Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، برنو مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: واحدهای سردخانه ای  جدید افزون بر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که با پایان آن‌ها تعداد سردخانه‌های آذربایجان شرقی به ۱۳۵ واحد می‌رسد و به لحاظ ظرفیت ۱۰۰ هزار تن افزایش می‌یابد.

او افزود: تعداد سردخانه‌های آذربایجان شرقی در سال گذشته ۱۱۵ واحد بود که با ظرفیت ۳۸هزار و ۵۰۰ تن بارگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: میزان سرمایه گذاری برای ساخت این سردخانه‌ها بیش از هزار میلیارد تومان بوده است.

برنو  افزود: سردخانه‌های آذربایجان شرقی برای ۱۳۰۰ نفر اشتغال مستقیم و ۲۶۰۰ نفر دیگر اشتغال غیر مستقیم ایجاد کرده است.

او گفت: ۱۶ شهرستان استان دارای سردخانه هستند و مراغه، میانه، تبریز و اهر بیشترین تعداد این واحد‌ها را دارند.

برنو گفت: هوراند، ورزقان و کلیبر، خداافرین و جلفا سردخانه ندارند که در حال پیگیری برای سرمایه گذاری هستیم و شهرستان جلفا به زودی صاحب سردخانه می‌شود.

مدیر صنایع تبدیلی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: سردخانه‌ها یکی از مهمترین زیر ساخت‌های توسعه پایدار در اقتصاد کشاورزی است و بدون آن‌ها توسعه کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی غیر ممکن است.

برنو  افزود: آذربایجان شرقی به علت قرار گرفتن در مسیر صادرات، مرکز مهم در زمینه فرآوری محصولات به شمار می‌رود  و اکنون آذربایجان شرقی در زمینه فرآوری خشکبار دارای رتبه اول کشور است.

او گفت: صنایع تبدیلی نخود نیز منحصر به آذربایجان شرقی و به خصوص شهرستان ممقان است، به طوری‌که فقط ۱۲۰۰ کارگاه تولیدی در ممقان مشغول به فرآوری نخود هستند و سالانه بالای ۱۰۰ هزار تن نخود فرآوری کرده و با رفع نیاز داخلی، حتی مقداری از آن نیز به سایر کشور‌ها صادر می‌شود.

او با بیان اینکه لپه مورد نیاز کشور نیز در شهرستان آذرشهر فرآوری می‌شود،گفت: کارخانه‌های صنایع تبدیلی استان با تکنولوژی بسیار بالایی فعالیت کرده و دارای فضای تمیز کاری هستند.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: در زمینه فرآوری خرما هم استان بیشترین تعداد واحد بسته بندی خرما را در کشور دارد.

برنو همچنین در خصوص وضعیت صنایع تبدیلی گل محمدی در استان گفت: ۱۵ کارخانه فرآوری گل محمدی در آذربایجان شرقی فعالیت می‌کنند که با داشتن تکنولوژی‌های فرآوری سطح بالا، هر یک با ظرفیت متوسط ۱۰۰۰ تن و در مجموع ۱۵ هزار تن، گلاب، اسانس و عرق گل محمدی تولید می‌کنند.

او با بیان این‌که کارخانه‌های صنایع تبدیلی گل محمدی استان، با تمام ظرفیت کار نمی‌کنند،گفت: کارخانه فرآوری گل محمدی به اندازه کافی در استان وجود دارد، اما برخی اوقات قیمت پیشنهادی بالای سایر استان ها، موجب خروج گل محمدی از آذربایجان شرقی می‌شود.

برنو گفت: تولید اسانس گل محمدی با تکنولوژی منحصربفرد و بسیار بالایی انجام می‌گیرد که در استان چهار واحد مخصوص تولید اسانس وجود دارد؛ این اسانس‌ها وارد بازار داخلی شده یا صادر می‌شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ساخت سردخانه آذربایجان شرقی صنایع تبدیلی سردخانه ها گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، آقای محمد حسین مقیسه گفته مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک گفت: سقف ضمانت‌نامه‌های اعتباری به پیشنهاد هیئت مدیره و تصویب مجمع عمومی، از ۵ به ۱۰ میلیارد تومان و سقف انواع ضمانت‌نامه‌های غیراعتباری (پیمانکاری-قراردادی) از ۱۰ به ۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت. وی گفت: ضمانت‌نامه اعتباری، برای پوشش خطرپذیری (ریسک) بازپرداخت نشدن تسهیلات اعطایی به نفع بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری و همچنین تضمین تامین مالی از طریق سکو‌های تامین مالی جمعی و سکو‌های تامین مالی زنجیره تامین با تخفیف حداکثر ۵۰ درصدی در کارمزد صادر می‌شود.  مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک اضافه کرد: درصد پوشش این نوع ضمانت‌نامه ۱۰۰ درصد اصل و سود تسهیلات سرمایه در گردش، ایجادی و توسعه‌ای را شامل می‌شود.  مقیسه افزود: صندوق با صدور انواع ضمانت‌نامه غیراعتباری به‌نفع کارفرما، تسهیل‌گر اجرای قرارداد‌های واحد‌های تولیدی مشمول تعریف صنایع کوچک است. وی گفت: ضمانت‌نامه‌های شرکت در مناقصه، پیش‌پرداخت و حسن انجام کار را می‌توان مهم‌ترین ضمانت‌نامه‌های پیمانکاری دانست که در صندوق بدون دریافت ودیعه نقدی و با تخفیف حداکثر ۵۰ درصدی در کارمزد، به درخواست واحد‌های تولید کوچک و به نفع کارفرمایان صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان امیریه دامغان برگزار می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • تصاویر وحشتناک از سیل عظیم آذربایجان شرقی
  • سواحل استان بوشهر متلاطم است/ افزایش پوشش ابر