Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@01:05:23 GMT

انیمیشن «صید» تمثیلی از مشکلات انسان امروزی است

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۱۴۳۱۳

انیمیشن «صید» تمثیلی از مشکلات انسان امروزی است

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، در خلاصه موضوع این انیمیشن که با تکنیک دوبُعدی سنتی (روی کاغذ) انجام می‌شود، آمده است: «صیاد در انتظار صید نشسته بود و آگاه نبود که خود، صید صیادی دیگر است...»



سلمان اربابون درباره‌ی شیوه شکل‌گیری انیمیشن کوتاه صید توضیح داد: حدود هفت سال بود قصد ساخت قصه‌ای تمثیلی از مشکلات و گرفتاری‌های انسان کنونی را داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمادهای به کار رفته در این قصه ریشه در فرهنگ و ادبیات فارسی دارند. ماهی در فرهنگ‌های مختلف از جمله ایران، مظهر زندگی و شادابی است. مرد کهنسال در قصه‌ ما با ظاهری هندسی روایت‌گر انسان امروز است؛ انسانی درگیر روزمره‌گی و فضای خشک که در تقابل با پویایی طبیعتش است.

وی افزود: تولید انیمیشن صید با توجه به شیوع بیماری کرونا و برای حفظ سلامت عوامل تولید، به‌صورت دورکاری در حال انجام است و امیدوارم تا پایان سال ۹۹ آماده نمایش شود.



عوامل تولید این انیمیشن کوتاه ۸ دقیقه‌ای که درمرکز گسترش سینمای مستند و تجربی  تولید شده است، عبارتند از: فیلمنامه: پیام پارسافر، طرح و ایده شخصیت: عرفان محمدی‌آذر، طراح شخصیت، طراح استوری‌بُرد و انیماتور: مهدی قومورلو، طراح کانسپت، لی‌آوت و بک‌گراندها: نگاره حلیمی، کامپوزیت: سلمان اربابون، تدوین: سلمه اربابون، طراح صدا و صداگذاری: حسن مهدوی، آهنگساز: فرنام فرهنگ‌کرمانی، تهیه‌کننده و کارگردان: سلمان اربابون.

برچسب‌ها مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی انیمیشن هنرمندان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی انیمیشن هنرمندان مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی انیمیشن هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۴۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه هنری با نمایش «آلاء» به جشنواره مونودرام کارتاژ تونس می‌رود

نمایش «آلاء» در ادامه اجرا‌های بین‌المللی خود از سوی مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری، در هفته دوم اردیبهشت ماه در جشنواره مونودرام کارتاژ تونس به روی صحنه می‌رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار، پیش از این در چهاردمین جشنواره بین‌المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه رفته بود اینبار در هفته دوم اردیبهشت ماه با حمایت مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری در ششمین جشنواره مونودراما در شهر نابل تونس به روی صحنه می‌رود.

شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدای خود در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.

از دیگر عوامل نمایش «آلاء» می‌توان از: مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان، طراح لباس: سمیه پسندیده خواه، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی، منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب نام‌برد.

در خلاصه نمایش آمده است:چیزی تا سحر نمانده، لحظه‌ی وداع گاه اندوهگین نیست. هنگامه‌ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بینمان جاری است. من به طلوع خورشید وصالمان ایمان دارم. به خنده‌های ممتد کنار هم. به دستانی که دوباره هم قسم خواهند شد و عشق، تبلور وجودیمان می‌شود.

دیگر خبرها

  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • (ویدئو) ماجرای خواستگاری بازیگر معروف «نون خ» از دختر ترامپ
  • از شگفتی سفر به پاکستان و سریلانکا استقبال گروه‌های گوناگون از رئیس‌جمهور بود
  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • حوزه هنری با نمایش «آلاء» به جشنواره مونودرام کارتاژ تونس می‌رود
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • اقتباس بهترین راه ارتباط کودکان با سینما