Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کودتا برای هر کشوری هزینه زاست، حتی اگر این کودتا برای آن کشور بدون خون ریزی و قتل عام باشد.

آمریکا ظرفیت کودتا را دارد، اما پتانسیل این کشور به خاطر سوابق گذشته آن این نظریه را تقویت می‌کند که آیا احتمال ترور «دونالد ترامپ» می‌رود یا نه؟!

تاریخ آمریکا شاهد چهار ترور بوده است، در این ترور‌ها ۴ رییس جمهور این کشور ترور شده اند که باعث مرگ آن‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین رییس جمهوری که ترور شد، «آبراهام لینکلن»، شانزدهمین رییس جمهوری آمریکا بود.

دومین رییس جمهوری که در آمریکا ترور شد، «جیمز آبرام گارفیلد»، نام داشت؛ «گارفیلد»، بیستمین رییس جمهور آمریکا بود.

سومین رییس جمهور ترور شده آمریکا، «ویلیام مک کینلی» نام دارد؛ او نیز از حزب جمهوریخواه بود؛ او بیست و پنجمین رییس جمهور آمریکا بود که ترور شد.

اما آخرین رئیس جمهور آمریکا که ترور شده «جان اف کندی»، از حزب دموکرات آمریکاست.

«کندی»، جوان‌ترین رییس جمهور آمریکا بود؛ او در سال ۱۹۶۳ ترور شد و راز ترور او نیز تاکنون پنهان مانده است.

ترور‌هایی که در این سطح در آمریکا انجام شده همگی داخلی بوده است.

برخی اعتقاد دارند که نظام حاکم بر آمریکا دست به چنین ترور‌هایی زده است، دلایل گوناگونی نیز مطرح می‌کنند، به عنوان مثال «آبراهام لینکلن» را به خاطر لغو قانون برده داری ترور کردند.

گمانه‌ها در باره چرایی ترور این چهار رییس جمهور زیاد است، اما هر چه هست، اقدام تروریستی است که در آمریکا و علیه روسای جمهور این کشور انجام شده است.

البته هستند روسای جمهوری که ترور شدند، اما جان سالم به در بردند، «رونالد ریگان»، یکی از آن‌هاست.

«رونالد ریگان»، در تاریخ ۳۰ مارس سال ۱۹۸۱ تنها ۶۹ روز پس از شروع ریاست جمهوری ترور شد؛ وی هنگام خروج، پس از سخنرانی در هتل هیلتون واشنگتن، به همراه سه نفر دیگر با شلیک گلوله «جان هینکلی»، زخمی شدند.

انگیزه «هینکلی»، برای حمله، تحت تأثیر قرار دادن بازیگر زن، «جودی فاستر» اعلام شد که پس از دیدن او در فیلم «راننده تاکسی»، دلداده اش شده بود.

«هینکلی»، پس از اقدام به ترور «ریگان»، بازداشت و در سال ۲۰۱۶ میلادی از تیمارستان آزاد شد؛ او ۳۵ سال را در زندان و تیمارستان گذراند.

ترور‌ها همه داخلی بود، یعنی عوامل خارجی یا افراد غیر آمریکایی دست به ترور نزدند.

عاملان ترور یا در صحنه ترور هدف قرار گرفتند یا مانند «هینکلی» سر از تیمارستان روانی در آوردند و دلیل هیچ کدام از ترور‌ها و وابستگی آن‌ها روشن نشد.

اما می‌توان گفت که این چهار رییس جمهور خط قرمز‌های آمریکا را زیر پا گذاشته بودند؛ آمریکا برای خود ضوابط و چارچوب‌هایی دارد که هر شخص از هر حزبی به ریاست جمهوری و کاخ سفید می‌رسد، باید آن‌ها را رعایت کند، در غیر این صورت یا حذف فیزیکی می‌شود یا ترور شخصیتی.

با بررسی سوابق ترور روسای جمهور در آمریکا این ذهنیت ایجاد می‌شود که آیا احتمال دارد که ترامپ نیز ترور شود؟!

«دونالد ترامپ» که رییس جمهور آمریکاست، در دور اول ریاست جمهوری که ماه‌های پایانی آن را می‎گذراند، آمریکا را با چالش‌های بسیاری روبرو کرده است.

ترامپ، زنجیر وار در حال ادامه اشتباهاتی است که برای آمریکا هزینه ساز و دردسر ساز گشته است.

نظام حاکمیتی آمریکا اکنون در حال مدارا با ترامپ است، این نظام سعی دارد تا کم هزینه‌ترین راه را برای کنار گذاشتن ترامپ بیابد، ظاهراً کم هزینه‌ترین راه رسیدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است که چند ماه دیگر در آمریکا برگزار خواهد شد و بر اساس نظر سنجی «سی ان ان»، ترامپ ۲۰ درصد شانس پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را دارد.

اگر این آمار نظر سنجی درست باشد، تحمل ترامپ برای آمریکایی‌ها آسان‌تر خواهد بود، اما اگر به واقیعت نپیوندد و «دونالد ترامپ»، برای دومین بار رییس جمهور آمریکا شد، آنگاه گزینه‌ها می‌تواند تغییر کند.

چه بسا تاکنون نیز طراحی ترور «دونالد ترامپ»، در پشت پرده حاکمیت و زیر سایه سنگین بازیگردانان اصلی آمریکا انجام شده باشد و در انتظار فرصت مناسب برای اجرای عملیات هستند.

نباید در قبال آمریکا احتمالات و پیش بینی‌ها را نادیده گرفت، آمریکا آبستن تحولاتی است که برای نتیجه گیری از این تحولات زمان بیشتری نیاز است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رئیس جمهور آمریکا ترور رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا ریاست جمهوری دونالد ترامپ ترور شد ترور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۰۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

به گزارش ایسنا، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • سفر برنامه‌ریزی‌شده «اردوغان» به آمریکا لغو شد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • اردوغان: حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان