Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین عربی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره تأثیر کانون‌ها در مسئولیت‌پذیری اجتماعی و اخلاق حرفه‌ای اظهار کرد: قطعاً تأثیراتی دارند اما درحال حاضر نسبت به سال‌های گذشته نقش آن در دانشگاه کم رنگ‌تر شده که می‌تواند ناشی از مسائل اقتصادی باشد.

وی افزود: در واقع با اولویت قرار گرفتن مسائل اقتصادی، فعالیت‌های فرهنگی هم تحت تأثیر آن قرار می‌گیرند و این امر سبب شده تا قدرت کانون‌ها در دانشگاه کم‌تر شود، همچنین عدم اصلاح آیین نامه‌های کانون‌ها در روند فعالیت آنها بسیار تأثیرگذار است؛ به طور مثال کانون موسیقی در این دانشگاه فعالیتی ندارد و تلاش‌های بسیاری برای فعالیت دوباره آن انجام شده اما به دلیل برخوردهای سلیقه‌ای، این شرایط تاکنون فراهم نشده و به طور کلی این گونه مسائل سبب دلسرد شدن دانشجویان می‌شود؛ اما در صورت رفع این مشکلات و بهبود شرایط کانون ها می‌توانند تأثیر بسیاری در فرهنگ داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کانون فیلم و سینما دانشگاه علم‌وصنعت با اشاره به دستاوردهای حضور و فعالیت در این حوزه گفت: فعالیت در این زمینه می‌تواند دستاوردهای بسیاری داشته باشد که می توان به آشنایی با فعالیت‌های گروهی و مسئولیت‌پذیری اشاره کرد؛ همچنین با فعالیت در این زمینه امکان شکوفا شدن استعدادها و علاقه‌های دانشجویان فراهم می‌شود.

عربی در باره تأثیر کانون‌ها در اعتماد بین سازمانی و بین شخصی گفت: در بعضی از شرایط دیده شده که اعتمادی بین دانشجویان وجود ندارد اما به دلیل عدم حمایت دانشگاه و تکیه دانشجویان بر خود آسان‌تر و بهتر این اعتماد بین آنها شکل می‌گیرد و معمولا افرادی که در زمینه کانون‌ها فعالیت می‌کنند دارای یک خط فکری هستند؛ در واقع دانشجویان می‌دانند برای رسیدن به هدف خود باید اعتمادی بین آنها وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: در سطح ارتبطات با سازمان‌ها هم به دلیل آنکه کانون‌ها از سوی دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند این اعتماد به دلیل دانشگاه و در واقع شهرت آن به وجود خواهد آمد.

دبیر کانون فیلم و سینما دانشگاه علم‌ وصنعت با اشاره به مزایا و معایب افزایش تعداد کانون‌ها، تصریح کرد: متمرکز شدن بیشتر داشجویان در یک حوزه می‌تواند از مزایای افزایش تعداد کانون‌ها باشد، به طور مثال در دانشگاه تهران کانونی با عنوان موسیقی خاص دف فعالیت می‌کند که سبب تمرکز بیشتر بر یک حوزه می‌شو اما اگر کانون‌ها به صورت کلی فعالیت کنند بهتر می‌توانند در جهت دهی افکار دانشجویان مؤثر باشند.

اعضای کانون‌ها موفق‌تر از سایر دانشجویان هستند

عربی تأکید کرد: دانشگاه علم و صنعت به دلیل فنی و صنعتی بودن، تک بعدی است و فعالیت در کانون‌ها برای دانشجویان به نوعی یک کار جانبی، متفاوت و تأثیرگذار محسوب می‌شود؛ به طور مثال اکران فیلم را نمی‌توان در یک دانشگاه صنعتی یاد گرفت اما با حضور در کانون‌ها این شرایط برای دانشجویان فراهم می‌شود. نکته مهمی که وجود دارد این است که افرادی که در فعالیت‌های کانون‌ها مشارکت می‌کنند نسبت به سایر دانشجویان موفق‌تر هستند بنابراین کانون‌ها در تک بعدی نبودن دانشجویان بسیار تأثیرگذار است.

وی با اشاره به استقبال خوب دانشجویان از برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون، تشریح کرد: کانون فیلم به دلیل عام پسند بودن با استقبال خوبی از سوی دانشجویان در اجرای برنامه‌های خود روبه‌رو شده است و در واقع کانون فیلم، تئاتر و بهار از بیشترین مخاطب برخوردارهستند. همانطور که گفته شد حمایت‌های مسئولان و دانشگاه سلیقه‌ای بوده و بودجه‌ای که در اختیار کانون‌ها هم قرار می‌گیرد بسیار کم است و هرسال کم‌تر هم می‌شود که این مسائل می‌تواند ضربه‌های بسیاری به کانون‌ها و فعالیت‌های آنها وارد کند.

دبیر کانون فیلم و سینما دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: در زمینه حمایت‌های مالی بودجه‌ای که به کانون‌ها اختصاص داده می‌شود به دلیل تورم و هزینه‌های بسیار زیاد کم‌تر می‌شود و این یک چالش است. نکته مهمی که وجود دارد این است که هزینه شخصی در حد معمولی انجام شده و با ارائه فاکتور به دانشجویان بازگردانده می‌شود.

عربی با تأکید بر تأثیر مسائل اقتصادی در کاهش تمایل دانشجویان برای عضویت در کانون‌ها اظهار کرد: چندین دلیل برای این موضوع وجود دارد که مهم‌ترین آن مسائل اقتصادی است؛ به این معنا که در اوایل دهه 80 اعضای کانون‌ها حقوق دریافت می‌کردند و با کم رنگ‌تر شدن این امر و دانشجویی شدن آن تمایل آنها هم برای عضویت و فعالیت در کانون‌ها کم شده است.

وی افزود: علاوه بر مورد ذکر شده دانشجویان اشتیاق کمتری برای فعالیت و حضور در کانون‌ها دارند. دانشگاه به مکانی تبدیل شده که دانشجویان صرفا برای درس حضور پیدا می‌کنند و درصدد خارج شدن از کشور از طریق دانشگاه هستند و تمایلی برای انجام فعالیت در زمینه کانون‌ها ندارند؛ همچنین بی‌مهری مسئولان دانشگاهی نسبت به این حوزه در عدم تمایل دانشجویان بسیار موثر است.

دبیر کانون فیلم و سینما دانشگاه علم و صنعت گفت: بهبود این شرایط از یک سو به دانشگاه مربوط می‌شود که شرایط را برای فعالیت بهتر دانشجویان و کانون‌ها فراهم کند و برای این حوزه ارزش قائل شوند. دانشجویان هم باید در زمینه معرفی کردن کانون‌ها اقدامات مؤثرتری انجام دهند و برنامه‌های اجرایی توسط آنها سبب شناساندن نام کانون‌ها شود، می تواند در بهبود این شرایط مؤثر باشد.

عربی درباره روش‌ها و ابزارهای مورد استفاده کانون‌ها برای تبلیغات برنامه‌های خود، تشریح کرد: اکثر کانون‌ها از فضای مجازی برای تبلیغات فعالیت‌های خود استفاده می‌کنند و می‌توانند از پتانسیل‌های این فضا به خوبی بهره مند شوند که درحال حاضر بهترین روش است.

انتهای پیام/

342 / 320 دانشگاه علم و صنعت کانون ها ی فرهنگی کانون فیلم و سیما فعالیت های جانبی مسئولیت پذیری کارگروهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت کانون ها ی فرهنگی مسئولیت پذیری کارگروهی دانشگاه علم و صنعت مسائل اقتصادی کانون ها کانون ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۳۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه ایران نوشت: عباس میلانی از چهره‌های شاخص اپوزیسیون ایرانی، در گفت‌وگو با یک شبکه فارسی زبان، اتفافاتی را که در دانشگاه‌های امریکا می‌افتد متأثر از جمهوری اسلامی ایران دانست.

وی در این رابطه تأکید کرد که قدرت رسانه‌ای آیت‌الله خامنه‌ای را می‌توان در دانشگاه‌های امریکا و اروپا مشاهده کرد؛ آنچه در دانشگاه‌های امریکا اتفاق می‌افتد، نتیجه فعالیت‌های گسترده تشکیلاتی ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است.

گفتنی است که در طول دو هفته گذشته، دانشگاه‌های امریکا صحنه اعتراض دانشجویان نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شده است؛ اعتراض‌هایی که با سرکوب دانشجویان و بازداشت قریب به ۲ هزار نفر از آنها همراه بوده است.

کد خبر 849544 منبع: ایران برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • دانشجویان نشان دادند که نسبت به آنچه در جهان می گذرد، بی‌تفاوت نیستند
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است