Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@03:38:08 GMT

افتتاح ۵ پروژه کشاورزی در نهاوند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۷۷۹۹

ایسنا/همدان سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: پنج پروژه کشاورزی در هفته جهادکشاورزی در شهرستان نهاوند افتتاح می شود.

حسین فضلی در گفت‌وگو با ایسنا، به پروژه های قابل افتتاح در هفته کشاورزی در نهاوند اشاره کرد و افزود: پروژه گلخانه سبزی و صیفی واقع در باروداب در زمینی به مساحت ۵۵ هکتار و اشتغالزایی پنج نفر و از محل اعتبارات دولتی و بهره مندی دو خانوار و یک روستا و ۱۵ هزار میلیون ریال اعتبار افتتاح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پروژه آبیاری بارانی واقع در وسج در زمینی به مساحت ۵۴.۵ هکتار و اشتغالزایی ۵۰ نفر و از محل اعتبارات ملی و بهره مندی یک روستا و ۳۰ خانوار و اعتبار ۷۴۴۴ میلیون ریال و پروژه آبیاری بارانی واقع در وسج با مساحت ۲۸ هکتار و اشتغالزایی ۳۰ نفر و از محل اعتبارات ملی و بهره مندی یک روستا و ۱۵خانوار و با اعتبار ۳۳۳۰ میلیون ریال از دیگر پروژه ها به شمار می آید.

فضلی اضافه کرد: پروژه آبیاری بارانی وسج در زمینی با مساحت ۲۶ هکتار و اشتغالزایی ۲۵ نفر و از محل اعتبارات ملی و بهره مندی یک روستا و ۱۶ خانوار و اعتبار ۳۰۱۰ میلیون ریال و پروژه پرورش ماهی واقع در اکبرآباد با حجم کار ۱۰ تن و با اشتغالزایی سه نفر و از محل اعتبارات استانی و بهره مندی ۲۰ روستا و دو خانوار با اعتبار ۲۷۰۰ میلیون ریال  نیز در این هفته افتتاح می شود.

وی با بیان اینکه کشاورزی رکن اصلی توسعه، اشتغالزایی و محور اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: یکی از مخاطبان اصلی جهش تولید مدنظر مقام معظم رهبری بخش کشاورزی  است به طوریکه این بخش بیشترین تلاش را برای خوداتکایی و بهره‌وری و کمترین میزان وابستگی به خارج از کشور را در دستور کار دارد.

سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نهاوند در ادامه خاطرنشان کرد: امسال هفته نکوداشت جهادکشاورزی با شعار «کشاورزی، جهش تولید و امنیت غذایی» از ۲۱ تا ۲۷ خردادماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به شعار امسال هفته جهادکشاورزی گفت: «کشاورزی، جهش تولید و امنیت غذایی» شعار محوری این هفته و سال پیشرو است که رویکرد تبیین دستاوردهای بخش کشاورزی برای تحقق جهش تولید با تأکید بر تبیین دستاوردهای وزارت جهادکشاورزی در جهش تولید، ایده‌های ناب، کشاورزی دانش‌بنیان و مدیریت جهادی است.

فضلی با اشاره به اینکه در سال جاری مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نهاوند محورهای موضوعی مختلف امنیت غذایی و کشاورزی پایدار مانند توسعه کشت گلخانه‌ای و گیاهان دارویی که اخیراً مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید داشتند را مد نظر دارد، یادآور شد: این مجموعه روش‌های نوین آبیاری، مکانیزاسیون کشاورزی، اهمیت الگوی کشت در شهرستان، تأمین نهاده‌های کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی با جدیت در قالب سند توسه راهبردی شهرستان گنجانده و در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد كشاورزي کشاورزی هکتار و اشتغالزایی شهرستان نهاوند میلیون ریال بهره مندی یک روستا جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید

براساس تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد در سال 1368، هفت طرح ملی فولاد در 7 منطقه کشور راه‌اندازی شد که شرکت فولاد بافت، یکی از پروژه‌های این طرح بزرگ ملی است.

فاز اول شرکت احیا استیل بافت

طرح فولاد بافت شامل دو فاز 1 و 2 می‌شود. تاکنون در فاز یک، موفق به احداث واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی معادل 800 هزار تن در سال و با کمک فناوری احیای مستقیم PERED به روش ایرانی (افتتاح‌شده در آبان 1398) شده است.

ارزش فاز یک شرکت احیا استیل بافت، بالغ بر 120 میلیون یورو است. با تولید ویژه خود نه‌تنها موفق شده اقتصاد و تولید کشور را متحول کند، بلکه صدها نیروی جوان را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به سرکار آورده است.

همان‌طور که اشاره شد، محصول شرکت احیا استیل بافت، آهن اسفنجی است. گندله سنگ آهن ماده اولیه کارخانه فولاد بافت است و توسط مجموعه‌های داخلی تامین می‌شود. این محصول واسطه‌ای بوده که پس از تولید، به‌عنوان ماده اولیه توسط کارخانجات تولیدکننده شمش آهن به مصرف می‌رسند.

شرکت احیا استیل بافت، تنها در 4 سال فعالیت خود نه‌تنها به ظرفیت اسمی خود دست پیدا کرده، بلکه موفق به تولیدی تا 4% بیش از ظرفیت پیشین شده است. فولاد بافت هم‌اکنون نیز، در پی راه‌اندازی فاز دوم تولیدات خود است.

فاز دوم شرکت استیل بافت

فاز دوم این شرکت، مطابق با روند فاز یک متمرکز بر تولید آهن اسفنج با 800 هزار تن ظرفیت خواهد بود. سرمایه‌گذاری این فاز، چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومان برآورده شده و همان‌طور که در گذشته وعده داده شده بود، فاز دوم تولید آهن اسفنجی این شرکت در اردیبهشت ماه سال 1403 آغاز به کار خواهد کرد.

همان‌طور که در فاز یک، تولید خیره‌کننده و درخشانی از این شرکت فولادی در اقتصاد و تولید کشور دیدیم، پیش‌بینی می‌شود در فاز 2 نیز نتایج مثبت و شایان‌توجهی را شاهد بوده و جوانان مستعد و تحصیل‌کرده بیشتری را در سراسر کشور، مشغول به کار ببینیم.

سخن پایانی

شرکت احیا استیل فولاد بافت، یکی از 7 شرکت فولادی برتر کشور است که تنها در فاز اول تولیدات خود توانسته به ظرفیت 800 هزار تن در سال دست پیدا کرده و چیزی در حدود 4% بیشتر از ظرفیت ازپیش‌تعیین‌شده نیز تولید کند.

فاز دوم تولید آهن فولاد نیز، به‌زودی در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت اسمی 800 هزار تن در سال، با پشتوانه 4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی خواهد شد. تولیدات این شرکت فولادی را می‌توان نقطه عطفی در رشد اقتصاد، تولید و اشتغال‌زایی در کشور دانست. با افتتاح فاز دوم فولاد بافت اشتغال‌زایی این پروژه به 5500 فرصت مستقیم و غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن
  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری