Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، از راه اندازی طرح ابتکاری پویش «نان صلواتی» در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: تاکنون خیرین، ۱۱۰ روز نان صلواتی در محلات محروم استان را تقبل کرده‌اند. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، همزمان با شیوع کرونا در کشور، بخش‌های مختلف کارایی خود را با نیاز روز منطبق کردند که یکی از منعطف‌ترین نهادهای آذربایجان شرقی در این حوزه برای جمع آوری کمک‌های مردمی علی رغم داشتن مسئولیت در این حوزه، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان است اغلب وظیفه آن برنامه ریزی و اجرای مناسبت‌های ملی و مذهبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شورا به صورت ابتکاری و با کمک خیرین، از طرح «هر مسجد ذبح یک قربانی» و اهدای بیش از 1700 بسته معیشتی تا پویش «نان صلواتی» در محلات محروم استان را برنامه ریزی و اجرا می‌کند که ابتکار آنها به پخت نان صلواتی در روز قدس در محلات کم برخوردار تبریز هم کشیده شده است.

برای اطلاع از جزئیات اقدامات ابتکاری این شورا در آذربایجان شرقی، با حجت الاسلام و المسلمین رسول برگی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی به گفت‌وگو پرداختیم:

حجت‌الاسلام رسول برگی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به فعالیت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در ایام کرونا، اظهار داشت: این شورا هیچ بودجه‌ای در زمینه کرونا ندارد ولی خیرین با اعتماد به شورا، این مجموعه را به «جهاد خدمت رسانی» تبدیل کرده‌ایم.

وی فرمان مقام معظم رهبری برای کمک مؤمنانه و مواسات را مورد اشاره قرار داد و گفت: برای اطاعت از رهبری «جهاد خدمت رسانی» که قبل از فرمان ایشان راه اندازی شده بود، جنبه‌های وسیع‌تری به خود گرفت و خدمات کرونایی در شهرهای استان چندین برابر شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، ضد عفونی معابر را از اقدامات جهادی این شورا در همکاری با سایر بخش‌های مردمی استان عنوان کرد و گفت: شورای هماهنگی در روز 12 فروردین به دلیل شرایط خاص کرونایی، به جای برگزاری جشن، کارگاه تولید ماسک صلواتی راه اندازی کرد.

وی در مورد طرح «هر مسجد ذبح یک قربانی» هم توضیح داد و ابراز داشت: تا کنون 27 رأس قربانی در مساجد تبریز ذبح شده و در بین نیازمندان توزیع شد که این اقدام در راستای توصیه مقام معظم رهبری برای «هر مسجد ذبح یک قربانی» بوده است.

حجت‌الاسلام برگی از تأمین بیش از 1100 دست لباس حفاظتی «گان» کادر درمانی خبر داد و گفت: این لباس‌ها که توسط خیرین تهیه و در اختیار شورا قرار گرفته است، بر اساس میزان نیاز به بیمارستان‌های امام رضا، اسکو، شبستر، مراغه و شهید محلاتی تبریز اهدا شده است.

بازرسی و نظارت بر واحدهای نانوایی در استان تشدید می‌شود

وی اعتماد خیرین به شورا را یکی از ارزشمندترین دستاوردها در ایام کرونا دانست و افزود: یکی از خیرین تبریز 5 دستگاه ونتیلاتور دستگاه تنفس مصنوعی به ارزش 100 میلیون تومان را خریداری و در اختیار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قرار داد که این دستگاه‌ها نیز از طرف خیّر، به بیمارستان امام رضا (ع) که مرکز اصلی پذیرش و درمان بیماران کرونایی است، اهدا شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه این شورا از هیچگونه بودجه دولتی برای اینگونه اقدامات برخوردار نیست، خاطر نشان کرد: بیش از 1700 بسته معیشتی با حمایت خیرین توسط این شورا به نیازمندان اهدا شد که در آخرین مرحله، 600 بسته در میلاد امام حسن (ع) و با حضور نماینده ولی فقیه در استان آماده تحویل شدند.

وی از راه اندازی طرح ابتکاری پویش «نان صلواتی» در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: تاکنون خیرین، 110 روز نان صلواتی در محلات محروم استان را تقبل کرده‌اند که 38 روز آن اجرا شده و 72 روز آن هم در ایام آتی به تدریج در مناسبت‌های مختلف و در محلات مختلف پخته می‌شود.

حجت‌الاسلام برگی با اشاره به جزئیات این پویش و طرح، ادامه داد: در پویش نان صلواتی، خیرین هزینه پخت یک روز نانوایی را تقبل کرده و پرداخت می‌کنند و در محلات محروم و کم برخوردار، نانوایی‌ها در طول همان روز نان صلواتی به مردم محله اهدا می‌کنند که به عنوان مثال در روز ولادت امام حسن مجتبی (ع) در 12 محله ارائه نان صلواتی داشتیم.

وی با بیان اینکه هزینه هر روز اهدای نان صلواتی در نانوایی‌های منتخب محلات کم برخوردار، حداقل 600 هزار است ابراز داشت: یکی از خیرین به تنهایی 70 روز نان صلواتی را بر عهده گرفته و یا هیئات هزینه نان صلواتی برخی از محلات را پرداخت کرده‌اند که گزارش روزانه آن به مردم ارائه می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، تصریح کرد: معتقدم با اهدای اقلام به یک خانواده، شاید از برخی از خانواده‌ها غافل شویم ولی با اهدای نان صلواتی که برای حفظ آبروی افراد، به همه افراد غنی و فقیر محله محروم عرضه می‌شود، تقریباً اطمینان داریم که فرد نیازمند آن محل، دو سه شب از نظر معاش اولیه تأمین شده است.

وی با بیان اینکه این طرح را به مناسبت‌های مختلف در محلات کم برخوردار اجرا می‌کنیم، گفت: به مناسبت ایام شهادت حضرت علی (ع) این طرح در حال برگزاری است و پایان این هفته نیز به مناسبت روز قدس، پویش نان صلواتی اجرا خواهد شد و در صورت کمک خیرین، این اقدام تداوم خواهد داشت.

حجت‌الاسلام برگی در پایان در پاسخ به این سؤال که خیرین در صورت تمایل به همکاری و کمک به این طرح‌های شورا، از چه مسیرهایی باید کمک کنند، ابراز داشت: با حساب شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان در بانک رسالت، به شماره 10.7411244.2 و مراجعه حضوری به دفتر شورا در انتهای خیابان دانشسرای تبریز، امکان دریافت کمک‌ها وجود دارد.

انتهای پیام/111/ش

 

R7887/P/S6,47/CT2 واژه های کاربردی مرتبط قیمت نان آذربایجان شرقی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت نان آذربایجان شرقی قیمت نان آذربایجان شرقی محلات محروم روز نان صلواتی نان صلواتی حجت الاسلام کم برخوردار راه اندازی داد و گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ نماینده ولی فقیه ئر استان لرستان گفت:مسجد پایگاه دین، اخلاق ،معنویت و بزرگترین مرکز  کسب آگاهی و والاترین کانون احیا و تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی است .
حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی با تاکید بر اینکه مسجد باید محور و کانون همه فعالیتهای فرهنکی ،سیاسی و اجتماعی در حامعه باشند، فزود:بهره گیری از همه ی ظرفیتهای استانی را برای رونق مساجد و جذب جوانان مومن، نخبه و انقلابی خواستار شد .
فرمانده سپاه حضرت ابالفضل(ع) لرستان هم به هجمه ی گستره فرهنگی دشمن علیه ملت ایران و ارزشهای اسلام و انقلاب اسشاره کرد و گفت: مساجد باید محل رجوع مردم و مرکر حل مشکلات آنان باشد .
 سردار باقری افزود: یک هزار و ۸۰۰ پایگاه بسیج در استان وجود دارد و برنامه ریزی شده همه آنان را به مساجد منتقل کنیم .
مدیر کل صداوسیمای استان لرستان هم گفت: هویت بخشی به مساجد و تولید برنامه های مختلف فرهنگی، سیاسی ،اجتماعی واقتصادی با محور مساجد و استودیو گریزی را از سیاست های رسانه ملی برای محور قرار گرفتن مساجد عنوان کرد و افزود: آماده ایم تا پایان سال هر هفته بخشی از برنامه های تولید محتوا در صداوسیمای لرستان را در یکی از مساجد برگزار کنیم .  

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • تشییع دو شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق (ع) در قم
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم