Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بجنورد توضیحاتی درباره پرونده‌های جنجالی شهرداری و اقدامات این مجموعه در حاشیه شهر بجنورد ارائه کرد. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۱ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

هادی زارعی در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار تسنیم در بجنورد٬ با اشاره به وضعیت پرونده‌ای که موسوم به اعطای رایگان یک پروانه ساختمانی 500 میلیونی است٬ اظهار داشت: یک پروانه ساختمانی در دوران سرپرستی شهرداری بجنورد برای ساخت یک بنا داده شده که مقررات شهرداری و شورای شهر در آن زمان رعایت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار بجنورد: مشکلات حاشیه شهر بجنورد 20 روزه برطرف می‌شودنخستین اظهار نظر رسمی شهردار بجنورد؛ از وضعیت «حاشیه شهر» خجالت می‌کشمآئین تکریم و معارفه شهردار بجنورد به روایت تصاویر

وی افزود: من به محض اطلاع از موضوع ورود کردم و برای مشخص شدن جریان٬ ساخت آن بنا متوقف شد و از مالک خواستیم در جلساتی با حضور اعضای کمیسیون مربوطه موضوع بررسی شود که مالک از این امر تمکین نکرد و فعلاً جلوی ساخت بنا گرفته شده است. این یک تخلف اداری در شهرداری است که در حال بررسی است.

زمین فروشی در قبال بدهی‌ها را متوقف کردیم

شهردار بجنورد در ادامه به روند درآمدزایی و هزینه‌های شهرداری اشاره کرد و گفت: هم اکنون علی‌رغم مشکلات مالی و در آمد صفر شهرداری بجنورد از ابتدای سال به علت مشکل کرونا٬ اما هیچ یک از حقوق و مزایای کارکنان شهرداری به تعویق نیفتاده و به ورطه زمین فروشی هم نیفتاده‌ایم.

زارعی با بیان برخی مطالبات شهرداری از دستگاه‌ها٬ تصریح کرد: شهرداری مطالبات میلیاردی از چندین دستگاه دارد که متاسفانه علی‌رغم پیگیر‌های متعدد٬ این مطالبات پرداخت نشده است. البته بدهکاری شهرداری به تامین اجتماعی هم یک رقم میلیاردی است که ماهانه بیش از 800 میلیون تومان سود به آن تعلق می‌گیرد و این موضوع مشکلات شهرداری را دو چندان کرده است.

شهردار بجنورد با انتقاد از روند زمین فروشی به علت رفع بدهکاری‌های شهرداری در سنوات گذشته٬ گفت: متاسفانه زمین‌های شهرداری در عوض مطالبات دستگاه‌ها واگذار شده که این درآمد شهرداری را کاهش داده است. ما در چند ماه اخیر جلوی این کار را گرفتیم و اکنون چند قطعه زمین که در شرف بازداشت توسط تامین اجتماعی بود به مزایده گذاشته شد و ارزش افزوده زمین‌ها با تفکیک و قطعه بندی بیشتر شد و این به نفع شهرداری است.

استخر روباز بانوان هیچ مجوزی برای ساخت ندارد

هادی زارعی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به چالش‌های پیش‌آمده درباره استخر روباز بانوان در بش‌قارداش بجنورد٬ گفت: متاسفانه این مکان از ابتدا مجوزهای لازم را از دستگاه‌های متولی نداشته است و ما هم مجبوریم این مکان را تغییر کاربری بدهیم.

وی افزود: تمام مدیران شهرداری و شورای شهر اذعان دارند که این مکان مجوز ساخت نداشته اما نمی‌دانم با چه مجوزی این هزینه از جیب بیت‌المال انجام شده است؟ رییس کل دادگستری خراسان شمالی هم اخیراً به موضوع ورود کرده‌اند و منتظریم تا تکلیف نهایی توسط شورای شهر مشخص شود.

شهردار بجنورد گریزی هم به وضعیت آسفالت معابر مرکز استان زد و گفت: متاسفانه زیرسازی معابر بجنورد برای آسفالت مناسب نبوده و فقط عملیات آسفالت ریزی انجام شده است که این موضوع باعث دوباره کاری و خرابی آسفالت شده و در سال 99 به اوج خود رسیده است. باید زیرسازی همه معابر اصلاح شود که این نیازمند یک زمان زیاد است.

زارعی تصریح کرد: در یک برنامه میان مدت٬ آسفالت معابر بجنورد از هسته مرکزی شهر تا حاشیه ها اصلاح می‌شود و این نیازمند همکاری و صبر مردم است.

وی به حواشی شهر بجنورد هم اشاره داشت و گفت: شهردارها برای نشان دادن کار خود و به دست آوردن مقبولیت اجتماعی و شهروندی٬ نیازمند حضور و کار در هسته مرکزی شهر هستند. کار کردن در خیابان‌های مرکزی نمود بیشتری دارد و به همین علت اقبال شهردارها به حاشیه شهر کمتر است٬ ولی ما بنا را بر اقدام جهادی در حواشی شهر داریم و می‌خواهیم حواشی را از وضعیت فعلی خارج کنیم.

شهردار بجنورد در پایان اظهار داشت: مشخص نیست من سال آینده و با شورای بعدی هم شهردار باشم یا نه و به همین علت زمان برای کار بسیار کم است و می‌خواهم در این زمان کم همه تلاشم را برای آبادانی بجنورد انجام دهم.

بخشی از گفت‌‌وگوی تسنیم با شهردار بجنورد را در این قطعه ویدئویی می‌بینید.

انتهای پیام/311/ش

R7719/P/S6,55/CT16

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهردار بجنورد حاشیه شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۲۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند

ایسنا/کرمان در قالب پویش «شهردارشو»، در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی به عنوان شهردار محلات رفسنجان تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز کردند.

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان عصر امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز به‌کار شهرداران نوجوان دهه هشتادی با حضور دستیار رییس جمهور در امر مردمی سازی، اظهار کرد: کاری که شهرداری رفسنجان با همراهی شورای شهر انجام دادند کار بسیار بزرگ، منحصر بفرد و فراموش‌شده‌ای است.

وی به شهادت تعداد زیادی دانش‌آموز در دوران دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: بزرگترین فرصت را همین جوانان برای جمهوری  اسلامی به وجود آورند.

استاندار کرمان عنوان کرد: در مسائل شهری مردم توقعات متنوعی دارند که زمانی که یک جمع هزار نفری در تصمیم‌گیری‌های شهری دخالت می‌کنند، تصمیم‌گیری‌ها پیامد خوبی خواهد داشت.

فداکار تصریح کرد: مدیرپروری یکی دیگر از نتایج این پویش است و مهم‌تر از آن کاری‌ست که با محوریت مسجد انجام می‌شود و این کار جای تقدیر دارد.

الگوی موفق شهرداری رفسنجان در کشور اجرا شود

امام جمعه رفسنجان نیز در این مراسم گفت: کاری که شهردار و شورای اسلامی شهر رفسنجان انجام دادند کاری بود که امام راحل(ره) بنیان آن را بنا نهادند. در دوران دفاع مقدس جوانانی مانند شما چالش بزرگی را در انقلاب اسلامی به سرانجام رساندند.

حجت‌الاسلام اصغر عسکری افزود: شهردار رفسنجان به جوانان دهه هشتادی میدان دادند و از فکر و تدبیر آنها برای کار و اداره شهر بهره می‌گیرند. شهردار به این جوانان اعتماد کرد و اداره شهر را به آنان سپرد و به آنها شخصیت داد.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار رفسنجان گفت: مطمئن باشید این آقایان و خانم‌ها غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به‌عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

عسکری خطاب به دستیار رئیس جمهور نیز اظهار کرد: از دستیار رئیس جمهور هم تقاضا دارم این تجربه موفق را به هیات دولت و کشور معرفی کنند که این همه مدیر در حال تربیت است. این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطئمن باشید کشور از جوانان مدیر و مدبر و ارزشمند برخوردار است.

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: سردار سلیمانی در دوران دفاع مقدس حدودا ۲۳ ساله بودند که یک لشکر را فرماندهی می‌کردند. الگوی موفق مدیریتی جوان به کشور معرفی کنید.

به گزارش ایسنا، معاون هنری شهرداری رفسنجان نیز در این مراسم به رویکرد محله‌محوری شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: سیاست‌های شهرداری درباره محلات را با تأیید شهروندان محلات دنبال کردیم و در همین راستا بسیاری از جلسات در محلات شهر با حضور شهروندان آغاز شد و تصمیمات در مساجد محلات گرفته شد.

سیدعباس حسینی به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: یکی از خروجی‌های مهم بحث محله‌محوری میدان دادن به شهروندان پویا و فعال در محلات بود که به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان باشند. از همین‌رو بحث شورای محلات را آغاز کردیم و در ۳۰ ماه گذشته شورای محلات در رفسنجان تشکیل شد و امروز در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی این جسارت بزرگی بود که مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان انجام داد و پای کار ایستاد که این اتفاق بزرگ در رفسنجان افتاد که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.

وی ادامه داد: پس از فراخوان ۳۰ روزه و ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و بر اساس شاخص‌های شورای محله، شهردار محله انتخاب شد. امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها تیم ۹ نفره دارند و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند. این افراد تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفتند و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.

حسینی افزود: قرار است این شهرداران طرح‌ها و برنامه‌های خود متناسب با احصای مشکلات محله در شورای محله ارائه داده و در عین حال الزامات بودجه شهرداریرعایت خواهد شد. پس از تصویب طرح در شورای محله، طرح به شهرداری ارائه و بودجه مورد نظر به این طرح ارائه و اجرا خواهد شد. در ضمن این طرح به وسیله خود شهرداران دهه‌هشتادی می‌تواند اجرا شود.

معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ماجرای دلخراش ترین پرونده آدم ربایی از زبان کاراگاه پلیس / هنوز هم از فکر کردن به این پرونده احساساتی می شوم (فیلم)
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • ماجرای جنجالی شدن اهدای دکترای افتخاری به رئیسی
  • اظهارات جنجالی دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرد! / پرونده باز است
  • خیابان کشاورز بجنورد بازگشایی شد + فیلم
  • معرفی شهردار جدید گوراب زرمیخ
  • پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در بجنورد به مقصد «بش‌قارداش» برگزار شد
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت به بازیگر جنجالی