Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که برخی از کشورها توانستند نمایندگان خود را به عضویت کمیته بین‌المللی المپیک دربیاورند، ایران بدون هیچ‌گونه اقدامی از گود IOC بیرون ماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدوسی‌وششمین نشست سالیانه کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) عصر روز جمعه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد. در این نشست 5 عضو جدید معرفی شدند که در بین آنها 2 نماینده از آسیا حضور دارند که از عربستان و مغولستان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیته بین‌المللی المپیک نشست خود دو نواب رئیس و دو عضو هیئت اجرایی را انتخاب کرد و البته پنج نفر دیگر به عضویت کمیته بین المللی المپیک در آمدند.
جالب اینکه ایران هیچ اقدامی برای راهیابی دوباره به جمع کشورهایی که در IOC یک نماینده دارند، انجام نداد و بار دیگر جای خالی یک کرسی در بزرگترین نهاد ورزشی جهان احساس شد. آخرین بار مصطفی هاشمی‌طبا به عنوان یک ایرانی 16 سال قبل یک IOC memeber بود و بعد از آن دیگر ایران هیچ جایگاهی در این نهاد بین‌المللی نداشته است.

سباستین کو رئیس فدراسیون جهانی دوومیدانی، گرابار کیتاروویچ رئیس سابق کمیته المپیک کرواسی، پرنس ریما ال سعود از عربستان، ماریا دولاکاریداد عضو هیئت اجرایی کوبا و باتوشیگ رئیس کمیته المپیک مغولستان اعضای جدید IOC هستند.
 از بین ۱۰۴ کشور عضو کمیته بین المللی المپیک، اروپا توانسته بیشترین عضو را داشه باشد که شامل ۴۵ عوض است. پس از آن آسیا با ۲۱ عضو، آفریقا با ۱۸ عضو  و آمریکا با ۱۴ عضو و اقیانوسیه با ۶ عضو در رده های بعدی قرار دارند. 
 

ترکیب جدید کمیته بین‌المللی المپیک به شرح زیر است: 


رییس کمیته ملی المپیک: توماس باخ از آلمان

نواب رئیس: آنیتا دیفرانتز از آمریکا، یو ژیاکینگ از چین، سر میانگ از سنگاپور(عضو جدید)، جان کوتس از استرالیا(عضو جدید)

اعضای هیات اجرایی: روبین میتچل از فیجی، نیکول هواترز از آروبا، دنیس اوتسوالد از سوئیس، نناد لالوویچ از صربستان، کریستی کوونتری از زیمباوه، ایو فریانی از ایتالیا، شاهزاده فیصل الحسین از اردن، نوال ال‌موتاواکی از مراکش، مایکالا کوجانگکو از فیلیپین(عضو جدید)، جراردو ورتین از آرژانتین(عضو جدید)

دبیر اجرایی: کریستوف دی‌کوپر از بلژیک
 

جالب اینکه کشورهایی همچون بوتان، مغولستان و افغانستان هم در میان کشورهای آسیایی دیده می شوند که دارای IOC memeber  هستند، اما گویا ایران همچنان برنامه ای برای کسب یک کرسی در کمیته بین المللی المپیک ندارد.

 

انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیته بین المللی المپیک عضو جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۲۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران مهرزاد احسانی رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره جراحی و حوضه‌های جنوبی و دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی دبا اشاره به فعالیت‌های این کمیته ملی اظهار کرد: کمیته ملی آبیاری و زهکشی یک نهاد فراسازمانی متشکل از اساتید دانشگاه، وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، بخش‌های مشاور، پیمانکار و ترکیبی از این مجموعه است که ساختار اولیه کمیته ملی آبیاری و زهکشی را تشکیل می‌دهند.

وی گفت: این کمیته در ایران یکی از فعال‌ترین کمیته‌های عضو کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی است و شامل ۷۸ کشور عضو بوده و مقر آن نیز در کشور هند قرار دارد.

این مقام مسئول با توجه به اینکه یکی از نایب رئیسان کمیسیون بین‌المللی ایران به شمار می‌رود، افزود: این کمیسیون هرساله ایده‌ها و طرح‌های برگزیده و منتخبی را که کشورهای مختلف با موضوع صرفه‌جویی آب در نظر دارند یا فعالیتی را به انجام رسانده باشند، دریافت می‌کند و در مقایسه با کشورهای مختلف به عنوان یک مسابقه به طرح‌های برگزیده جایزه نقدی ۲ هزار دلاری اهدا می‌شود.

احسانی با توضیح رقابت‌های کمیسیون بین‌المللی خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها در چهار محور صرفه‌جویی از جمله فناوری، صرفه‌جویی در زمینه مدیریت، صرفه‌جویی از منظر کشاورزان و دیگری جایزه ویژه بخش جوان که شامل افراد زیر ۴۰ سال است، تقسیم می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ایران طرح‌های مورد نظر خود را در هر چهار بخش آماده و در مهلت مقرر تعیین شده برای کمیسیون ارسال کرده است.

دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران همچنین در ادامه فعالیت‌های کمیسیون بین‌المللی تصریح کرد: از دیگر فعالیت‌های این نهاد بین‌المللی بررسی و ثبت سازه‌های تاریخی آب است به این نحو که پس از دریافت اطلاعات این سازه‌ها، مشخصات آن با شورای جهانی آب به اشتراک گذاشته می‌شود و به وسیله کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی به ثبت می‌رسد که هر کشور سالانه ظرفیت ثبت حداکثر ۴ طرح را دارا است؛ در این خصوص نیز در مهلت مقرر، ۴ طرح توسط ایران پیشنهاد شده و در صورت تصویب به عنوان آثار تاریخی آب ایران اضافه خواهد شد.

وی با بیان تألیفات انجام شده با موضوع آبیاری و زهکشی در این کمیته بیان کرد: در بعد فعالیت‌های داخلی نیز حدود ۱۵ کتاب در کمیته ملی آبیاری و زهکشی در حال تألیف است که از این میان دو جلد کتاب با موضوع زهکشی آماده چاپ است که به زودی منتشر خواهد شد.

احسانی خاطرنشان کرد: همچنین کتاب «آب سبز» با محوریت دستورالعمل‌های علمی و عملی مصرف آب در مزرعه و بهبود بهره‌وری آب سبز در ایران و جهان، تا یک ماه آینده به انتشار می‌رسد و تا پایان سال جاری نیز حدود ۸ کتاب دیگر منتشر خواهد شد.

کد خبر 6090104 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رسمی؛ حسن یزدانی بدون مسابقه به المپیک پاریس می رود
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • کامران همچنان امیدوار به المپیک (عکس)
  • نشست خبری سرمربی تیم ملی والیبال ایران؛ فردا
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • یونانی‌ها مشعل المپیک را به پاریس تحویل دادند
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • نشست دوجانبه طالبان و هیأت ترکمنستانی
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک