Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-فرماندار قم با بیان اینکه قم توانایی تولید ۲۵۰ هزار ماسک برای نیاز خود را دارد،گفت: مشکل صدور مجوز به‌عنوان دغدغه‌ای جدی در روند تولید ماسک سه لایه در قم، باید برطرف شود. - اخبار استانها -

مرتضی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به اهمیت تأمین ماسک موردنیاز استان اظهار داشت: ظرفیت تولید ماسک در استان قم باید به‌خوبی احصاء شود و این امر پیچیدگی خاصی ندارد اما کمک زیادی به برنامه‌ریزی بهتر در جهت تولید بیشتر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش آمار مبتلایان به‌لحاظ تأمین ماسک تحت‌فشار هستیم و اگر ظرفیت لازم را تولید نکنیم با مشکلات زیادی مواجه می‌شویم، افزود: در این میان باید تکلیف تولیدکننده به‌خوبی مشخص شود و میزان سهمیه تولید ماسک کاملاً شفاف و مشخص باشد و در تولید مازاد از نیاز داخل نیز بنابر شرایط عمومی عمل شود، اگر بتوان این گره را باز کرد، دیگر گره‌ها در تأمین ماسک باز می‌شود.

فرماندار قم خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان در قم قادر به تولید ماسک به‌وفور هستند، هرچند مشکل صدور مجوز به‌عنوان دغدغه‌ای جدی در روند تولید ماسک سه لایه در قم، باید رفع شود.

وی با تأکید بر اینکه اگر شرایط لازم جهت تولید مناسب ماسک در قم فراهم شود، علاوه بر تولید داخل و تأمین نیازهای کشور قادر به صادرات نیز هستیم، در قم، ماسک N95 به میزان کافی تولید وجود دارد و حتی به استان‌های دیگر ارسال می‌شود، اما در تولید ماسک سه لایه با مشکلاتی مواجه هستیم و نیاز به تصمیم جدی در روند تولید این نوع ماسک داریم.

حیدری ادامه داد: از بیش از یک ماه و نیم قبل، پیش‌بینی لازم برای قیمت و مجوز و تأمین مواد اولیه ماسک سه لایحه اتخاذ شد و نیازها و کمبودها را ارائه دادیم، مشکل تأمین مواد اولیه تا حدی رفع شده اما در عمل جهت صدور مجوز هنوز اقدامی نشده است.

انعقاد تفاهم‌نامه خرید 20 میلیون ماسک سه لایهممنوعیت صادرات انواع ماسک ابلاغ شدکرونا در اروپا| از هجوم داوطلبان دریافت واکسن در آلمان تا گسترش طرح استفاده اجباری از ماسک در انگلیس

وی اظهار داشت: تولیدکننده باید بدون هیچ مزاحمتی از سوی دستگاه‌های اجرایی، تولید موردنیاز را تأمین کند، در این خصوص دستگاه قضائی و دادستان برای دفاع از حقوق مردم، تصمیماتی اتخاذ کرده‌اند تا با کمترین موانع به تولید بپردازیم.

فرماندار قم تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی، عدم قیمت‌گذاری مناسب بر روی مواد اولیه و پارچه در تولید ماسک است و هنوز قیمت صریح و شفافی اعلام‌نشده هرچند نسبت به قبل با افزایش قیمت مواجه هستیم.

وی ابراز کرد: گره کور تولید وقتی رقم می‌خورد که تولیدکننده مواد اولیه را با قیمت بالاتری خریداری می‌کند و ما او را مجبور می‌کنیم با قیمت مصوب قبلی ارائه دهد، همین امر موانع جدی در مسیر تولید ماسک ایجاد می‌کند، اگر در حوزه استان این دغدغه تولید به‌خوبی مدیریت شود، بخش زیادی از مشکلات تولید ماسک در قم رفع می‌شود.

فرماندار قم بیان کرد: 13 واحد تولید ماسک در استان فعال است که اگر هر یک دارای سهمیه مشخصی در تولید باشند، می‌توانیم حتی مازاد بر نیاز استان را به تولید برسانیم.‌ قم در صورت رفع موانع موجود در تولید 250 هزار ماسک ویژه سهم داخلی استان، توانایی لازم را دارد.

انتهای پیام/457/ ز

R7854/P/S6,62/CT1 بیشتر بخوانید... ورود افراد بدون ماسک به کتابخانه ملی ممنوع است/ ادامه عضوگیری حضوری در کتابخانه استفاده از ماسک زمینه بهبودی بیماری کرونا را در استان بوشهر فراهم کرده است ممنوعیت صادرات انواع ماسک ابلاغ شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید ماسک سه لایه فرماندار قم مواد اولیه صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود