Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: یک عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان درباره سرنوشت این شورا توضیحاتی ارائه داد.


استعفای رئیس و نایب رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، باعث ایجاد شائبه‌هایی در خصوص بحث جایگزین موسوی‌لاری و عارف و برنامه این جریان سیاسی کشور برای شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ شده است. در پاسخ به این شائبه‌ها زهرا شجاعی، عضو شورای عالی سیاست‌گذاری، علاوه بر اینکه وضعیت شورا را مبهم دانست، اظهار نظر در مورد جانشینی و برنامه این شورا برای انتخابات را به بعد از برگزاری جلسات موکول کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اما حمیده زرآبادی، یکی دیگر از اعضای شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان که نمایندگی مجلس دهم را در کارنامه خود دارد، ضمن اظهار بی‌اطلاعی نسبت به جانشینی و برنامه این شورا برای انتخابات پیش‌ رو گفت: در خصوص وضعیت ادامه فعالیت شورای اصلاح‌طلبان باید جلسه‌ای برگزار شود و در مورد آن تصمیم بگیریم، چراکه فعالیت این شورا قائم به فرد نیست که بتوانم پاسخ بدهم.

 

این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در رابطه با زمان برگزاری جلسات این شورا افزود: در این مورد هنوز اطلاعی ندادند و زمان برگزاری جلسات مشخص نشده است.

 

اما عزت‌الله تقواییان، عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان، ضمن آن که از شکل‌گیری ساختار جدیدی به جای این شورا خبر داد گفت: با توجه به اینکه شورای هماهنگی جبهه اصلاح‌طلبان بنیان‌گذار شورای عالی است، در حال حاضر به علت اینکه رئیس و نایب رئیس اول استعفا دادند و نایب رئیس دوم هم، که رئیس دوره‌ای جبهه اصلاحات است و هر ۳ ماه رئیس می‌شود، در حال پیگیری است و از هیات رئیسه باقی مانده، دعوت به عمل آورده که توضیحاتی در خصوص ادامه فعالیت شورای عالی بدهند.


دبیرکل مجمع دانش‌آموختگان ایران ادامه داد: ساختار قبلی این شورا به این صورت بود که علاوه بر ۳۰ حزب، ۶ نفر از جمله عارف، سلامتی، اکرمی و معین هم عضو این شورا بودند که بعضا حضور کمرنگی هم در جلسات داشتند و مورد استقبال سایر اعضاء هم قرار نمی‌گرفتند. در واقع صحبت مخالفین حضور این ۶ نفر، بر این اساس بود که در جلسه‌ای که دبیرکل حزبی که به عنوان مثال بیش از ۵۰ هزار تا عضو دارد، چرا این شخص حقیقی هم حضور دارد؟

 

تقواییان با تاکید براینکه ۳۰ حزب عضو شورای عالی سیاست‌گذاری ساختار این شورا را قبول نداشتند، تصریح کرد: لذا به جای ساختار قدیمی شورای عالی  باید ساختار جدیدی در قالب پارلمان اصلاحات و یا نام دیگری تعریف شود.

 

این چهره اصلاح‌طلب در خصوص جایگزینی عارف و موسوی‌لاری اظهار کرد: در ساختار جدید ۳۰ حزب همچنان حضور دارند چراکه این احزاب مجوز رسمی از وزرات کشور دارند. طبق ساختاری که برای پارلمان اصلاحات تعریف شده است، با هماهنگی خاتمی جایگاه رئیس پارلمان را هم تعریف کرده بودیم. همچنین در خصوص حضور افراد در پارلمان به این صورت است که از  افراد تاثیرگذار در جامعه استفاده کنیم. به عنوان مثال ۱۰ نفر از چهره‌های تاثیرگذار روزنا‌مه‌نگار و هنرمند در پارلمان حضور داشته باشند و یا از استانداران و وزرای سابق چند نفر حضور داشته باشند.

 

تقواییان در توضیح جایگاه ریاست پارلمان اظهار کرد: در ساختار جدید همگی اتفاق نظر داریم که اگر خاتمی بپذیرد، به عنوان رئیس این ساختار معرفی شود، همچنین ساختار جدید دارای شورای مرکزی با حدود ۵۰ نفر عضو است که برنامه‌ریزی و هدایت امور برعهده شورای مرکزی است.

 

این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان ادامه داد: در ساختار جدید ۳۰ نفر دبیرکل احزاب اعضای ثابت هستند و اگر آقای خاتمی هم بپذیرند، ایشان هم عضو ثابت است و در رابطه با حضور مابقی اعضاء در حال برنامه‌ریزی هستیم. 

 

تقواییان ضمن تاکید بر عضویت خبرنگاران و هنرمندان در ساختار جدید اصلاح‌طلبان خاطرنشان کرد: قطعا از حضور سایر قشرهای جامعه نظیر روزنامه‌نگاران و هنرمندان در این ساختار استفاده خواهیم کرد چراکه به این صورت جریان اصلاحات پیوند خود را با جامعه عمیق‌تر می‌کند. به عبارت دیگر به این ترتیب ارتباط رأس اصلاح‌طلبان با بدنه تقویت می‌شود.

 

تقواییان در پاسخ به این پرسش که به غیر از خاتمی، فرد دیگری برای ریاست ساختار جدید مطرح است؟ یادآور شد: خیر، به عنوان لیدر فرد دیگری مطرح نیست. همه در مورد آقای خاتمی اتفاق‌نظر دارند. هر چند که عارف از چهره‌های شناخته شده اصلاح‌طلبان است اما به توصیه خاتمی رأی به ریاست عارف برای شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان دادیم.

 

منبع: برنا 

برچسب ها: شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان

منبع: خرداد

کلیدواژه: شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان عضو شورای عالی سیاست گذاری ساختار جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها پشتوانه مالی ندارند

رئیس شورای اسلامی شهرستان سنندج گفت: یکی از مشکلات شوراها این است که بودجه خاصی در اختیار آن‌ها نیست و هیچگونه پشتوانه مالی ندارند که زیبنده جایگاه شورا نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، عارف جعفری، امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش بزرگداشت روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: شورا تشکلی مردمی بوده و نزدیک‌ترین نهاد به مردم است.

وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب تحولی بنیادی در زمینه شوراها صورت گرفت که باعث شد شورا به عنوان یک عامل اصلی و تأثیرگذار در اداره امور کشور و پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی نقش آفرینی کند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان سنندج خاطرنشان کرد: این تحول بنیادی سبب شد که شورا ماهیت دینی و اسلامی خود را بشناسد و مردم نیز با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی و اخلاقی و قانون اساسی کشور برای شورا ارزش خاصی قائل شوند.

جعفری تاکید کرد: شورا از جایگاه قانونی برخوردار بوده چون در قانون اساسی نیز جایگاه شورا تعیین شده است اما هنوز در ادارات برای مصوبات شورا ارزشی قائل نیستند و مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: مشکل دیگر شوراها این است که بودجه خاصی در اختیار نداشته و هیچ‌گونه پشتوانه مالی ندارند که این زیبنده جایگاه شورا نیست.

رئیس شورای اسلامی شهرستان سنندج اضافه کرد: هرگونه تصمیم‌گیری در امور محلی بدون مشارکت و همکاری شوراها مشکل‌آفرین است که در این راستا خواستار در جریان قرار دادن شوراها در تصمیمات و برنامه‌ریزی‌های محلی هستیم.

کد خبر 748756

دیگر خبرها

  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است