Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهشید چوبداری با اشاره به هدف اصلی دولت تدبیر و امید برای استفاده از توان گروه های مردم نهاد در زمینه توسعه مهارت های اجتماعی، افزود: سمن ها با همین هدف در نقاط مختلف کشور از جمله خراسان جنوبی شکل گرفته و امیدواریم با مشارکت این تشکل ها شاهد روند روبه رشد مهارت های اجتماعی در این استان باشیم.

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی مهشید چوبداری مدیرعامل سمن فصل جدید زندگی در رابطه با نقش سمن ها در خصوص افزایش و ارتقای سلامت روان جامعه گفت: از آن جایی که سمن یا سازمان‌های مردم نهاد، سازمان‌هایی غیر دولتی و غیر خصوصی هستند که به طور خودجوش و بنا بر نیاز طبیعی مردم شکل گرفته اند، می توانند در تجمیع نیروهای اجتماعی و مردمی نقش فعالی داشته باشند و از این پشتوانه به بهترین وجه در جهت اهداف فرهنگی و اجتماعی خود گام‌های موثری بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی گفت: گروه های مردم نهاد می توانند در حوزه های مختلف از جمله فرهنگ سازی، توسعه، محیط زیست، ورزش، بهداشت، سلامت، هنر و صنایع دستی نقش آفرینی کنند.

مدیرعامل سمن فصل جدید زندگی بر تاثیر سمن ها بر پویایی و تحرک بدنه اجتماع تاکید کرده و ادامه داد: سمن ها با آگاهی‌رسانی به افراد مختلف جامعه می توانند آنان را در دستیابی به مهارت های صحیح اجتماعی یاری کنند.

عضو شورای مشورتی با اشاره به هدف اصلی دولت تدبیر و امید برای استفاده از توان گروه های مردم نهاد در زمینه توسعه مهارت های اجتماعی، افزود: سمن ها  با همین هدف در نقاط مختلف کشور از جمله خراسان جنوبی شکل گرفته و امیدواریم با مشارکت این تشکل ها شاهد روند روبه رشد مهارت های اجتماعی در این استان باشیم.

با توجه به این که سلامت روان جامعه از جمله اهداف و نیازهای اولیه و زیر بنایی برای اشخاص است،اشاره کرد سمن فصل جدید زندگی با هدف توسعه مهارت های شخصی در راستای ایجاد تغییر و تحول اساسی در زندگی تشکیل گردیده است.

وی بیان کرد: می توان از این بستر برای رشد و ترقی سلامت روان که زیر بنای تمام نیازهای بشری است استفاده کرد و چون سازمانهای مردم نهاد، سازمانهایی هستند که اعضای آنها از انگیزه بالایی برای فعالیت و کار برخوردارند، می توانند به عنوان یک سرمایه اجتماعی کار کردهای زیادی را برای بستر سازی سلامت روان در جامعه داشته باشند.

مهشید چوبداری در رابطه با مشکلات سازمانهای مردم نهاد گفت: مهم ترین مشکل این سمن ها عدم حمایت از طرف مسئولان و مردم است، چرا که هنوز این باور در مردم شکل نگرفته است که هزینه کردن برای سلامت جامعه و خودشان می تواند ساختارهای فرهنگی و اجتماعی جامعه را از خطرهای جدی مصون بدارد.

وی در انتها با اشاره به نقش پررنگ آموزش در جامعه و استان بیان کرد درسمن فصل جدید زندگی کارگاه های آموزشی با هدف توانمندسازی جوانان و بانوان در راستای سلامت روان جامعه و توسعه فردی برگزار می شود چون اعتقاد راسخ داریم آسیب های اجتماعی که در استان گریبان گیر آن هستیم ریشه در عدم آگاهی و آموزش به ویژه در قشر جوان و بانوان است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مهارت های اجتماعی مردم نهاد سلامت روان سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های ایثارگری با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در سالن جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این برنامه گفت: امیدوارم این نشست و مصوبات آن مایه برکات و توفیقات روزافزون برای تشکل‌های ایثارگری و همچنین تعمیق اشتراکات بین دو نهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران و شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد.
وی ادامه داد: دو نهاد بنیاد شهید و شورای انقلاب فرهنگی به دستور امام راحل(ره) ایجاد شده و در حقیقت هردو نهاد فرهنگی هستند، ایشان در آن زمان با نگاه به حکمرانی اسلامی ۱۶ نهاد را تأسیس کردند و خمیرمایه و بن‌مایه‌ این دو نهاد برگرفته از نظرات امام راحل(ره) است و ما ریشه‌های مشترکی داریم.
نریمانی با اشاره به موضوع شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری بر بحث جهش تولید با مشارکت مردمی، خاطرنشان کرد: هدف از این نشست با حضور دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر که عمده فعالیت‌های فرهنگی آنها در عرصه ملی و بین‌المللی است، عمل به دستورات معظم له است و در حال حاضر چهار تشکل ما در سازمان ملل کرسی مشورتی داشته و در خصوص پیگیری حقوق مصدومان شیمیایی فعالیت دارند.
مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه تشکل‌ها در بحث فرهنگی نیز با نگاه مردمی سازی که حدود ۱۵ سال است بنیاد شهید به آن می‌پردازد، فعال هستند تاکید کرد: تاکنون حدود ۷۵۰۰ نفر ساعت برای کل تشکل‌ها بحث آموزشی با هدف توانمندی این عزیزان داشتیم تا در زمینه توسعه فرهنگی نقش ایفا کنند، تشکل‌ها با توجه به ضریب نفوذ و سرمایه اجتماعی که دارند به جز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، می‌توانند در دیگر بحث‌ها هم وارد شده و با هماهنگی‌ با آنها در موضوعات مهم کشور نقش آفرینی کنیم.
وی اظهار کرد: تشکل‌های ایثارگری در زمینه موضوعات مختلفی نقش ایفا کرده‌ و امروز دامنه فعالیت تشکل‌ها به حدی رسیده که علاوه بر این اقدامات، در زمینه حل مسائل و مشکلات کشور هم نقش آفرینی می‌کنند.
نریمانی ادامه داد: هیئت‌های اندیشه ورزی از تشکل‌ها تشکیل دادیم تا در زمینه‌های مختلف فعالیت کنند و یکی از موضوعات اساسی در بحث توسعه فرهنگی کشور، افزایش روحیه ایثار است که با حمایت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه مسائل مهم کشور عملی می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست اظهار کرد: بنا بر این بود که از تشکل‌های مردمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی استفاده کنیم و تلاش شد که اینجا به قرارگاه تبدیل شود و ستادهایی تعریف و در ذیل آن میزهایی طراحی شد که نخبگان فعال مردمی در آن عضو فعال هستند. ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را در دستور کار قرار داده و با بنیاد نیز جلسه مشترکی داشته و میز ایثار و شهادت را در اینجا راه‌اندازی کردیم.
حجت‌الاسلام خسروپناه بیان کرد: پیشنهاداتی مطرح شد مبنی بر اینکه میز ایثار و شهادت را فعال کنیم تا بتوانیم از ظرفیت‌های دستگاه‌ها مختلف استفاده کنیم. همچنین در خصوص اسناد تشکل‌های مختلف شاهد و ایثارگر تلاش شود تا در حکمرانی کشور مشارکت کنند، البته که در حال حاضر اینجا محل فعالیت فعالان مردمی است و به برکت خون شهدا که همواره در مسائل دنیوی راهگشای ما هستند ادامه دار خواهد بود و همچنین فعال‌سازی دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دستور کار قرار دارد.
همچنین در این نشست اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیان گزارش عملکرد و پیشنهادات خود پرداختند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • مردم و تشکل‌های اجتماعی از «طرح نور» حمایت و پشتیبانی کرده‌اند
  • مجموعۀ ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد