Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گیزمگ، پژوهشگران "دانشگاه کالیفرنیا، برکلی"(UC Berkeley)، روش جدید و جالبی برای مقابله با اثرات پیری ابداع کرده‌اند. آنها در پژوهش جدید خود نشان داده‌اند که رقیق کردن پلاسمای خون موش‌های مسن‌تر می‌تواند تاثیر مهمی بر جوانسازی بافت‌ها و اندام‌ها داشته باشد. این کار با کاهش تراکم پروتئین‌های التهابی که معمولا با بالا رفتن سن افزایش می‌یابند، فرآیند جوانسازی را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهش جدید که ایسنا خبر آن را منشتر کرده،، براساس پژوهشی صورت گرفته است که "ایرنا کانبوی"(Irina Conboy) و "مایکل کانبوی"(Michael Conboy)، پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، ۱۵ سال پیش روی موش‌های پیر و جوان انجام دادند و توانستند برخی از اثرات پیری را در موش مسن‌تر معکوس کنند. نتایج این پژوهش، به انجام دادن پژوهش‌های بیشتری در مورد پروتئین‌ها و مولکول‌های خون موش جوان‌تر منجر شد تا شاید به کند شدن یا معکوس شدن روند پیری کمک کند.

این دو دانشمند هنوز به بررسی اسرار مربوط به روند پیری و پیامدهای پژوهش پیشگامانه خود مشغول هستند اما قصد دارند آن را از زاویه متفاوتی ارزیابی کنند. آنها این ایده را بررسی کرده‌اند که شاید به جای استفاده از پروتئین‌ها و مولکول‌های خون جوان، بتوان با پاکسازی خون پیر از پروتئین‌ها و مولکول‌های مضر، روند پیری را کند کرد.

مایکل کانبوی گفت: ما فکر کردیم که شاید بتوانیم خون خنثی داشته باشیم؛ یعنی خونی که نه پیر و نه جوان باشد. ما اثر این خون را در بهبود موش پیر مورد بررسی قرار خواهیم داد. بدین ترتیب شاید بتوان با رقیق کردن خون موش پیر، به بهبود آن کمک کرد. ما خون رقیق شده را به موش جوان نیز تزریق خواهیم کرد و اگر حال موش جوان بدتر شود، بدین معناست که رقیق کردن خون موش جوان می‌تواند موجب بدتر شدن آن شود.

دانشمندان، این ایده را طی آزمایش‌های درمان با پلاسمای خون مورد بررسی قرار دادند. این تبادل خون خنثی که طی آن، نیمی از پلاسمای خون موش‌های مسن‌تر تعویض می‌شود، به بهبود قابل توجه سلامت آنها منجر شد. تاثیر این جوانسازی بر مغز، ریه و عضلات موش‌ها، مانند نتایج آزمایش اصلی و حتی قوی‌تر از آنها بود. نتایج پژوهش نشان داد که این روند هیچ عوارض بیماری‌زایی برای موش‌های جوان‌تر ندارد.

پژوهشگران با استفاده از تحلیل پروتئومیک، پلاسمای خون و پروتئین‌های آن را بررسی کردند و دریافتند که این فرآیند، مانند یک ‌دکمه ریست مولکولی عمل می‌کند. آنها با این کار، تراکم پروتئین‌هایی را که با بالا رفتن سن افزایش می‌یابند، بررسی کردند و دریافتند پروتئین‌های مفید از جمله آن گروه از پروتئین‌ها که باعث تقویت عروق می شوند، قابلیت شکوفایی پیدا می‌کنند.

تغییر پلاسما در انسان‌ها که در حال حاضر به عنوان روش درمان برخی از بیماری‌های خودایمن در آمریکا ثابت شده است، دو تا سه ساعت زمان می‌برد و عوارض جانبی آن ملایم و یا بدون عوارض جانبی است. این گروه پژوهشی در حال حاضر در مرحله آزمایش‌های بالینی هستند تا ظرفیت این تبادل خون خنثی را در افراد مسن‌تر بررسی کنند.

مایکل کانبوی افزود: برخی از این پروتئین‌ها، مورد توجه ویژه ما قرار دارند و ممکن است که ما در آینده آنها را به عنوان گزینه‌های درمانی در نظر بگیریم.

این پژوهش، در مجله "Aging" به چاپ رسید.

کد خبر 522736 برچسب‌ها سالمندی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سالمندی پلاسمای خون پروتئین ها موش جوان خون موش موش ها مسن تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۲۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توخل جواب رئیس بایرن را داد

به گزارش "ورزش سه"، توماس توخل در پایان فصل از بایرن مونیخ جدا می‌شود. در رابطه با دوران او در این باشگاه نظرات متفاوتی وجود دارد اما قطعا یکی از جالب‌ترین‌ها از سوی رئیس باشگاه مونیخی است.

اولی هوینس درباره رابطه‌اش با توخل می‌گوید: «توماس توخل را سرزنش نمی‌کنم، او اغلب در تگرنسی با من شام می‌خورد، من با او خیلی خوب هستم.»

با این حال، هوینس می‌گوید: «او نگرش متفاوتی دارد. او فکر نمی‌کند که بتواند روی پیشرفت بازیکنانی مانند دیویس، پاولوویچ یا موسیالا کار کند. اگر جواب نداد باید یک بازیکن دیگر بخرید. من فکر می‌کنم باید روی بازیکنان سخت کار کنید و به آنها اعتماد‌به‌نفس بدهید.»

امروز و قبل از شروع بازی بایرن با فرانکفورت، توخل پاسخ این اظهارنظر رئیس را داد و گفت: «این خیلی دور از واقعیت است و من حتی نمی دانم چگونه به آن پاسخ دهم. اگر من چیزی را در 15 سال گذشته ثابت کرده باشم، این است که بازیکنان آکادمی اگر خوب کار کنند، همیشه جایگاهی ویژه در کنار من دارند. من به سختی می توانم حرف های اولی هوینس را درک کنم.»

دیگر خبرها

  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • توخل جواب رئیس بایرن را داد
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • (ویدئو) ثبت رقص و حرکات پروتئین-لیپید برای اولین بار
  • نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»
  • بازهم سرعت غیر مجاز حادثه آفرید/ فوت جوان ۱۷ ساله قمی در بلوار غدیر