشنایی با جدیدترین روش‌های درمانی در پزشکی بازساختی، بهره‌گیری از اساتید برجسته و صاحب‌نام در این زمینه و تبادل نظر با سایر متخصصان و همکاران پزشکی بازساختی است.
وی، زمان برگزاری این رویداد تخصصی جمعه، ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و مکان آن را هتل بزرگ شیراز اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد می‌توانند از طریق درگاه اینترنتی Rmreg.fars-jd.ac.ir ثبت‌نام کنند.
استقلال با بیان اینکه با توجه به محدودیت ظرفیت، ثبت‌نام در سایت الزامی است، افزود: ثبت‌نام در این رویداد رایگان است و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با دبیرخانه رویداد به شماره ۰۹۳۹۲۸۳۴۸۳۸ تماس حاصل کنند.
عضو شورای فرهنگ عمومی فارس یادآور شد: در این رویداد جوایزی از سوی سفیر بورد بین‌المللی پزشکی بازساختی به ۱۰ نفر از برترین‌های پزشکی بازساختی ایران شامل محققان و شرکت‌های فعال در زمینه پزشکی بازساختی که فعالیت‌های برجسته‌ای در این زمینه داشته‌اند، اعطا می‌شود لذا فعالان حوزه پزشکی بازساختی اعم از ارائه‌دهندگان خدمات مرتبط، پزشکان و محققان می‌توانند با ارسال رزومه به دبیرخانه رویداد از طریق ایمیل nihealthcity@gmail.com در این رقابت شرکت کنند.
وی همچنین گفت: با توجه به برپایی نمایشگاه تخصصی محصولات و خدمات مرتبط با پزشکی بازساختی به‌عنوان برنامه جانبی این رویداد تخصصی، شرکت‌های فعال در این حوزه در صورت علاقه‌مندی به معرفی محصولات و خدمات، می‌توانند جهت هماهنگی و رزرو غرفه با دبیرخانه رویداد به شماره ۰۹۳۹۲۸۳۴۸۳۸ تماس حاصل کنند.
استقلال با بیان اینکه این برنامه به همت و همکاری جهاددانشگاهی فارس، نظام پزشکی فارس، دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار خواهد شد، گفت: به زودی برنامه مهارت‌آموزی در زمینه پزشکی بازساختی نیز در شیراز برگزار خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان