Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پنجشنبه ایرنا، در نامه باشگاه تراکتور به فدراسیون فوتبال با اشاره به اظهارات رروزهای اخیر زنوزی، مالک باشگاهه تراکتور، در زمینه فساد در پرونده‌های باشگاه های فوتبال ایران در محاکم قضایی فیفا آمده است: بر این اساس، وزیر محترم ورزش و جوانان جناب آقای دکتر سلطانی‌فر نیز طی نامه‌ای به وزیر محترم اطلاعات حجت الاسلام و المسلمین دکتر علوی خواستار ورود آن وزارت محترم به بررسی و برخورد با علل اینگونه پرونده ها که باعث محکومیت باشگاه های ایرانی به پرداخت میلیون‌ها دلار بابت غرامت این پرونده‌ها گشته است، شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نامه اضافه شده است: با توجه به مدارک و مستندات موجود، متاسفانه وکالت اکثر پرونده‌های باشگاه های ایرانی به صورت کاملا هدایت شده‌ای به تعداد خاصی از وکلای ورزشی اعطا می‌ شود که متاسفانه در اکثر پرونده‌هایی که این وکلای خاص قبول مسئولیت می‌کنند، نتیجه‌ای به جز شکست‌های پی در پی حاصل نگردیده است.

نامه حاکی است: متاسفانه دایره نفوذ این گروه خاص که به محوریت کشور سوئیس در حال فعالیت هستند، به حدی گسترده شده که بزرگترین پرونده مالی تاریخ فدراسیون ایران، پرونده مارک ویلموتس، نیز به این وکیل خاص اعطا شده است.

در نامه سرپرست باشگاه فوتبال تراکتور به فدراسیون فوتبال تشریح شده است: حال جای سوال است، پس از شکست‌های تعمدی و پی در پی این وکیل «لودویچ دلشات» در پرونده‌های بین‌المللی باشگاه تراکتور و ماشین‌سازی که به تایید چندین وکیل بین‌المللی و داخلی لایحه دفاعیه بسیار ضعیفی نگارش شده است، چه کسانی باعث معرفی و انعقاد قرارداد فدراسیون با آقای لودویچ دلشات شده‌اند؟

در نامه آمده است: حال که فوتبال ایران در باتلاق فساد و زد و بند این افراد معلوم‌الحال گرفتار شده، می‌خواهیم با اسناد و مدارک کافی پرده از این فساد سیستماتیک برداریم تا توانسته باشیم با یاری خداوند و کمک نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و ورود کمیته محترم اخلاق فدراسیون فوتبال قدمی محکم در راه پاکسازی فوتبال برداریم.

 در نامه سرپرست باشگاه فوتبال تراکتور ادعا شده است: فردی با نام علی احمدی خطیر که سابق بر این سابقه فعالیت کوتاه مدتی در قامت معاونت باشگاه استقلال تهران داشته که دوران مدیریت ایشان همراه با حواشی بسیار زیاد و ایجاد پرونده‌های متعدد مالی در محاکم قضایی فیفا شده است، طی ماه‌های گذشته اقدام به برقراری ارتباط توسط آقای هوشنگ نصیرزاده‌(مدیرعامل سابق باشگاه ماشین‌سازی تبریز) با مدیریت باشگاه تراکتورسازی کرده که منجر به برگزاری جلساتی جهت آشنایی و معرفی وکیل آقای لودویچ دلشات شده است. 

نامه حاکی است: نتیجه معرفی این وکیل دفاعیات بسیار ضعیف و عدم ارائه کامل مستندات موجود به اتاق حل اختلاف فیفا بود که متاسفانه سرانجامی جز شکست‌های سنگین در این پرونده‌ها نداشت؛ مستندات بسیاری در مورد ارتباط نزدیک آقای علی خطیر با این وکیل، رد و بدل شدن چک و وجه نقد و موارد بسیاری از این قبیل در اختیار داریم که کمک شایانی به روشن تر شدن زوایای این موضوع می‌کند؛ از کمیته محترم اخلاق درخواست داریم با تشکیل جلسه اضطراری و بررسی مستندات موجود اقدام به پیگیری موارد مطرح گشته بکند.

برچسب‌ها فوتبال تبریز فدراسیون های ورزشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال تبریز فدراسیون های ورزشی فوتبال تبریز فدراسیون های ورزشی باشگاه تراکتور پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۴۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ایرانشهر به سه پرونده، قاچاق سوخت به میزان ۶۴ هزار لیتر و ارزش ۲ میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال رسیدگی کرد.
انصاری افزود: این شعبه پرونده خرید و فروش و حمل ۲ هزار و ۴۰۰ هزار لیتر گازوئیل به ارزش ۸۹۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به مدارک موجود و نوع کشف سوخت در خودرو، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت‌ها متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۷۹۷ میلیون جزای نقدی محکوم کرد.
وی درباره پرونده قاچاق ۲ هزار و ۳۴۰ لیتر سوخت به ارزش یک میلیارد و ۲۶ میلیون ریال، ادامه داد: شعبه رسیدگی کننده ضمن ضبط سوخت کشف شده متهم را به پرداخت ۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: همچنین شعبه پرونده قاچاق یک هزار و ۶۶۰ لیتر گازوئیل به ارزش ۷۳۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۴۷۶ میلیون جریمه نقدی محکوم کرد.

 

دیگر خبرها

  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اظهارات تازه وکیل توماج صالحی درباره پرونده موکلش
  • خبر مهمی که وکیل توماج صالحی درباره او اعلام کرد
  • وکیل توماج صالحی: موکلم از فسادفی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • وکیل توماج صالحی : موکلم از فساد فی الارض تبرئه شده و شامل عفو رهبری می‌شد
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان